КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 842
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Флейм, само още едно да попитам - изтеглените карти показват ли дали и Б. желае да се прекратят отношенията или просто се е "пуснал по течението", защото е по-удобно?

Според мен му липсва зрялост, по въпросите, които касаят вас. В този смисъл, по-скоро се е пуснал по течението. То и по карти не се видя внезапен край сложен от някой, а някак естествен преход и отмиране. (това, разбира се, в случай, че никой нищо не промени, а често хората, след като им се кажат някакви неща по картите решават да се задействат в някаква посока)

# 136
Здравейте,днес прочетох във вестника за изчезнала жена,картите които изтеглих за нея са-4 чаши,7 мечове,Дяволът.Какво мислите?

aglaqQ, какво точно си попитала? Какво се е случило с жената или нещо друго?
Ако е какво се е случило - смятам, че самата тя има пръст в изчезването си. Заради 4Ч смятам, че това е човек, който изпитва неудовлетворение и обида и е решил да прибегне до тази крайност...

Жената е изчезнала в понеделник,и от тогава близките й я издирват.Това е,което знам.Днес изтеглих нови карти за нея-10 жезли обърната,5 мечове,7 чаши,за съжаление мисля,че жената е жертва на насилие.               

# 137
  • София
Скрит текст:
Здравейте,днес прочетох във вестника за изчезнала жена,картите които изтеглих за нея са-4 чаши,7 мечове,Дяволът.Какво мислите?

aglaqQ, какво точно си попитала? Какво се е случило с жената или нещо друго?
Ако е какво се е случило - смятам, че самата тя има пръст в изчезването си. Заради 4Ч смятам, че това е човек, който изпитва неудовлетворение и обида и е решил да прибегне до тази крайност...

Жената е изчезнала в понеделник,и от тогава близките й я издирват.Това е,което знам.Днес изтеглих нови карти за нея-10 жезли обърната,5 мечове,7 чаши,за съжаление мисля,че жената е жертва на насилие.               

Аз не мога или...не искам да взема отношение по този въпрос, Може би е по-скоро второто, макар сутринта да писах.
Замислих се, а защо на теб ти хрумва да редиш по темата? Просто любопитство? Стана ми интересно, защото на мен не ми хрумва да редя, ако не са ме попитали лично...

# 138
Трети ден си тегля дневна карта- 5 чаши, Отшелник /което си е логично според мен/ и днешната ми карта при много добро разбъркване е отново 5 чаши ?!  Влизам отново в някакъв кръг ли,що ли?

# 139
Може ли нещо по-прозаично да погледнем, за да се уча Simple Smile Опитвам се да задавам въпроси, чиито отговори се показват в кратко време, за да мога да ги анализирам.
Например сега зададох въпроса "как ще протече гостито довечера" и изтеглих 9 пентакли- Звездата-2 жезли. Как бихте разтълкували?

# 140
Може ли нещо по-прозаично да погледнем, за да се уча Simple Smile Опитвам се да задавам въпроси, чиито отговори се показват в кратко време, за да мога да ги анализирам.
Например сега зададох въпроса "как ще протече гостито довечера" и изтеглих 9 пентакли- Звездата-2 жезли. Как бихте разтълкували?
  Мисля,че си прекалено ентусиазирана,не очаквай чудеса  Simple Smile

# 141
Трети ден си тегля дневна карта- 5 чаши, Отшелник /което си е логично според мен/ и днешната ми карта при много добро разбъркване е отново 5 чаши ?!  Влизам отново в някакъв кръг ли,що ли?

Точно обратното - да излезеш трябва. Достатъчно дълго си била в ситуацията на 5 чаши.
Това, че трети ден гледаш, е без значние: 5 чаши + Отшелникът говори за дълъг период от време.

За да се пада една и съща карта, независимо за и на какъв въпрос, значи че иска да акцентира на основния проблем и ситуация, която се случва с личността.

# 142

Замисли се, защо първите ти две карти са 9 пентакли и Звездата, и какво те свърза с тези хора?
Отговорът на въпроса се крие в друг въпрос - какво те свързва с тези хора, а не как ще протече вечерта.

# 143
Момичета,имам проблем,ако задам въпроса си тука,ще ме "разгледате" ли?

# 144
Секмет,въпроса ми е един и същ "Какъв ще бъде днешния ден за мен?" и си записвам картите,но те се повтарят- сега,като казваш и разбирам защо- 5 чаши и Отшелник по наблюдения за какъв период от време са? / че много,много стана вече /

# 145
  • София
Въпрос, на който имам обратна връзка и, който ме вкара в смут.
Ще бъде ли взет един изпит:

Отговор - 6П+6Ж !!!
Какво помага - Кралица М
Какво пречи -
Съвет -> резултат - Асо П -> 3М

Отговорът ми беше, че ако човекът не се скове, не изпадне в ступор, а съвсем хладнокръвно подходи към нещата - изпитът ще бъде взет. Друг е въпросът, че след като тази манна небесна го споходи, няма да е никак доволен...

Е...човекът не е взел изпита си!
Нямам друго обяснение, освен, че или се е успокоил след прогнозата и е подходил лековато или, че наистина е загубил ума и дума на самия изпит.
Коментари?

# 146
Секмет,въпроса ми е един и същ "Какъв ще бъде днешния ден за мен?" и си записвам картите,но те се повтарят- сега,като казваш и разбирам защо- 5 чаши и Отшелник по наблюдения за какъв период от време са? / че много,много стана вече /

Не знам защо задаваш въпроси за днешния ден, след като картите упоменават процеси от миналото (които тепърва ще избледняват) - по Отшелникът и 5 чаши. В конкретния случай се касае за период между 3 и 5 години.
Но само по тези 2 карти няма как да изпаднем в детайли.

Радвай се, че не ти се пада Звездата.

# 147
  • София
Секхмет, коментарите ти винаги са интересни, макар често неразбираеми (поне за мен).
Възможно ли е да поясняваш защо виждаш определени неща от определени карти или ако си го писала някога на друго място - да даваш препратка?
Благодаря!

# 148
  • София
Момичета,имам проблем,ако задам въпроса си тука,ще ме "разгледате" ли?

Все някой ще те разгледа Simple Smile

# 149
Секхмет, коментарите ти винаги са интересни, макар често неразбираеми (поне за мен).
Възможно ли е да поясняваш защо виждаш определени неща от определени карти или ако си го писала някога на друго място - да даваш препратка?
Благодаря!

Не знам как да ти отговоря, без да съм "мъглива". Преди няколко страници се опитах да обясня някои неща за работата с Таро.
Сериозната работа с картите изостря сетивата до максимална степен и често границите се прекрачват. Но тук поне, не се засягат тези теми.

Във форума Таро Архив доста съм изписала, темите са най-разнообразни и има много информация за това как работи Таро. Ако имаш конкретни въпроси, питай, че така, доста глобализираме Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт