Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 12*

• 23 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Боже господи ако не беше Кевсер дори Емир нямаше да научи за Кюбра
Тази наистина прекали.... ooooh!

# 676
От една страна приемам постъпката на Гюл, че ще помогне на Кюбра, но от друга не. Да, като жена и тя страда, вижда че и на Кюбра й липсва детето й, но защо се меси в личните взаимоотношения с Йиит? Е, те са достатъчно големи хора да преценят при кой да е детето, какво е тръгнала да се прави на  толкова загрижена за малката. ooooh!

# 677
Д:Какво стана, я?
Е:ти каква работа имаш в колата на онзи мъж, я?
Д:Вас какво ви интересува?
Е:Виж, Дерйа, този мъж не е стока за мирисане. Стой далеч от него.
Д:И защо така? Вие кои сте, че ще ми казвате какво да правя? Вие съпруг ли сте ми?
С:Тогава и ние ще кажем на Йиит, нека той да се заеме с това.

Д:Стига вече, миличка, ти не го ли познаваш йиит? Утревдругиден ще му омръзне и ще ти върне бебето. Че той как ще се грижи за детето, я?
К:Не се притеснявай, той е намерил детегледачка.
Д:Гюл ли? Беше й се обадил та затова. Ама Емир е прав, я! Каквото и да прави, каквото и да каже, право е момчето. Кюбра, защо си така тайнствена, какво смяташ да правиш? виж, искам и аз да знам.
К:Дерйа, сега не ме притискай, моля те, трябва да си събера мислите. Аз трябва така да се измъкна от тази работа, че да не нараня никого. Но аз в момента съм много наранена и ме боли много.
Д:Добре, но искам да занеш, че аз винаги съм до теб.

Гюл прати съобщение на Кюбра да отиде в една болница.

Г:Побързайте, детето е много болно, има температура, бързо да го отведем в болница.

Д:Ооо, нашия шеф под9ранил днес.
Й:Ама идвам да пия сутрешното си кафе с теб. Че Елиф не ме остави да спя цяла нощ.-
Д:Личи ти, за два дена отслабна. Не говорихме за теб, как си след онова със Сибел?
Й:дерйа, тази работна вече приклрючи за мен.
Д::Така казваш, но дали ще можеш да спазиш това?
Й:Много съм сериозен, дори вече няма да й споменавам името. Ще  я забравя по някакъв начин.
Д:Това е много трудно, защото момичето ни се качва по стълбите на успеха. Взе нова работа за нова рекщлама. Като й видиш лицето по големите билбордове, дали ще можеш да  язабравиш.

Собственичката на пансиона каза на Емир, че от три дни Кюбра е в пасниона й и че се чувства много зле
Е:Г-жо Кевсер, сигурна ли сте, че Кюбра е там?
К:Да.
Е:Добре, аз знам какво да правя(Емир ще отиде в пол. участък да подаде жалба срещу Йиит май)

# 678
# 679
Г:Кюбра, вземи детето, качи се на първото такси и бягай, въобще не се обръщай назад.
К:Добре, много ти благодаря, ти колко добър човек си била. Аз ще се погрижа за дъщеря си.

Кюбра отиде на автогарата..

# 680
Ето го бее, ама как се появява само от нищото ...  Joy Heart Eyes

# 681

Ето го бее, ама как се появява само от нищото ...  Joy Heart Eyes
Как я взе и я закара у тях  Joy

# 682
Й:Ще се простудиш.
С:ти кой си я? Ккаво правиш?
Й:Вече не искам да ми навираш тези твои глупави снимки пред лицето ми, разбра ли? хайде, идваш с мен!
С:Остави хме, я! Ти какъв си ми?
Й:Господа, това момиче вече няма да работи в този сектор, разбрахте ли?

Мъжът се обади на йълмаз и му каза, че дойде един и отвлече момичето за рекламата.

Й:(към Нериман) Вече няма да позволяваш на това момиче да работи такива работи, разбра ли?
Н:Ко йси ти бе? Като какъв ми казваш тези неща?
Й:Вижте, не искам на всяка крач
ка да й виждам лицето по разни билбордове. Аз ще накарам да съберат тези снимки и всички ще ги изгоря, а вас ще пратя дза живеете в друг гра. Ааа, стига бе, омръзна ми вече!

Емир подаде жалба срещу брат си. Каза, че му отвлякъл детето..

# 683
# 684

Ето го бее, ама как се появява само от нищото ...  Joy Heart Eyes
Как я взе и я закара у тях  Joy

Както винаги нервен, взе че я прибра пак при майка й ...  Joy Joy

Шюкрю ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 685
# 686
Забога тоз къвввв яяяяя...... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 687
# 688
  • Яко в Матрицата...
Забога тоз къвввв яяяяя...... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Полисмен Joy

# 689
"Ново 20" ...  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт