365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 905
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Понеже премина в абсолютен спам и приключвам след това...Жармен,ако искаш нещо да ми кажеш,може на лични....Атака е най-неуместната дума,която реши да използваш.

# 2 206
Тайна: Страх ме е!Какъв е този свят?Какъв е този живот?Не мога... Не може да се случват само лоши неща!
Вървя и се оглеждам постоянно,всеки втори човек ми се струва съмнителен.Страшни сцени ми се въртят в главата.Поглеждам в интернет,слушам новини и сърцето ми се свива.Мисля си как няма да доживея да имам деца,да имам собствен дом..

Давам си сметка,че наистина много ме страх от това,което предстои.Как да живея спокойно!?

# 2 207
Като си вземеш мента, глог и валериана. И не се поддаваш на това, което именно се цели- всеобща паника.
Нищо съществено не е станало с атентатите в Париж.

# 2 208
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Благодаря ви за милите постове, не искам повече да се спами. Просто исках да споделя.. Незнам дали нещо би ми помогнало да се чувствам отново нормален човек,  затова мисля, че това би било най-доброто решение....не издържам нито психически, нито физически.Нямам и волята да се събера...Както и да е.

Здрава ли си , права ли си , близките ти и те ....
ако е така заслужаваш един шамар зад врата.

Когато летиш от моста , разбираш че всички твои проблеми са решими , освен един - ти вече летиш от моста ......

Скрит текст:
Счастье — это когда родные и очень близкие тебе люди здоровы ! Остальное отремонтируем, выбросим, купим, забудем…

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 16:59 от Desss

# 2 209
  • София
анчето, шатни даун всички медии и ще си ок.

За самоубийството, абе, не знам, признавам, че съм раздвоена. Повечето хора нямат никакво намерение да се самоубиват, но искат да чуят и видят колко са значими за другите. "не се нуждаят от мен" всъщност е много вероятно да значи "нека да видите вие, колко ще ви е зле без мен". Еа, да, ама хората го преживяват това, че близък се е самоубил! В един момент продължават напред, инстинктът за самосъхранение е жив у тях. Та, самоубийците остават двойно прецакани, затова е по-добре да са живи- така има по-голяма вероятност да са значими за други хора и някой да ги оцени. Както казва една народна приказка - на погребение първо е за бог да прости, пък накрая става наздраве. Затова никакви самоубиваници! ФАйда нЕма!

# 2 210
Касита,мента,глог и валериана си ги взимам редовно.Боя се,че ще трябва да ги заменя с нещо по - силно.  Confused

Май наистина ще е по - добре  да спра да чета толкова информация.Но съм опитвала и друг път и не се чувствам по - добре,защото отварям сайтовете и слушам новините с единствената надежда да чуя нещо успокоително.

# 2 211
  • София
на практика научих за случилотосе в Париж на третия ден, и то защото хората  се разправяха. Иначе, и министър-председателя да сменят, може и да не разбера. Пропускам новините почти редовно. Не бой се, нищо успокоително няма да чуеш! Новинарите се хранят от лошите новини.

# 2 212
  • Бургас
Искам да си взима куче, но още ме боли за кучето ми, което почина преди 8 години. Не искам да изпитам пак тази мъка, но от друга страна много искам едно такова прекрасно и чисто същество в живота си и страхотните емоции, които дава.

# 2 213
  • Пловдив
Не му мисли, взимай куче...израстнала съм с животни, едното куче от новородено /с пипета го хранихме/ се наложи да го приспим...болеше ме, мъчно ми беше, страдах...но ей сега майка да кажи да вземем куче първа ще съм...при моя приятел имаме 4 котки и една немска овчарка /той не искаше животни, попаднаха 2 изхвърлени новородени при нас, през 3 часа съм ги хранила като собствени деца, изхождала и т.н./ сега той умира за тях....

Новини не гледам, когато попадам на новини все едно съм си пуснала черна хроника - катастрофа, убийство, отвличане и т.н. как не отделят 10 минути за нещо положително...

Имах познат, който се самоуби, след парти подхвърлил на приятелите си никой не му е повярвал, на сутринта го намерили...така че не винаги споменават такива неща с цел да привличат внимание...според мен и за едно такова действие се иска смелост...

# 2 214
Чувствам, че откачам. Не мога да спя, както се вижда седя по нощите.
Имам някаква непреодолима жажда да уча, същевременно ми е дотегнало от предметите, които уча в университета. Но искам да се доказвам, да се сертифицирам, да записвам курсове. Главата ми пуши.

# 2 215
Джулка, трудно е да се решиш отново за куче.
Аз също много тежко преживях смъртта на първото и се реших след 15 г. на второ, основно под натиска на дъщеря ми.
Ако зависеше само от мен, не бих си взела.

Самоубийците, които познавах лично изобщо не са споменавали за плановете си.
Тези, за които говори Анди са по-скоро някакви хора, които търсят внимание.

# 2 216
Заяц, познато ми е това състояние.  Stop
Имаш ли предвид някаква област за учене и приложение?

# 2 217
  • София
в повечето случаи  винаги има някакви знаци, послания 0 дневници, раздаване на любими вещи, четене на свързана литература, а сега публикуват и неща по профилите си. Лошото е, че близките не ги забелязват, те не са виновни, че не могат да съберат пъзела в движение. Тук говоря за обмислени действия, а не за мигновено решение.

# 2 218
Заяц, познато ми е това състояние.  Stop
Имаш ли предвид някаква област за учене и приложение?
Да, в сфера в която искам да се развивам е всичко.

# 2 219
в повечето случаи  винаги има някакви знаци, послания 0 дневници, раздаване на любими вещи, четене на свързана литература, а сега публикуват и неща по профилите си. Лошото е, че близките не ги забелязват, те не са виновни, че не могат да съберат пъзела в движение. Тук говоря за обмислени действия, а не за мигновено решение.
Често близките са причина за подобно безумно решение. Ако години наред тези близки са тормозили психически, пък и физически, пренебрегвали чувства и затваряли широко очи, какъв пъзел да сглобяват в движение?

Много сме различни хората и по много различен начин приемаме трудности и предизвикателства. И това са неща, които се възпитават още от ранна възраст. Това, разбира се, едва ли някой не го знае.

Общи условия

Активация на акаунт