КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 090
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Рицар пентакли при мен винаги е било  нещо което съм чакала от дълго време , отговор , съобщение от някой или поява на някого и ми съобщават че няма да стане . Винаги е бил свързан с разочарование за мен .

При мен обикновено е нещо, което се случва много бавно, но все пак упорито се върви към целта, в тази колода рицарят направо си чака нещата да си се случат сами.

# 391

Благодаря ти много!
Проблема ни не е свързан с финанси. Това което казваш че черпи от мен и налага подчинение като че ли се отнася за друг човек. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти? С. или З.? Някакъв въпрос свързан с тях. Благодаря

Кой е З.? Роднина или приятел?
[/quote]

З. е приятел (втори човек).

# 392
Момичета, моля за вашето тълкувание.
Въпросът е: Защо мъж в момента не се обажда на жена?
Асо П, Рицар П, 10Ж с допълнителна към нея Императорът (и карта, която показва самия мъж - Страшният съд)

Предварително благодаря!
Скоро няма да се обади този мъж. Притиснат е от външни обстоятелства, нагърбил се е с твърде много задачи, повече от колкото може да понесе и направо е загубил  представа за всичко друго. Но тъй като е перфекционист , не позволява на друг да поеме част от отговорностите. Започнал е нещо ново, свързано  с организиране на някаква структура, има някакви документи за уреждане, но в тази връзка нещата се придвижват много бавно, мудно, има много пречки и протакане, административни неуредици.  На този човек при всички случаи предстои да вземе важно и трудно решение. Има неща от миналото,които трябва да разреши и за които изпитва угризения.  В него тече дълбока трансформация на съзнанието да се освободи от  нещо старо и изчерпано и това е много труден процес и все още предстои да се променя.

# 393
  • София; Дружбето
МОмичета, да пътувам ли за една среща - 9 чаши, Кулата, Обърната Звезда..... не?

Според мен , съвсем скоро , ще се случи нещо , което ще те накара сама да разбереш и да си изясниш дали си заслужава да пътуваш .
  bouquet
включвам се с резултат - да, стана нещо, което ме накара в последния момент, буквално, да я реализирам Simple Smile

# 394
Много хубаво че даваш обратна връзка   bouquet

# 395
  • София; Дружбето
Много хубаво че даваш обратна връзка   bouquet
о, аз благодаря за това, че отговаряте, когато картите не са ясни на лаиците Simple Smile

# 396
  • София
a.nik, Arctic fox, благодаря за коментарите. И аз мисля, че човекът е притиснат от нещо негово си.

# 397

Благодаря ти много!
Проблема ни не е свързан с финанси. Това което казваш че черпи от мен и налага подчинение като че ли се отнася за друг човек. Може ли пак да ми хвърлиш едни карти? С. или З.? Някакъв въпрос свързан с тях. Благодаря

Кой е З.? Роднина или приятел?

З. е приятел (втори човек).
[/quote]

Какъв въпрос искаш да се зададе относно този З.?Формулирай го точно и ясно, това което те интересува. Така обобщено не е добре да се задават въпроси, нито пък Таро ще ти даде отговор Simple Smile

# 398
На въпрос дали нещо ще се случи в определен срок, ми излизат Тройка мечове, Дяволът и Светът. Според мен няма да се случи, но като съвет, какво според вас искат да ми кажат Таро?

# 399
На въпрос дали нещо ще се случи в определен срок, ми излизат Тройка мечове, Дяволът и Светът. Според мен няма да се случи, но като съвет, какво според вас искат да ми кажат Таро?

Каквото било , било ! Очаква те нещо съвсем ново и различно . Нов път .

# 400
Благодаря ти a.nik   bouquet Hug Simple Smile

# 401
Здравейте Simple Smile Как тълкувате 4 жезли като чувства и 9 мечове като съвет? Второто особено ме затрудни... Мерси предварително Simple Smile

# 402
Здравейте,знам че съм задълбала в едни неща вече от много време и е много важно да изляза от това.
Редих карти за това какво е най-добре за мен да направя. Бяха
 Асо чаши - Империатрица - 9 меча .
в контекста на въпроса,последната карта има ли изобщо положително значение- не намерих такова.
Утре летя и на баналния въпрос какъв ще е денят утре за мен излезе 8 чаши - Сила - Дявол ?

# 403
Здравейте Simple Smile Как тълкувате 4 жезли като чувства и 9 мечове като съвет? Второто особено ме затрудни... Мерси предварително Simple Smile

4 жезли като чувства - зараждащи се чувства, вдъхновение
9 мечове като съвет - не се опитвай да контролираш ситуацията

# 404
  • София
Момичета, една подредба за мнения. Видя ми се интересна.
Въпросът е:  Дали мъж обича жена?

Отговор + коментар - 10М + 3М
Какво пречи или помага - 9П и Светът
Съвет към жената (защото тя пита) -> евентуален резултат - 2Ч -> Рицар Ж

С тези 10М и 3М - няма как отговорът да е Да, но ...интересно Защо? С тези 9П и Светът? Какво точно изживява този мъж спрямо тази жена - как мислите?

Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт