Аблация на сърцето - 5

• 72 904
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ох, този катетър! Blush
А защо ще го посещавате?
Те по обяд ще го изпишат.
Направо си тръгвате. Peace

# 676
Солей, катетъра е полезен в случая и спестява много неудобства. С пълна упойка ли беше? А на боядисването ще присъства и половинката. Да ти е жив и здрав , утре ще си е у дома.

# 677
  • София
  С пълна упойка беше.
  Някой има ли мобилен тел. на д-р Трайков и дали ще е удобно да му се обадим? Просто се съмнявам, че утре ще е на работа, а искаме повече информация как е минала процедурата?

# 678
Здравейте,
Чета ви редовно, при мен нищо ново, на 22.04 правя 6 месеца след аблацията и смятам да сложа холтер и да го пратя на Д-р Трайков да видим дали ще ми спрат конкора.
На всички пожелавам весели празници

# 679
Стояне, явно си добре, щом се надяваш да спреш лекарствата. Радвам се много .
 Аз питах до кога ще пия беталока и получих неприятния отговор- цял живот , заедно с лекарството за кръвното.

# 680
Добро утро!

Танче, а защо така? Rolling Eyes
Нали е успешна аблацията, защо така са ти отговорили?

# 681
Аз много бързах да се зарадвам, че се чувствам добре с лекарства. Вчера имах пристъп в службата. Както си работих и изведнъж познатото усещане-дупка в сърцето, гореща вълна ме заля, изтръпна ми лявата ръка и после тахикардия. Аз още като станах сутринта ме  пробождаше отзад между плешките и чувствах тежест зад гръдната кост. Гадост. Тъкмо бях навирила гребена, че моята ситуация ще се овладее само с лекарства, но ядец. От днес увеличавам беталока. За сега ми е по-добре от преди-т.е не ми пада толкова много пулса. Чакам си часа за д-ра Трайков. Soleii радвам се, че нещата при вас са отминали благополучно.Как решават лекарите дали да бъде с пълна упойка? Не съм от страхливите, но ако мога да си спестя болката бих желала и аз такава екстра.

# 682
Пати, много съжалявам. Гадничко , но то живота ни е такъв.
Аз настоявах за пълна упойка , защото се Бях запътила в западна посока да ми правят аблация с такава. Оказа се , че е подходяща за моя случай.
Дева, нямам предсърдно мъждене, в този смисъл е успешна. беталока е заради екстрасистолията и високото кръвно.

# 683
Tanya Radeva благодаря за отговора. Надявам се да не ме отсвирят стигне ли се до там.

# 684
Имам въпрос- някой пил ли е ритмонорм и беталок заедно, или единият медикамент изключва другия?

# 685
Ако беталок е бетаблокер, то е същото като да пиеш конкор и ритмонорм.

# 686
Да, бетаблокер е. Може ли конкор с ритмонорм ?

# 687
  • София
Може,Таня.Това е моят спасителен коктейл в екстрени случаи-Конкор и Ритмонорм  Simple Smile

# 688
  • София
 Моят мъж не е имал претенции за упойката, но още преди да влезе в болницата му бяха казали, че ще е с пълна. Не се наложи да звъним на д-р Трайков, защото още сутринта посетил аблираните (въпреки че не беше днес на работа). На мъжа ми казал, че е много доволен и добре се е получило, тъй като е бил ивън ритъм като са го почнали и със самата аблация са го вкарали в ритъм. Дай боже повече такива лекари в България, да е жив и здрав. На всички вас желая усешни процедури и весели празници.

# 689
Успокой душичката, солей !  Пази го и му се радвай !
Благодаря Вега, започнах да се съмнявам във всичко . 

Общи условия

Активация на акаунт