КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 073
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Може ли и аз да попитам нещо? Hug
Дали скоро пак ще забременея и дали този път всичко ще бъде наред и ще имаме живо и здраво бебче? Praynig
Благодаря!   bouquet

# 616
Защо дадена връзка е приключила? Излизат ми Крал Жезли, Дяволът и Рицар Мечове. Аз виждам ревност, опит за контрол, изневяра и всичко приключва със скандал ( може би когато изневярата излиза наяве ). Аз ли съм много черногледа или и вие това виждате?

# 617
Аз виждам една самозаблуда, единия е очаквал повече, отколкото другия изобщо може да даде. От там идват всички проблеми. Накрая в отношенията настъпва такъв студ, че стигат до злоба, ненавист, издевателство.
Жената по-голяма ли е от мъжа тук?

# 618
Защо дадена връзка е приключила? Излизат ми Крал Жезли, Дяволът и Рицар Мечове. Аз виждам ревност, опит за контрол, изневяра и всичко приключва със скандал ( може би когато изневярата излиза наяве ). Аз ли съм много черногледа или и вие това виждате?

Според мен , проблема е в обсебването и ревността . Единият от двамата и предполагам жената направо е била вкопчена до зависимост във връзката / Дявола / и все още има желание към този мъж . Крал жезли - този човек не позволява някой да му казва какво да прави и как да постъпва и на всичкото отгоре е харесван и привлича  , затова има и ревност , може би от там е дошло противоречието . 

# 619
Не мисля, че жената е по-голяма, но доколкото познавам мъжа, интерпретацията на а.nik ми се струва идеална. Ще видим дали ще разбера реално какво се е случило и ще дам обратна връзка.

Много ви благодаря   bouquet  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 11:14 от Lightworker

# 620
 Здравейте! Искам и аз да попитам, но тъй като не разполагам с тесте карти, а не се доверявам и на он лайн тегленето, то ще помоля за отговор на въпроса: притеснявам се за дъщеря ми, вече е на 18, а няма и е нямала до сега добър приятел. ще се случи ли това, да изживее една хубава любов в тази прекрасна възраст? Кое я спира ? Около нея има момчета, но с никое не може за захване нещо по-лично? Благодаря за вниманието

# 621
Може ли някой да ми изтегли карти на два въпроса?Не искам тълкуване,само теглене на карти.Моята колода беше наръфана от малкия  Sad

# 622
Здравейте Simple Smile използвам подредбата на aнi за отношения между двама души ,ще съм много благодарна да ми предложите вашите мнения.Няма да конкретизирам за какво става дума преди това,интересно ми е дали ще излезе нещо вярно.На мен в момента положението ми се струва пълна безизходица,дано нещо подскаже какво се случва реално. Grinning
В момента-2 чаши ; върху мен е колелото на съдбата,върху него паж жезли,мои очаквания-2 пентакли,негови-8 жезли;бъдеще-рицар чаши;пречки рицар жезли;съвет-висшата жрица.

# 623
Може ли някой да ми изтегли карти на два въпроса?Не искам тълкуване,само теглене на карти.Моята колода беше наръфана от малкия  Sad

На първия въпрос : Рицар пентакли 9 ка пентакли 4 ка чаши
На втория въпрос : Императора 6 ца чаши Рицар чаши

# 624
Моля за помощ при тълкуване , ще бъдат ли гаджета И и А .? Картите са - 4 жезли, асо пентакли , рицар жезли, 2 пентакли , асо чаши .

# 625

На първия въпрос : Рицар пентакли 9 ка пентакли 4 ка чаши
На втория въпрос : Императора 6 ца чаши Рицар чаши
Много благодаря,Аника   bouquet

# 626
Момичета, моля ви помагайте. Една служителка се заяде с мен от Б. по труда. Сега ме принуждава да се откажа доброволно от б. по труда, а взимам обещетение за безработица, което ми е единствен доход. Казах й, че нямам други доходи. С тях плащам лекарствата и прегледите при докторите. Обаче тя пак настоява да я прекратя, защото не съм си търсила работа. Тя нищо не ми предлага освен работа като консултант /застраховки/.  Досега не ми е предложила работа по специалността. Все ей такива на граждански договор и на процент.

Въпросът ми е какви са причините да ме тормози? С майка ми са бивши колежки. Знае, че майка ми е болна и се нуждаем от пари. Ай работа ми трябва, а тя ме кара насила да се отказвам. Питам я за курсове - тя ми отговаря ''ами няма пари за курсове''. Как така ? Те са започнали курсовете, има графици, обаче за мен пари няма. Съжалявам за дългия пост, но ме е страх да не ми спрат парите, а много ми трябват.
Благодаря Ви.

# 627
Здравей,koffka:)
аз ти дръпнах карти по въпроса какви са причините тази жена да се държи така с теб.
Паднаха се: отговор-крал жезли
                        коментар-кулата
                        съвет-дяволът

Тази жена се представя за много авторитетна и влиятелна,мисля,че малко злоупотребява с властта,която има над теб в тази ситуация. Помисли дали ти сама не й показваш,че може да те измъчва по този начин, като й показваш слабостите си и зависимостта ти от нейното ,,компетентно" мнение. Като съвет дяволът според мен е да се откажеш от услугите на тази жена и да не се вбримчваш с нея,защото няма да има развитие,дали е възможно да се прехвърлиш при друга консултантка?

# 628
Здравейте! Искам и аз да попитам, но тъй като не разполагам с тесте карти, а не се доверявам и на он лайн тегленето, то ще помоля за отговор на въпроса: притеснявам се за дъщеря ми, вече е на 18, а няма и е нямала до сега добър приятел. ще се случи ли това, да изживее една хубава любов в тази прекрасна възраст? Кое я спира ? Около нея има момчета, но с никое не може за захване нещо по-лично? Благодаря за вниманието

Ingi,здравей..изтеглих карти за твоите въпроси. На първият дали ще преживее една хубава любов се паднаха като отговор 7М,а като коментар 2Ч. На кое я спира се падна Смъртта,не се стресирай от тази карта,не е буквална, а по-скоро,че не е успяла да трансформира в себе си виждането за любовта,може би и е трудно да направи разграничение между приятелство и любов. Поговори си с нея за представите и за любовта дали не са твърде наивни? Може би тя еразбрала вече това и сякаш се измъква от този труден период за нея,съдя по7М . Сега сякаш прави опити да се измъкне от предишни неуспешни поражения,които са свързани може би с някой,който не е отговорил на нейните чувства.

# 629
На първият дали ще преживее една хубава любов се паднаха като отговор 7М,а като коментар 2Ч.

Благодаря, но с риск да изглеждам глупаво, не схващам логиката в номерацията и не откривам тези отговори. За всичко останало благодаря и дано всичко се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт