Аблация на сърцето - 5

• 72 968
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
ami na mail da... ne mi e udobno veche...:Sad sms naistina ne mi e udobno da mu pisha i zvania:(

Имах превид, че телефона постоянно е в него, мейла знае ли се дали го отваря всеки ден.
Ще ти отговори!

# 706
Здравейте, някой може ли да ми даде телефона на д-р Трайков, че личния ми лекар не знае каква диагноза д ами напише на направлението за хоспитализация. На вас какви диагнози са ви писали?

# 707
Ритъмно-проводни нарушения. Peace

# 708
  • София - Бургас
Ами на мен не ми вдига телефона, не ми пише мейли...нищо!
Аз уж на 20 - ти април трябва да влизам в болница, никой нищо не ми е казал за талон, нито знам кой номер да е - нищо...то не остана време вече...не знам какво да правя...Честно казано, това е вече безотговорно!
Не знам дали ще влезам в болница или не, нито какви талони да взимам - нищо не знам...

# 709
На мен ми написа доктора да си взема направление номер 7 по клинична пътека 41. Това за Джи Пи-то ок, ама се запъна каква диагноза. Написа ми Сърдечна аритния, неуточнена. И сега се чудч дали е правилно. Да не ме върнат като допътувам до София. Звъня на регистратура но никой не ми вдига и вече се побърквам

# 710
Ако не ви е спешно, ще видя по коя пътека ми беше казал, че ми е вкъщи записано.
Обаче от Танчето знам, че дори да е грешно, те ще ви пуснат ново направление с правилната диагноза.

Калейче, той сега е в залата, няма да ти вдигне.
След 19:30 - 20 ч.

# 711
На мен ми написа доктора да си взема направление номер 7 по клинична пътека 41. Това за Джи Пи-то ок, ама се запъна каква диагноза. Написа ми Сърдечна аритния, неуточнена. И сега се чудч дали е правилно. Да не ме върнат като допътувам до София. Звъня на регистратура но никой не ми вдига и вече се побърквам

Да, така е. И на мен ми беше казал същото.
Обаче нямам спомен моята ЛЛ каква диагноза писа, нямаше проблем все пак.

# 712
  • София - Бургас
Ами да, довечера пак ще му звъня!
Дано да ми отговори най - накрая...

# 713
Здравейте!
Моля дайте съвет вместо пропастад или ритмонорм какво мога да взимам със същия ефект.Докато напоследък никак не се оплаквах, миналата цяла седмица ме тръшна някакъв грип.7 дена не мръднах от вкъщи  и честно казано често си докарвах тахикардии /я от температурата, или капки за нос на мен не ми влиаят добре/Та пропастата хич не ми действа добре/ритмонорма също, повръща ми се ,получавам странен вкус в устата/.Пия го само при нужда , ако немога без хапче да се оправя.
Често виждам пишете за конкор? Или той е само за екстрасистоли?

# 714
  • София - Бургас
Reaktiven, kogato si bolen - pulsat skacha pone s 10 stoinosti na gore...

Vtorata endokrinolojka kaza - terodid na Hashimoto, no bez mekamendozno lechenie... Gleda me i ba ehograf - kategorichns e / Hashimoto ima, ni stoinistite ne za medikamentozno lechenie... Kaza sled mesets pak da napravia sashtite izdledvania!
Selena kaza da go pia, no ne e vidiala patsient pri koito antitrlata da sa se povliali ot selen:)
Tova koeto me pritesni e che kazva che za neia tova koeto vijda niama nisto obshto sas sartseto... Kaza opravi si sardechnia problem - ne e ot Hashimoto!

d-r Traikov mi se obadi i toi potvardi - Tsh e nisko ne vliae na sartseto... ima si druga provodna vrazka i ablatsiata ostava:(

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 18:52 от kaleia

# 715
Калейче, нека свърши работния ден на д-р. Трайков и ще се чуете. Хашимото има, да, бях сигурна в това, щом е преценила лекарката без хормонозаместителна терапия- супер! Но ги следи тия работи, за да не се вдигне пак ТСХ.  Hug Тая болест е малко коварна, ту се вдига- ту спада тъпия ТСХ. Аз, лично, на твое място, бих била по- спокойна с хормон, за да предотвратя по- нататъшни усложнения, но щом лекарката е казала, че не е необходимо..  Hug

# 716
Калейче, значи на 20 - среща в Токуда! Heart Eyes

Аз днес си проверих пак часа, казаха да заповядам в 17:30. Wink

Реактивен, ако не излизаш от ритъм, а само имаш ускорен пулс - конкорчето е за теб! Hug

Флави, ти оправи ли направлението? Hug

# 717
  • София - Бургас
Флави, в колко часа е приема?
Доктора ми се обади докато шофирах и докато си задам съществените въпроди - изпуснах този за приема...В колко часа трябва да съм в болницата?
Флаеи на теб Трайков ли ти се обади за талона и приема или ти го пита?
Абе притеснявам се от дублаж, защо нф ми се обажда този доктор? Днес ми звънна, ама не знаеше за приема ми, просто ми върна обаждането....
Е, как все на мен ми се случва този хаус???
Дева, среща на 20.04 ще чакам да се обадите и слизам при вас...Simple Smile
Голденче, каза след месец пак да ги направя и ако Тсх е 6 ще ми включи хормон, ако е като сега до 4 - не!
Странно не ме пита за напълняване а за отслабване...Голденче - защо? Сега ще напълнявам ли или ще слабея, хаха:)))

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 19:55 от kaleia

# 718
Душичка! Heart Eyes
Няма да напълнееш! Hug

# 719
  • София - Бургас
Дано да мине успешно тази аблация:)
Само това ми е в главата, дано всичко да е наред!:)

Общи условия

Активация на акаунт