КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 092
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте

Може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпросите ми са: Ще се сдобрим ли със С.? Ще се съберем ли да живеем заедно? С. ли е правилният избор?

Мноооогооо Ви благодаря

Ще се сдобрят ли със С? - 2 пентакли- 6 пентакли - 9 жезли
Ще се съберат ли да живеят заедно? - 9 меча - Паж пентакли - Кралица жезли
с ли е правилният избор? - всъщност зададох въпроса Малката русалка ще се чувства ли добре със С? - 8 чаши - Крал пентакли - 3 меча

Аз мисля, че в началото нещата са започнали много лежерно, с лекота и то, защото ти си правила много компромиси - т.е. живеела си по правилата на С., винаги си се съобразявала с него, винаги си била готова да проявиш разбиране, но в един момент прекия сблъсък е бил неизбежен. И занапред може да има конфликти. От какво естество е спора ви? Свързан ли е с финанси?
Нужно е да се откажеш от чувството си за вина, да покажеш повече самоуважение и да се превърнеш в Кралица жезли. Лично за мен С. не е правилния избор. Аз тука в картите С. някакси не го виждам, той е някъде на страни и "черпи" от теб, налага подчинение, има прекомерни изисквания към теб, без да дава нещо в замяна.

Благодаря ти много!
Проблема ни не е свързан с финанси. Това което казваш че черпи от мен и налага подчинение като че ли се отнася за друг човек. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти? С. или З.? Някакъв въпрос свързан с тях. Благодаря

# 376
Здравейте,момичета! Аз имам едно питане за гледане за връзка.
Сегашно състояние - Асо жезли
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Мои очаквания-Висшият жрец
Негови очаквания-5ца жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове
Аз имам някакво обяснение на ситуацията,но малко кашави ми се струват картите...Какво мислите?  newsm78
Имала си някакви очаквания към този човек, но той не ги е оправдал. От твоя гледна точка  е постъпил нечестно спрямо теб в дадена ситуация. А той от своя страна не е сигурен в теб, направо го тресат съмнения и страх. Изпитва ревност, подозира ,че има съперник. Изобщо това е човек, който е емоционално нестабилен, сам не знае какво иска ,често си мени мнението, а и има доста тайни. Предстои ви да изминете дълъг и труден път вие двамата. Известно време ще се отдалечите един от друг,  ще е временна раздяла заради трети човек или е свързано с пътуване на единия от вас. Шестица мечове  показва моментна пауза в конфликтите, разразили се при петицата мечове и петица жезли. Получаваш шанса да се отдръпнеш от конфликтна ситуация или направо скандал. Може да сте се скарали с партньора  и временно да се отдалечиш от ситуацията, може да не става дума за действително пътуване, а по някаква причина конфликтът бива изтласкан назад в съзнанието ти , защото нещо друго го измества. Това  не означава, че проблемите са разрешени, просто има временно отдалечаване от тях. Съветът към теб е да внимаваш с кого споделяш, защото има опасност да ти откраднат идеите, да те предадат или дори да те манипулират за лична изгода.
Да,наистина има много точни моменти.Действително на него му предстои пътуване и известно време няма да живее в България,но това ще е след няколко месеца.
На въпросът дали иска да се събираме като отговор ми излиза Висшият жрец,Крал чаши и 6ца мечове като съвет.Висшият жрец като съобразяване с традициите ли трябва да го гледам? Аз трябва да реша дали искам да предприема нещо преди да замине,защото след това е напълно възможно пътищата ни да се разделят,а мисля,че той е голямата ми любов.Каша си е Grinning
Дали иска да се събирате ? И той не знае какво иска, не може да вземе решение, защото е непостоянен в желанията си. Днес говори едно, но може утре да промени мнението си или да реши изобщо да не се занимава с решаването на този въпрос. Извинявай, но този мъж женен ли е? Жрецът+Крал чаши- или е женен ,или има вече някаква сериозна връзка. При всички случаи обаче има някакъв дълг, нещо с което трябва да се съобразява.

# 377

Благодаря ти много!
Проблема ни не е свързан с финанси. Това което казваш че черпи от мен и налага подчинение като че ли се отнася за друг човек. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти? С. или З.? Някакъв въпрос свързан с тях. Благодаря
[/quote]

Кой е З.? Роднина или приятел?

