Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 709
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми машина за поставяне на капси. Ровя като идиот по сайтовете и като абсолютен лаик относно тези машини, не знам какво трябва да си купя. Искам машинка с която се слагат капси върху текстил, дънков плат, вълна...

# 541
Да с ръкави ще е, питам защото една шивачка ще ми я шие, но ми се струва, че изисква прекалено много плат 1.50 ширина, и 3метра дължина...
Това е прекалено много плат освен ако няма някъкъв допълнителен воал отзад.А по принцип 2метра са напълно достатъчни. Ти надали се по метър от всякъде Grinning Grinning Grinning

# 542
Здравейте! Препоръчайте ми машина за поставяне на капси. Ровя като идиот по сайтовете и като абсолютен лаик относно тези машини, не знам какво трябва да си купя. Искам машинка с която се слагат капси върху текстил, дънков плат, вълна...

Аз ползвам това. Добре се справя.

# 543
  • sofia
Аз си купих някаква замба и машинка за капси от лидл за смешни пари, но още не съм я пробвала.

# 544
Аз лично ползвам турска ръчна и вече 15 години работя с нея безотказно Wink

# 545
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0+%D … skCFQwQLAodveUPoQ  Peace
Клещите също стават. Аз си купих за 10 лв преди години, но да не се лъжем, че е като с преса. АКо ще слагаш често копчета вземи си преса. Около 50 лв е. Само там за накрайниците не знам как стоят нещата. Колкото повече накрайници може да слагаш по-добре.

# 546
  • Бургас
Здравейте, момичета! Следвайки съветите ви, сега отивам да купя 3 метра тюл, за пола-пачка и ще я правя утре.
Колкото до клещи за капси - аз имам комплект от ЛИДЛ (струваше 10-11лв) може да провериш на телефонната им линия, ако има някъде - ще го доставят на желаното място.

# 547
  • Балчик
Здравейте , търся кройка за дамско боди .  bouquet

# 548
  • софия
Здравейте ,от къде в София мога да купя плат с косъм -искам да направя на детето елек от тези косматите.

# 549
  • София
Благодаря за отговорите , момичета Simple Smile купих някакви клещи, дано свършат работа.

TROSHKATA в събота ходих в магазин Какаду ( Бул. Сливница № 186), имаше и от тези пухкавите платове.

# 550
Здравейте ,от къде в София мога да купя плат с косъм -искам да направя на детето елек от тези косматите.
Нарича се еко кожа  Peace

# 551
Здравейте дами!
Извинявам се за нахлуването в темата Ви. Имам едно питане : По случай наближаващата Коледа реших тази година да зарадвам децата на познати с ръчно направени снежковци от чорапчета. Та да ви питам с какво да ги напълня? Всъщност искам да са пълни с тези малки топченца за декоративни възглавници и за плюшени играчки. Намерих но по 10/80 литрови чували. Някоя от вас да знае от къде мога да си взема такова нещо в по малки разфасовки, или горе долу колко ще ми трябва?

# 552
Моля за помощ с превод на няколко термина от английски на български. Дни наред се мъча и не успях да намеря точния превод.....това са видове платове:

fleece
flannel
minky

И да попитам дали някой е поръчвал платове от кадифекрафт.ком? Не е хубава снимката и ме притеснява да не са прекалено тънки и мрежести...А пък обмислям доста голяма поръчка.

# 553
  • Пловдив
Моля за помощ с превод на няколко термина от английски на български. Дни наред се мъча и не успях да намеря точния превод.....това са видове платове:

fleece
flannel
minky

И да попитам дали някой е поръчвал платове от кадифекрафт.ком? Не е хубава снимката и ме притеснява да не са прекалено тънки и мрежести...А пък обмислям доста голяма поръчка.
Fleece  е полар, flennel  е бархет, последния термин не ми беше познат, но сега погледнах какво продават в ebay - изглежда ми като полар с косъм, а в описанието пише полиестерна кожа. Дано съм помогнала Simple Smile

# 554
Здравейте дами!
Извинявам се за нахлуването в темата Ви. Имам едно питане : По случай наближаващата Коледа реших тази година да зарадвам децата на познати с ръчно направени снежковци от чорапчета. Та да ви питам с какво да ги напълня? Всъщност искам да са пълни с тези малки топченца за декоративни възглавници и за плюшени играчки. Намерих но по 10/80 литрови чували. Някоя от вас да знае от къде мога да си взема такова нещо в по малки разфасовки, или горе долу колко ще ми трябва?
Купи някоа стара възглавница за кърмене  Peace Ще ти е предостатъчно. А защо държиш да е с такива топчета? Нали става въпрос за тези стиропорените?

Общи условия

Активация на акаунт