Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 238
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 855
  • Sofia
Кой се оплакваше от пъпки на 35? ...
 Да чукам на дърво, от известно време се поизчистих, останах си само с пигментните петна  ooooh! Купила съм някакво етерично масло, което се предполага, че трябва да помага за петната, няколко пъти го сложих на цялото лице, да ви кажа много свежо изглежда, особено около очите. Мисля да си го ползвам всеки ден.
Аз  ooooh! Tired.Същата работа,нито съм променила храненето,нито начина на живот...амаааа кожата ми се сговняса-пигментира се,изпъпи,абе,въобще няма свеж вид  Tired.Мажа с какви ли не мазила,едно за депигментация,за околоочен контур, за пъпки...

Флорче,жива да си,напиши го етеричното масло да го тествам и аз,моля  Praynig!

Аз имам масло от чаено дърво, ама как миришееееее  Sick.Пих и таблетки- масло от вечерна иглика,специално за здрава кожа-не видях резултат  Crossing Arms Процедури правих,сега и по доктори смятам да намина-дерматолог и ендокринолог.
Знам, че си има специални теми в КМ, извинете ме  Hug!

# 856
  • Пловдив
Гледам във фейса някаква инициатива за доброволчество, озаглавена така "Приятни занимания, с които можеш да помогнеш на някого" и какво мислите е едно от тези приятни неща? Да станете донор на яйцеклетки! Връщам се да видя да не би грешно да съм прочела, но не съм, приятни занимания пише.
Sick Sick Sick Това е такава приятност. Самата красота. Подобно нещо бих направила само за много, много близък човек.

# 857
  • HH
Е не така де. И аз и сестра ми след 7ми клас заминахме да учим в други градове. Тъкмо бях навършила 14г. Не съжалявам нито за миг, че го направих. Просто пораснах по-бързо. Прибирах се веднъж в месеца, все пак Правец си беше далеч и трябваше да сменям по няколко автобуса. После по време на следването всичките дивотии, които хрумват на останалите студенти ми бяха писнали и учех, което също не е лошо, защото да си го кажем честно, Студентски град за повечето студенти е един безкраен купон, в който ходенето на лекции и сесиите са само досадни и неприятни подробности. За протокола ще добавя, че в училището имаше предимно момчета, които се справят с адаптацията дори по-бързо от момичетата.

# 858
  • Варна
И аз в групичката с пъпките. А я кажете, вашите мъже получиха ли повиквателни?

# 859
  • Бургас
А я кажете, вашите мъже получиха ли повиквателни?

Не,ама може би защото въобще не е ходил в казармата. Или пък има време и да получи  newsm78

# 860
А я кажете, вашите мъже получиха ли повиквателни?

Не,ама може би защото въобще не е ходил в казармата. Или пък има време и да получи  newsm78
Има време. Няма значение, че не е ходил.

# 861
  • Пловдив
Вие виждате ли ми аватара!?!? Аз самата не си го виждам, изчезна ми салатата......

# 862
  • Бургас
Вие виждате ли ми аватара!?!? Аз самата не си го виждам, изчезна ми салатата......

Виждам го

# 863

Joy

Всичко си е на мястото му, ракията не виждам?

# 864
  • Пловдив
Аз още не го виждам, ама щом го виждате няма да правя засега нищо.

# 865
Моя мъж си е във ВВС, повиквателна няма да получи. 

Аз не съм съгласна с рекламирането на доброволно даряване на яйцеклетки. И опростяване на фактите.  Едно подобно действие може да нанесе много сериозни шети върху организма за зълго време или дори за постоянно. 
Няма нищо общо с даряването на сперма.

# 866
  • Варна
Мен последно ме впечатли кампанията за събиране на пластмасови капачки, а също и тази, в която щели да даряват прегръдка на бездомници.   ooooh!

А за повиквателните питам, защото тия дни много се шуми около тях, а аз реално не познавам някой, който да е получил сега. Наскоро с един познат си говорихме, че е получавал повиквателна преди две години. А по моя мъж няма как да разбера, защото той не е ходил в казарма.

# 867
С капачките се оказа че няма какво да правят и след събирането им се случва едно голямо нищо.

# 868
  • Варна
Знаех си.

# 869
То сега мъжете каквито са мрънкалници...наред и с тези в армията. Представям си каква е драма да видят повиквателна.   

Общи условия

Активация на акаунт