# 378
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове
Аз имам някакво обяснение на ситуацията,но малко кашави ми се струват картите...Какво мислите?  newsm78
Имала си някакви очаквания към този човек, но той не ги е оправдал. От твоя гледна точка  е постъпил нечестно спрямо теб в дадена ситуация. А той от своя страна не е сигурен в теб, направо го тресат съмнения и страх. Изпитва ревност, подозира ,че има съперник. Изобщо това е човек, който е емоционално нестабилен, сам не знае какво иска ,често си мени мнението, а и има доста тайни. Предстои ви да изминете дълъг и труден път вие двамата. Известно време ще се отдалечите един от друг,  ще е временна раздяла заради трети човек или е свързано с пътуване на единия от вас. Шестица мечове  показва моментна пауза в конфликтите, разразили се при петицата мечове и петица жезли. Получаваш шанса да се отдръпнеш от конфликтна ситуация или направо скандал. Може да сте се скарали с партньора  и временно да се отдалечиш от ситуацията, може да не става дума за действително пътуване, а по някаква причина конфликтът бива изтласкан назад в съзнанието ти , защото нещо друго го измества. Това  не означава, че проблемите са разрешени, просто има временно отдалечаване от тях. Съветът към теб е да внимаваш с кого споделяш, защото има опасност да ти откраднат идеите, да те предадат или дори да те манипулират за лична изгода.
Да,наистина има много точни моменти.Действително на него му предстои пътуване и известно време няма да живее в България,но това ще е след няколко месеца.
На въпросът дали иска да се събираме като отговор ми излиза Висшият жрец,Крал чаши и 6ца мечове като съвет.Висшият жрец като съобразяване с традициите ли трябва да го гледам? Аз трябва да реша дали искам да предприема нещо преди да замине,защото след това е напълно възможно пътищата ни да се разделят,а мисля,че той е голямата ми любов.Каша си е Grinning
Дали иска да се събирате ? И той не знае какво иска, не може да вземе решение, защото е непостоянен в желанията си. Днес говори едно, но може утре да промени мнението си или да реши изобщо да не се занимава с решаването на този въпрос. Извинявай, но този мъж женен ли е? Жрецът+Крал чаши- или е женен ,или има вече някаква сериозна връзка. При всички случаи обаче има някакъв дълг, нещо с което трябва да се съобразява.
Не е женен и сериозна връзка няма със сигурност,нито изобщо има жена в живота му.Всичко на практика зависи от него просто-той е изключителен идивидуалист и най-вече държи целия си живот в безумен контрол.Аз бях нещото,върху което нямаше контрол и го караше да отпусне юздите.Разделихме се по негово желание,но не защото няма чувства към мен,а защото беше убеден,че не сме един за друг,въпреки чувствата ни и голямата химия,която имахме.Беше изкуствена раздяла,за която аз не виждам причината и на двамата не ни се отразява добре,че не общуваме,въпреки че всеки ден сме заедно на работа.Съобразява се със собствените си убеждения най-вероятно и ни съсипа отношенията само за да си докаже,че не може да сбърка.Сега нещата се попромениха и изведнъж добри желание да говорим.Той е от хората,които искат много сериозна връзка във всички аспекти и аз бях готова да му дам това,но той не вярваше.Затова ми щракна това с традициите.

# 379
Тогава задай въпрос как ще се развият на практика отношенията ви, например,до края на м.май и втори въпрос как ще се развие връзката ви след като замине.

# 380
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове

Здравей Гергана , според мен ,връзката ви се е провалила , защото не е била стабилна изобщо . Нямало е основа и затова всичко се е разрушило . Разчиташ други хора да ти помогнат да се сдобрите , някакви тайни преговори водиш , и постъпваш малко нечестно . В момента сте в застой и нищо не се случва , , защото нито единия от двамата не може да вземе решение какво да правите . Ти определено не искаш да приемеш това , което се е случило между вас , не можеш да чуеш вътрешния си глас и се луташ в съмнения . Той е потънал в мисли и планова за бъдещето си , но ти не фигурираш там . Затворил се е и даже е склонен да лъже , само и само да не изпадне в пряк контакт . Той вярва че е бил ощетен и наранен и се е изолирал от това , което иска най - много . Противи се на промените и се държи много здраво за миналото . Проблема му е ,че не приема промените и се страхува . Няма да се случи нищо , няма база  за това . Само допълвам , дори да се случи нещо отново между вас , то ще е съвсем краткотрайно .

