Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Ето малко снимки от мен http://nilgyun.snimka.bg/other/shev-i-kroyika.883098
Извинявам се за качеството.
Тея дни мисля да ушия малко възглавнички, но съм бременна в 9 месец и нещо много се уморявам Blush

# 526
  • sofia
Маргаритка, чудесни завивки и лигавници!
Много са свежи.

mey_si, за дълга рокля, с дълъг ръкав - толкова. Може и 2,50м да стигнат, но и аз винаги се застраховам, когато купувам.

# 527
Ето малко снимки от мен http://nilgyun.snimka.bg/other/shev-i-kroyika.883098
Извинявам се за качеството.
Тея дни мисля да ушия малко възглавнички, но съм бременна в 9 месец и нещо много се уморявам Blush
Страхотно сладки са!  Heart Eyes Браво. Аз в 9ти месец ших драперия, разнасях едни килограми с платове напред назад. Голямо потене беше  Laughing

# 528
  • FRANCE
Здравейте,
Някой срещал ли кройка на палтенце за момиченце, възраст 7-10г с качулка.  По мадамско. Тоест не само един трапец с качулка. Може и платена. Девойката и умаля палтото и не иска да го остави. Точно нейния модел не съществува вече пък и тя иска да е синьо "снежната кралица" Mr. Green Много благодаря

Маргаритка страхотни неща Simple Smile

# 529
  • Казанлък
Здравейте,
Някой срещал ли кройка на палтенце за момиченце, възраст 7-10г с качулка.  По мадамско. Тоест не само един трапец с качулка. Може и платена. Девойката и умаля палтото и не иска да го остави. Точно нейния модел не съществува вече пък и тя иска да е синьо "снежната кралица" Mr. Green Много благодаря

Аз почти не пиша в тази тема, но редовно чета. Бих предложила внимателно да разпориш любимото и палто и да увеличиш малко там където е нужно.

# 530
  • София
Аксиома поддържат Жаноме и доколкото разбрах повечето хора са доволни от серията.

# 531
  • София
Според вас колко плат ще е необходим за роля по тялото, дълга до земята за жена висока 175, бюст 84, талия - 62, ханш-92... горе-долу ме интересува...

Ами дължината на тази рокля ще е...около 1,50. Зависи от кройката и дали има допълнителни детайли. А щом има и ръкави, може и да не се съберат на една ширина. А да не би платът да е мъхест, като кадифе, плюш или нещо такова, когато се крои само в едната посока, или пък каре или някаква специфична шарка.
Но може просто шивачката да се презастрахова, то с много материал всеки може  Grinning Ако платът ти е скъп - попитай я не става ли с по-малко.

# 532
  • FRANCE
Здравейте,

Аз почти не пиша в тази тема, но редовно чета. Бих предложила внимателно да разпориш любимото и палто и да увеличиш малко там където е нужно.

Благодаря за идеята, но ще е доста трудно, има дебела подплата на няколко слоя Sad. Тя не си го дава  иначе бих го разпорила за модел. Ъспява да го облече, но с тениска, с пуловер не си вкарва ръкавите Mr. Green

# 533
  • sofia
Току-що ми подариха  книгата на Бурда "Шиенето лесно и приятно". Тъй като аз я имам същата, ако има  някой, който да я иска, я подарявам. Само трябва да се поемат разходите по изпращане.

Поздрави

# 534

nami Ако все още я подаряваш с радост ще я взема.Аз търсих в нета ама никъде не я намирам.Мерси предварително newsm51 newsm10 newsm03

# 535
  • sofia

nami Ако все още я подаряваш с радост ще я взема.Аз търсих в нета ама никъде не я намирам.Мерси предварително newsm51 newsm10 newsm03
Вече я обещах и ще я изпратя в понеделник, но нямам нищо против да си дам мойта за известно време за ползване.

# 536
Какво стана, нали някой предложи преди време да  я сканира?

# 537

Вече я обещах и ще я изпратя в понеделник, но нямам нищо против да си дам мойта за известно време за ползване.

ок аз само ще на щракам с апарата това което ме интересува и ти я връщам. А съгласна ли си да я пратиш по пощата аз ръзбирасе предварително ще ти изпратя парите за пощенски разходи, защото с пощата ми е 1левче а с еконт 4лв.Ако решиш може да ми изпратиш име и адрес за да ти пратя паричките с запис.Ако искаш ми го пусни като лично собщение така ще го получа само аз, и няма да се вижда в сайта newsm10 bouquet

# 538
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, отдавна имам шевна машина, но я ползвах от време на време, само за ремонт на скъсани неща. Баба беше шивачка, но за съжаление не се научих да кроя от нея. Куца ми това.. Сега съм самоука, напипвам нещата, но не съм се впускала в дълбоки води. Записвам се да ви следа...., надявам се да ме приемете  да надзъртам...

# 539
katyadjin, аз също не мога да кроя и за целта съм си купила цял куп списания с кройки готови  Simple Smile

Пробвай и ти - ще видиш, че е лесно и приятно.

Аз съм най-доволна от италианското списание "Бутик"-хем нескъпо, хем ми лягат кройките идеално.

Общи условия

Активация на акаунт