Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • FRANCE
Страхотни човечета.

Ние сме още на Хелуинска вълна https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1506782176281072&set … ype=3&theaterhttps://

# 511
Здравейте храбри шивачки, имам домашна шевна машина Janome, когато я купих не разбирах много, но сега ми иде да я хвърля през терасата. Нещата, които ме дразнят в нея- крачето няма хубав натиск, трудно се справя с деним и шифони, но от всичко най- омразна ми е затяжката. Винаги затлачва, набира конците отдолу, а при по- дебела или тънка материя е мисия невъзможна. Моля ви, препоръчайте ми марка и модел домашна шевна машина, която да се справя с тези неща, не търся много функции, имам 4- конечен оверлог, просто искам хубав чист прав тегел, да има хубав натиск крачето, да се справя с деним и шифон и други подобни материи и да има чиста затяжка, може и да не е автоматична, айде и една програма за илици. За професионална знам какво да взема, проблема ми е, че първо се научих на професионална Juki и сега всичко сравнявам с нея, та ако има нещо което да се доближава поне малко ще се радвам да чуя отзиви, може да не е нов модел и стар и втора ръка, само да работи като хората, че моята не я ползвам, защото всеки път ме хващат нервите.

# 512
Здравейте,мами шия рокля с обръчи, но се оказа че никъде не мога да намеря.Ако някои знае сайт или телефон на някоя кинкалерия която да предлага такива обръчи моля нека ми пише,защото съм в задънена улица.Мерси предварително bouquet

# 513
Здравейте храбри шивачки, имам домашна шевна машина Janome, когато я купих не разбирах много, но сега ми иде да я хвърля през терасата. Нещата, които ме дразнят в нея- крачето няма хубав натиск, трудно се справя с деним и шифони, но от всичко най- омразна ми е затяжката. Винаги затлачва, набира конците отдолу, а при по- дебела или тънка материя е мисия невъзможна. Моля ви, препоръчайте ми марка и модел домашна шевна машина, която да се справя с тези неща, не търся много функции, имам 4- конечен оверлог, просто искам хубав чист прав тегел, да има хубав натиск крачето, да се справя с деним и шифон и други подобни материи и да има чиста затяжка, може и да не е автоматична, айде и една програма за илици. За професионална знам какво да взема, проблема ми е, че първо се научих на професионална Juki и сега всичко сравнявам с нея, та ако има нещо което да се доближава поне малко ще се радвам да чуя отзиви, може да не е нов модел и стар и втора ръка, само да работи като хората, че моята не я ползвам, защото всеки път ме хващат нервите.
Моя набор Лучника Предом се справя перфектно за сега с всички изисквания. Тънко, дебело, трикотажно всякакво! За новите машини обаче не знам. Аз съм се насочила към Елна. Оверлога ми е Елна и съм предоволна. В магазина на Ивна ме ориентираха към него и грам не съжалявам. Може да се свържеш с тях и чисто информативно да те насочат, според това какво си ползвала и какво очакваш от една нова машина. Не знам, пробвай  Peace

# 514
Bertichka от много отдавна ти се възхищавам на сръчността и тайничко се надявам да се запознаем в реалния живот.Уникални човечета!
Ама то каквото  и  да направиш ти е уникално!

# 515
Bertichka от много отдавна ти се възхищавам на сръчността и тайничко се надявам да се запознаем в реалния живот.Уникални човечета!
Embarassed Embarassed Embarassed На такива думи никога не знам какво да кажа.... Blush bouquet

# 516
  • Варна
Embarassed Embarassed Embarassed На такива думи никога не знам какво да кажа.... Blush bouquet
Хъм ... съгласна съм, и аз не смея да си кача лигавчетата след тези красоти Laughing

# 517
       Здравейте, аз препоръчвам Pfaff.
       Шевовете са уникални, шиенето е лесно и много приятно. Цените са им по-високи, но за мен като покупка за дълго време си струва. Аз заложих на по-скъп модел Pfaff и мога да кажа, че шиенето е фантазия.
       Не си спестявайте пари, дори ако ще ползвате машината  от време на време - като мен /напоследък не ми остава време за шиене/. Така,  всеки път когато сядате пред машината ще се усмихвате и ще работите с лекота.

# 518
  • sofia
sweetpie, отиди при този, от когото си я купила или директно в сервиза.
Свържи с вносителя и да ти препоръчат сервизен техник.
Дори и при по-скъпите машини се случва да уцелиш "късата клечка" с някоя дефектна.
На моя приятелка ѝ я смениха след поредното разкарване до сервиза - става дума за Пфаф за над 2 бона.

# 519
Според вас колко плат ще е необходим за роля по тялото, дълга до земята за жена висока 175, бюст 84, талия - 62, ханш-92... горе-долу ме интересува...

# 520
  • Sofia
мисля,че 2 дължини Thinking

# 521
2 метра двойна ширина

# 522

Хъм ... съгласна съм, и аз не смея да си кача лигавчетата след тези красоти Laughing
Ееее глупости! За мое оправдание тези модели са от миналата година. Този път просто намерих ситно каре и станаха някак по-коледни.
Просто исках да подкарам темата отново, че бяхте позаспали  bouquet Хайде сега показвайте наред Grinning

# 523
  • FRANCE
Бих казала около 1.90-2м ако е с ръкави и плата е 140 см  Жената е слаба от една дължина ще се изкарат предната и задната част на роклята. Грубо ги смятам 96 см и останалото да се донаместят ръкавите един на друг. Ако имаш кроийката вземи един чаршав, подреди си ги да заемат най-малко място и измери колко плат отива. И отбелязваш ширината на плата, стандартно са 140, но някои са 110.  Но по-опитните да кажат

# 524
Да с ръкави ще е, питам защото една шивачка ще ми я шие, но ми се струва, че изисква прекалено много плат 1.50 ширина, и 3метра дължина...

Общи условия

Активация на акаунт