365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 929
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 225
elleni , знам
благодаря

хубав подпис 

# 226
  • Пловдив
Анонимен, пегинтерферон и рибавирин са стандартните предписвани лекарства за вируса на хепатит С. Между 50-80% от лекуваните пациенти получават пълно излекуване.  Peace
Трябва да вярваш, че ще попаднеш в тези проценти, ето че има и форум, където може да научиш подробности  и полезни неща.
Успех!

# 227
Анонимен, сигурно вече знаеш, но Harvoni на Gilead получи разрешение за употреба в САЩ в края на миналата година. В много скоро време се очаква лиценз и в Европа. Ето ти малко повече информация да прочетеш, ако ти е интересно:
http://www.gilead.com/~/media/Files/pdfs/medicines/liver-disease … ni/harvoni_pi.pdf
Успех и стиснати палци ит мен!

# 228
  • София/Варна
С една от най-близките ми приятелки постоянно си съперничим, което е абсолютен парадокс, защото ми е наистина много, много близка. Досега като че ли не ми правеше чак такова впечатление, но усещам как започва все повече да ме натоварва понякога.. Ако ми се случи нещо приятно и го споделя, следва един коментар, че се радва за мен, ама толкова неискрено (би се усетило от километър). Започнах да се улавям, че понякога и аз реагирам така спрямо нея.. Адски ме натоварва това нещо и не знам как да го преодолея, просто да не обръщам внимание..

# 229
Когато се разделих с бившия, по мое желание прекъснахме всякакъв контакт. Знам, че в момента той е зле, но нямам актуален негов телефон. Не искам да ползвам другите канали за връзка. Така ми се иска да го видя и да поговорим.

# 230
"Измръзна ми" от тия молове и кърми, и се моля цялата истерия да приключи, колкото се може по-бързо.

# 231
Измръзна ти? Rolling Eyes

# 232
# 233
"Измръзна ми" от тия молове и кърми, и се моля цялата истерия да приключи, колкото се може по-бързо.
И на мен, а също се моля да приключат и всички други медийни истерии. Това обаче няма да стане, просто едни теми ще бъдат заменени от други.

# 234
  • Варна
Ужасно много искам да се получи ,дано дано да стане  Praynig

# 235
И на мен, а също се моля да приключат и всички други медийни истерии. Това обаче няма да стане, просто едни теми ще бъдат заменени от други.
Аз живея в пълно информационно затъмнение - не гледам тв и не ходя по молове и ако не беше бг мама и фейсбук ,горкинката откъде ли щях да науча за кърменето в МОЛ-а Grinning
  Искам вече да е пролет и да се почувствам жива .

# 236
Ужасно много искам да се получи ,дано дано да стане  Praynig

Стискам ти много палци!  Hug

Не се чувствам на мястото си напоследък. Все едно живея чужд живот по принуда... Странно усещане.

# 237
  • Варна
Вили  Hug Hug Hug Hug

# 238
Когато се разделих с бившия, по мое желание прекъснахме всякакъв контакт. Знам, че в момента той е зле, но нямам актуален негов телефон. Не искам да ползвам другите канали за връзка. Така ми се иска да го видя и да поговорим.
Естел   а после ,след 2,3 срещи пак ако се разделите как ще го изживееш
извинявай Hug

# 239
Чувствам се зле. Здравето ми не е ок, но се боря колкото мога с дегенеративен процес.Нагледах се на млади жени в болницата с тежки диагнози и ми дойде в повече. Човека , с който живея и имаме дете замина навън отново, въпреки, че знае , че имаме нужда тук от него- на всичкото отгоре, не вярвам да е за последно както обещава.Прави си каквото иска, но пък не ме и оставя и ми прави спънки, ако повдигна темата за раздяла- всякаква, имаме доста общи неща и трябва да се делим  Sad.
Отделно от това се влюбих във възможно най- неподходящият човек и то по скайп си пишехме, но се и виждахме доста пъти, но никога сами , за да поговорим. Непрекъснато мисля за него и искам това да спре, но в момента той няма нет да поговорим, а днес пък ще спрат и моя. Телефона също ще ми го спрат.Нямам никакво самочувствие, няма и за какво.И все пак се надявам да преживея един флирт. Обаче може и да се заблуждавам. Но това чакане  ме убива. По-лошо е от отказ.

Общи условия

Активация на акаунт