КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 055
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Искам да се консултирам с вас във връзка с една подредба, която ми се падна. Попитах картите таро дали съм бременна и ми се падна следната подредба - Крал чаши - Двойка чаши - Тройка пентакли. Какво мислите вие? Предварително благодаря! Simple Smile

Защо не вземеш направо тест за бременност , по сигурно е  Naughty

Просто искам да видя какво е тълкуването на картите в подобен ред. Естествено, че с тест е по-сигурно Grinning Тук тълкуването ми е важно.
Картите ти показват посещение при лекар и провеждане на лечение. Заради 3 пентакли бременност и раждане ще има.

# 451
Привет, някой може ли да ми гледа на карти Таро ? Извинявам се предварително за глупавия въпрос Simple Smile

# 452
Какъв е въпроса, който искаш да зададеш Клементина?

# 453
# 454

Сигурно сте прави като казвате, че 6 месеца е дълъг ама в момента съм на вълна не искам никого, та реших че до 6 месеца са даже кратък .

Ами да задам ли същия въпрос за по-кратък срок примерно 3 месеца  Rolling Eyes

[/quote]

Добре де , щом не искаш никого , защо тогава редиш Келтски кръст с въпрос " Какво ме очаква в любовта ?"   newsm78

# 455
  • София
Момичета, подредба за мнения и коментари.
Ситуацията е мъж, който е показал, че много харесва дадена жена, но поради ред обстоятелства в живота си ( нещата вече са му доста установени, работа, липса на самостоятелно жилище, страх от обвързване и подобни +, че не е първа младост) и от друга страна жената, която го обича, но иска определеност и яснота. Та от известно време комуникират само в електронен вид и тя му написва, че го обича и, ако не й каже директно да забрави за него, тя ще го чака много дълго ако трябва, да "узрее". Трети ден отговорът е - мълчание от негова страна.
Въпросът е - към днешна дата какво е решил мажът по отношение на жената?

Отговор: 6П + Смъртта
Какво помага или пречи (поясняващи карти за решението) - Паж Ч, Колелото на Съдбата
Съвет към жената -> евентуален резултат - 10П -> Асо П

Аз съм изключително предубедена в тълкуванията си за тази двойка, затова ви моля за коментар.
Предварително благодаря!
Ще върна обратна връзка, щом има яснота.

# 456
  • София

Сигурно сте прави като казвате, че 6 месеца е дълъг ама в момента съм на вълна не искам никого, та реших че до 6 месеца са даже кратък .

Ами да задам ли същия въпрос за по-кратък срок примерно 3 месеца  Rolling Eyes

Добре де , щом не искаш никого , защо тогава редиш Келтски кръст с въпрос " Какво ме очаква в любовта ?"   newsm78
[/quote]
Аз сега на момента не искам не по принцип а и съм любопитна  Flutter

# 457
В един друг форум бях прочела , когато искаме да разберем нещо , по важен за нас въпрос , да направим подредба от по три карти , на няколко въпроса . Примерно въпроси , цитирам " Какво спира нещата при мен в момента ? Какво ми помага ? Как да изляза от сегашната ситуация ? какво трябва да променя в себе си ? ..." Имаше и други въпроси , но това съм запомнила . Там , отново подчертавам че това не е мое мнение , та там съветват да не се хвърляме на големи подредби , а да редим по три карти и то на няколко въпроса . Аз лично използвам този метод , не че не съм редила и Келтски кръст , ама толкова тежки бяха картите , че бях като разпъната на кръст  Laughing
Разбира се всеки има право на избор  Simple Smile  Пробвай ако ти харесва идеята.

# 458
Здравейте.Видях,че е поставен въпрос относно бременност.Споделям просто опит.
Задавала съм въпрос Бременна ли съм?
7Жезли - 2Пентакли - 5Пентакли
/имах 15 дни закъснение/

# 459
Здравейте . За първи път правя подредба келски кръст , моля за помощ .  1 позиция -рицар чаши, 2 позиция -колесница, 3 позиция -3 мечове, 4 позиция - 7 мечове, 5 позиция - 10 пентакли , 6 позиция - слънцето, 7 позиция - рицар жезли,8 позиция -рицар пентакли , 9 позиция - императрица , 10 позиция -9 мечове.   Х ще потърси ли И - това е въпроса .