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 20:13 от a.nik

# 381
[quote author=колорадски бръмбър link=topic=824502.msg30538371#msg30538371

Благодаря ти много!
[/quote]
[/quote]

Кой е З.? Роднина или приятел?

З. е приятел и това което описваш като че ли по-скоро се отнася за него.

# 382
Здравейте.
Честит празник на хората с имена на цветя тук  bouquet

Имам въпрос:

Ще се стигне ли до съд?

Жрецът
Любовниците
Страшния съд
 Cry

Нека поясня все пак.
Неплащани сметки от мъжа ми години наред...... Cry
Най-накрая започнаха да ни търсят от адвокатска кантора Cry
Мъж,който не се е грижил за семейството си,криеше от мен през годините....и ето какво става.

Моля,кажете ще се излезе ли от тази ситуация.

Благодаря ви!

# 383
Здравейте.
Честит празник на хората с имена на цветя тук  bouquet

Имам въпрос:

Ще се стигне ли до съд?

Жрецът
Любовниците
Страшния съд
 Cry

Нека поясня все пак.
Мъж,който не се е грижил за семейството си,криеше от мен през годините....и ето какво става.

Моля,кажете ще се излезе ли от тази ситуация.

Благодаря ви!
Картите ти са категорични-без съд няма да се размине. Ето ги задълженията към семейство или роднини по Жрецът, трудният избор(Влюбените),вижда се,че нещо дълго отлагано и протака но вече трябва да се разреши и това ще стане по трудния начин, чрез изпитание(Съдът).

# 384
Здравейте.
Честит празник на хората с имена на цветя тук  bouquet

Имам въпрос:

Ще се стигне ли до съд?

Жрецът
Любовниците
Страшния съд
 Cry

Нека поясня все пак.

Моля,кажете ще се излезе ли от тази ситуация

Благодаря ви!

Здравей , ти си имаш работа с човек , който не е дорасъл за нормални житейски отношения . Имаш напълно погрешна представа за него . Това дали ще отидете на съд , картите не казват, но казват че ще ти се наложи да направиш много важен избор. Никак няма да ти е лесно , и ти вече си започнала да се притесняваш за това . Какво да правиш , как да постъпиш , също така и се страхуваш . Егото ти е наранено и момента за теб не е никак лесен . Уж ти си тази която да вземе решението , а пък нямаш власт . Не ти е никак лесно . Но така или иначе си достигнала до момента в който ще трябва да поемеш отговорност . Проблема всъщност не е дали ще отидете на съд , проблема е да се пребориш със себе си .

# 385
Почти едновременно сме писали  Simple Smile с Арктик фокс . Долу горе се покриват мненията .  Simple Smile

# 386
  • София
Момичета, моля за вашето тълкувание.
Въпросът е: Защо мъж в момента не се обажда на жена?
Асо П, Рицар П, 10Ж с допълнителна към нея Императорът (и карта, която показва самия мъж - Страшният съд)

Предварително благодаря!

# 387
Асо П, Рицар П, 10Ж с допълнителна към нея Императорът (и карта, която показва самия мъж - Страшният съд)

Предварително благодаря!

Според мен , не се обажда защото обмисля раздяла , иска да приключи . За него отношенията вече за изживени и напълно вероятно е да има нови такива . В смисъл възможно е да има друга жена . Той в момента се е изолирал и дистанцирал наистина , но това е защото за него не е леко да вземе това решение . Търси отговор, как да постъпи занапред . Съвсем скоро жената ще има новини за ситуацията , които все още не знае .

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 17:56 от a.nik

# 388
  • София
Скрит текст:

Предварително благодаря!

Според мен , не се обажда защото обмисля раздяла , иска да приключи . За него отношенията вече за изживени и напълно вероятно е да има нови такива . В смисъл възможно е да има друга жена . Той в момента се е изолирал и дистанцирал наистина , но това е защото за него не е леко да вземе това решение . Търси отговор, как да постъпи занапред . Съвсем скоро жената ще има новини за ситуацията , които все още не знае .

Става дума за приятелство, не са точно отношения. И ...не е мъж, който се мята от отношения в отношения. Затова се чудя.
Има някакви задължения според мен, отговорности, които го възпират, но може би му се вижда края.
Не съм сигурна как да тълкувам АсоП и Рицар П.

# 389
Рицар пентакли при мен винаги е било  нещо което съм чакала от дълго време , отговор , съобщение от някой или поява на някого и ми съобщават че няма да стане . Винаги е бил свързан с разочарование за мен .

Общи условия

Активация на акаунт