365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 937
  • 2 418
  •   2
Отговори
# 240
Когато се разделих с бившия, по мое желание прекъснахме всякакъв контакт. Знам, че в момента той е зле, но нямам актуален негов телефон. Не искам да ползвам другите канали за връзка. Така ми се иска да го видя и да поговорим.
Естел   а после ,след 2,3 срещи пак ако се разделите как ще го изживееш
извинявай Hug
Трудно, много трудно.  Confused
Той е единствения човек за когото съм готова на всичко. Дори и само да го вдигна психически и пак да изчезне, ще го преболея, нямам избор. Аз оставам единствената, която ще застане до него винаги, но той не (ме) иска.

# 241
Естел, не си го причинявай, обичай се, ако имаше нужда от теб щеше да те намери.

# 242
Знам, но не мога да го преодолея него.

# 243
Естелче, старата любов се лекува с нова. Пожелавам ти скоро да ти се случи.

# 244
Дано!
Макар че съм станала голяма претенция. Не може до вчера да си се возил в супер скъпа и удобна кола, а от утре - в Трабантче, нали?

# 245
  • В един копнеж!
Ооо, може, може! Д**е знае 2 и 200.  Laughing Зациклила си на едно място с тая любов. Намери сили да се откъснеш и да продължиш. Не вярваш ли, че може би те очаква нещо по-хубаво?!

# 246
Оф, днес следобед тотално се сдухах, щерката се разболява, а сина ми чака да да му налея уроците в главата ! Да не споменавам, че са като куче и котка !Отделно чакам да се решат два важни въпроса и съм под голямо напрежение! Понякога не издържам Sad ! Позитивизъм, оптимизъм ама всичко си има граници!

Естел, искай най-доброто , човек трябва да бъде егоист и да обича себе си! Peace

# 247
Вчера се роди дъщеря ми-не мога да повярвам,че се случва на мен,беше ми като на филм и още не го осъзнавам!Как сме могли да създадем нещо толкова красиво? Simple Smile

# 248
Честито!
Много приятна тайна си споделила Heart Eyes

# 249
Естел, я си задай въпроса, ако ТИ преживяваше тежък момент, той дали щеше да хукне да те издирва и спасява?

Ако не - голяма "ценност" си загубила, няма що.

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 01:50 от hare-y rabbit

# 250
Април ми е най-омразния месец. Април татко получи кръвоизлив и разбрахме за рака, после операцията и страховете... Следващия април се появи рецидива... Утре сме на скенер, 1-ви април.
Аромата на разцъфващи дървета ми действа  ужасяващо, връща ме към най-болезнените моменти от живота ми. Понякога имам чувството, че не ми стига въздуха и ще се задуша от този аромат.
Мразя април....

# 251
Ооо, може, може! Д**е знае 2 и 200.  Laughing Зациклила си на едно място с тая любов. Намери сили да се откъснеш и да продължиш. Не вярваш ли, че може би те очаква нещо по-хубаво?!
Не вярвам. Той е най-хубавото нещо което ми се е случило досега. Най-вече ми липсва начина по който съм се чувствала с него - започнах да придобивам самочувствие например.

Естел, искай най-доброто , човек трябва да бъде егоист и да обича себе си! Peace
Уча се тепърва на тези неща, но не съм много старателна в тези уроци на живота.

Естел, я си задай въпроса, ако ТИ преживяваше тежък момент, той дали щеше да хукне да те издирва и спасява?

Ако не - голяма "ценност" си загубила, няма що.
По-скоро не.

# 252
На моменти болезнено ми липсва усещането да съм с определен човек.
Мина повече от година от както се разделихме и всеки продължи в негова посока.
Липсва ми приятеля, доверения човек, любовника.

# 253
Анонимен е написала точно това, което и на мен ми липсва в този бивш; най-вече приятеля. "Първо сме приятели, после всичко останало" - така казваше той.

# 254
Естел, всяка приключила  връзка носи чувство на безвъзвратност и усещане, че този път си загубил най-хубавото, което е могло да ти се случи. Няма нещо, което времето да не похабява, твоите чувства и спомени с този човек няма да са изключение. Дай си време, ако не си се отърсила още, но не си позволявай да  живееш само в миналото и да се самонавиваш, че този е бил твоят човек и друг по-добър няма да имаш.

Общи условия

Активация на акаунт