# 460
Ситуацията е мъж, който е показал, че много харесва дадена жена, но поради ред обстоятелства в живота си ( нещата вече са му доста установени, работа, липса на самостоятелно жилище, страх от обвързване и подобни +, че не е първа младост) и от друга страна жената, която го обича, но иска определеност и яснота. Та от известно време комуникират само в електронен вид и тя му написва, че го обича и, ако не й каже директно да забрави за него, тя ще го чака много дълго ако трябва, да "узрее". Трети ден отговорът е - мълчание от негова страна.

Какво помага или пречи (поясняващи карти за решението) - Паж Ч, Колелото на Съдбата

Аз съм изключително предубедена в тълкуванията си за тази двойка, затова ви моля за коментар.
Предварително благодаря!

Флейм , аз мога само да кажа че това Колело на съдбата и Паж чаши , който като се появи на въпрос за отношения  не носи нищо хубаво и има не само незряло поведение ами и почти винаги показва че има нещо скрито или дори че послъгва  , спира всичко .

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 07:38 от a.nik

# 461
  • София
В един друг форум бях прочела , когато искаме да разберем нещо , по важен за нас въпрос , да направим подредба от по три карти , на няколко въпроса . Примерно въпроси , цитирам " Какво спира нещата при мен в момента ? Какво ми помага ? Как да изляза от сегашната ситуация ? какво трябва да променя в себе си ? ..." Имаше и други въпроси , но това съм запомнила . Там , отново подчертавам че това не е мое мнение , та там съветват да не се хвърляме на големи подредби , а да редим по три карти и то на няколко въпроса . Аз лично използвам този метод , не че не съм редила и Келтски кръст , ама толкова тежки бяха картите , че бях като разпъната на кръст  Laughing
Разбира се всеки има право на избор  Simple Smile  Пробвай ако ти харесва идеята.
Да същото ме бяха посъветвали в тази тема преди години бях гледала за отношения  Simple Smile Мерси много, ще пробвам, сега някак си така ми дойде защото само за един въпрос се сетих по темата а келтския кръст уж обхваща всички тези въпроси (какво ме спира, какво ми пречи и т.н.) ама истината че за тълкуване си е много сложен  ooooh!

# 462
Да същото ме бяха посъветвали в тази тема преди години бях гледала за отношения  Simple Smile Мерси много, ще пробвам, сега някак си така ми дойде защото само за един въпрос се сетих по темата а келтския кръст уж обхваща всички тези въпроси (какво ме спира, какво ми пречи и т.н.) ама истината че за тълкуване си е много сложен  ooooh!

Аз в твоят Келтстки кръст видях едно , на 2 ра позиция Иператрицата , а на 7 ма Папата ! Противоречие ! Защо , защото Папат е сам , той няма семейство , няма нужда от такова , може сам , достатъчно му е , а от другата страна Императрицата , жената , която е създадена да бъде майка , да се грижи , да дава , да създава . Жената която за да създаде , да роди ако щеш има нужда от мъж , от секс дори . Жената , която е пълноценна на всички нива като жена  Simple Smile Това видях и опитах да тълкувам и другите карти , но не ми се получи . Взех си поука обаче  Peace и това благодарение на твоите коментари , че тази подредба Келтски кръст не я разбирам  Simple Smile

# 463
  • София
Скрит текст:

Предварително благодаря!

Флейм , аз мога само да кажа че това Колело на съдбата и Паж чаши , който като се появи на въпрос за отношения  не носи нищо хубаво и има не само незряло поведение ами и почти винаги показва че има нещо скрито или дори че послъгва  , спира всичко .

a.nik, благодаря за коментара! Нямам обратна връзка за сега, пълно мълчание от мъжа. Ако има развитие - ще пиша.

# 464
Здравейте! Зададох няколко върпоса,свързани с една моя ситуация,която ми е на главата от известно време. Не мога да реша дали да действам по някакъв начин или не,така е от известно време и сега получих разни противоречиви съвети...ще се радвам на мнения. Simple Smile
1. Какви чувства ще провокирам у човека Х,ако му кажа истината?
Отговор : 8 мечове,паж чаши;съвет-6 чаши
2. Какво ще се случи,ако кажа истината? 
Отговор: 4чаши,Силата,съвет-рицар чаши
3. Какво ще се случи,ако не кажа нищо?
Отговор: 4мечове,Кулата,;съвет-скънцето
4. Ако кажа истината,това ще доведе ли до желаното от мен?
Отговор: асо чаши,7 мечове; съвет - Дяволът.
5. Какви са чувствата на човека Х към мен в момента?
Отговор: 4жезли,рицар пентакли;съвет-Висшият жрец
6. Човекът Х иска ли това,което и аз?
Отговор: кралица жезли,2 чаши; съвет-6 пентакли.
Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт