Аблация на сърцето - 5

• 72 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Танче, на мен също в спешното след венозния ритмонорм ми даваха по 1 конкор.
Това си е стандартна схема. Peace

Солей, весели и спокойни празници, мина вече! Hug

# 691
Весели празници на всички! Бъдете здрави Hug

# 692
  • София
   Пак съм аз! Laughing
   Кажете как се чувствахте след аблацията? Като цяло моят мъж е добре. Но днес  шофира за кратко из София и каза, че му е лошо и че не му достига въздух. Като си лежи - нищо му няма. Притеснява го това, че има нещо като задух. Чувства умора. Според мен прекалено се вглежда, ама......Аблацията беше в четвъртък.

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 16:36 от soleii

# 693
Танчето да каже. Wink
Аз задух не съм имала никога.

# 694
Солей, ти добре си се сетила. Според мен е задължително да се пази първите дни . Все пак е влизано в сърцето ,а то шест месеца се възстановява от манипулацията .Колкото до задуха, при мене по-скоро беше усещането, че дишам с част от дроба, не точно задух.

# 695
  • София - Бургас
Момичета аз днес ту излзам от ритам, ту влизам... Цял ден така... по принцип чувствам дискомфорт и бързо се уморявам и онази празнина в сърцето пак я усещам...Grinning
Но нали си ме знаете вече - инат скорпионче хапчета не пие...Grinning

# 696
Калея, за да не скучаеш и аз се присъединих към отбора. Само че пих ритмонорм . И докато стигна до спешния кабинет се освестих . Имаше болни дечица и се отказах да чакам за ЕКГ . Ще упорствам още някой друг месец и ако ми потвърдят , че има смисъл , ще борим и екстрасистолията с аблация. Добре, че не е онова страшно мъждене , много по-поносима е тази аритмия.

# 697
Христос Воскресе! easter easter easter

Много здраве, късмет и никакви аритмии на всички! Heart Eyes

# 698
  • София - Бургас
Христос Воскресе, добри сърчица Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Сбъднати мечти с много здраве и любов, бонбончета Hug

# 699
Христос Воскресе на всички ! Бъдете живи и здрави и никога повече да не стъпваме в болници  Hug
Днес времето беше прекрасно и реших да потичам малко. Като за сефте след аблация не беше зле, имах от време на време екстрасистоли. Като цяло се държа добре сърчицето  Wink

# 700
  • София - Бургас
Аз писах на д- р Трайков на 7.04 и все още нямам отговор...датата за анлация наближава и взех вече много да се притеснявам...Sad Много разчитах, че доктора ще ми отговори за хормоните, но...Sad
Утре съм на второ мнение ендокринолог... още 30 лева преглед... писна ми вече, що пари за хормони и прегледи потроших Sad и още няма край Sad

# 701
kaleia, мисля че заради празничните дни не ти е отговорил, не вярвам да си мълчи  Wink
Горе главата момиче ! Важното е да се разбере къде е проблема и ще знаеш, че няма поне да са напразно хвърлени парите  Hug

# 702
Калея, ти на мейла ли му писа?
Аз нямах мейл и му пишех смс, отговаряше ми или ми се обаждаше.
Пробвай!

# 703
  • София - Бургас
ami na mail da... ne mi e udobno veche...:Sad sms naistina ne mi e udobno da mu pisha i zvania:(

# 704
Калейче, нека минат почивните дни и ще ти отговори! Гушкам те и горе главата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт