Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 241
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 870
  • Euskal Herria
Аз още не го виждам, ама щом го виждате няма да правя засега нищо.
Откакто почнаха промените във форума, специално твоят аватар не го виждам. Даже се чудех дали не искаш да го сменяш. Но щом само аз не го виждам, а останалите - да, значи повредата е при мен.
За ученето - имах познати, които още след 7 клас пратиха децата си навън да учат. Имам предвид извън България. Дъщеря ми също учи в друга държава, но първо завърши средното си образование у нас. Но пък тя не пожела изобщо дори да разгледа възможностите на нашите университети. Още от 7 клас знаеше какво иска и го постигна. Не ми беше леко, особено в началото, но приех решението й.

# 871
Аз виждам на янтра салатата. ММ в казарма не е бил,  бил студент рязбирате ли  Flutter . Това с донорските яйцеклетки не го разбирам-не знам каква е процедурата, предполагам е за добро ама като не съм се осведомила не мога да взема отношение  Confused

# 872
  • София
Янтра, и аз не те виждам от няколко дни. Laughing

# 873
  • Пловдив
Лошо. Аз съм с този аватар от години, сега отивам да търся салатата, дано я намеря другаде.

Сега как е? Вижда ли се салатата? Аз вече си я виждам.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 00:32 от Янтра

# 874
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижда се Peace. Ама аз твоята салата по принцип я виждам вкъщи, а на работа- не.

# 875
Янтре, аз и преди си я виждах  Laughing

# 876
Аз също я виждах и преди.

# 877
  • Euskal Herria
Все още не я виждам, сега даже и празното квадратче липсва - само надписите се виждат.
Точно се чудех къде е нощната смяна  Joy. Докато съм сама, се ровя и си търся музика да сваля  tooth

П.П. Поправка - празното квадратче се появи  Mr. Green.

# 878
Все още не я виждам, сега даже и празното квадратче липсва - само надписите се виждат.
Точно се чудех къде е нощната смяна  Joy. Докато съм сама, се ровя и си търся музика да сваля  tooth

Аз лично тренирам фотошоп уменията си.  Mr. Green

# 879
Точно се чудех къде е нощната смяна  Joy. Докато съм сама, се ровя и си търся музика да сваля  tooth

Аз лично тренирам фотошоп уменията си.  Mr. Green

А аз преценявам дали е добре или не.  Mr. Green

# 880
  • Euskal Herria
Сега остана и Белла да докладва. И всички сме налице  Joy.  Никога не съм се занимавала с фотошоп. Някой ден може и това да подхвана.  Но пък достатъчно други интереси имам засега.

# 881
О, Одри, да ти дам тогава снимка да ме направиш лачена tooth
(за трите косъма иде реч, Антигона знае)

# 882

Сакън, да не си ги пипнала!  Naughty Ще си заличиш цялата индивидуалност  Crossing Arms

# 883
  • Euskal Herria
Мен пък освен да ме направи като манекенка, ама и с 20 години по-млада  Joy Joy Joy

# 884
Сакън, да не си ги пипнала!  Naughty Ще си заличиш цялата индивидуалност  Crossing Arms
Само на снимка де, иначе си ги мажа с масло, да са лъскави Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт