Може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпросите ми са: Ще се сдобрим ли със С.? Ще се съберем ли да живеем заедно? С. ли е правилният избор?
Мноооогооо Ви благодаря
Ще се сдобрят ли със С? - 2 пентакли- 6 пентакли - 9 жезли
Ще се съберат ли да живеят заедно? - 9 меча - Паж пентакли - Кралица жезли
с ли е правилният избор? - всъщност зададох въпроса Малката русалка ще се чувства ли добре със С? - 8 чаши - Крал пентакли - 3 меча
Аз мисля, че в началото нещата са започнали много лежерно, с лекота и то, защото ти си правила много компромиси - т.е. живеела си по правилата на С., винаги си се съобразявала с него, винаги си била готова да проявиш разбиране, но в един момент прекия сблъсък е бил неизбежен. И занапред може да има конфликти. От какво естество е спора ви? Свързан ли е с финанси?
Нужно е да се откажеш от чувството си за вина, да покажеш повече самоуважение и да се превърнеш в Кралица жезли. Лично за мен С. не е правилния избор. Аз тука в картите С. някакси не го виждам, той е някъде на страни и "черпи" от теб, налага подчинение, има прекомерни изисквания към теб, без да дава нещо в замяна.
Благодаря ти много!
Проблема ни не е свързан с финанси. Това което казваш че черпи от мен и налага подчинение като че ли се отнася за друг човек. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти? С. или З.? Някакъв въпрос свързан с тях. Благодаря

с Арктик фокс . Долу горе се покриват мненията .