365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 348 626
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 400
Вие не четете ли, че жената каза, че ако не потръгнат отношенията им, ще се развеждат?
Това че иска дете не означава, че ще забременее още днес.

Но аз мисля, че точно тя скоро писа, че е бременна... може и да се лъжа, де  Blush
Помня, че тя искаше да зарадва детето й с бебе по Коледа и дали не пишеше, че правят опити...

Мони, извинявай, ако се бъркам  bouquet

# 2 401
  • тук-там
Татко почина. На Бъдни вечер.Беше най-великия човек за мен и нищо вече няма да е същото. И не обичам Коледа

Моите съболезнования..... Много, много сили ти пожелавам.  Hug
Татко почина преди три години точно на Коледа. От тогава ми е все едно, как и къде ще съм на този ден...
Казват, че Господ прибира най-добрите на най- светлите празници....

# 2 402
Най-безумния начин да закрепите отношенията си... ooooh!

Е, не е най-безумният. Гледам - прилага се масово Tired

# 2 403
Имаме връзка от една година(извънбрачна)...е добре де...е толкова ли не може да ми подари нещо дребничко...нещо, колкото да не е без хич...ей така...за жеста...

# 2 404
Имаме връзка от една година(извънбрачна)...е добре де...е толкова ли не може да ми подари нещо дребничко...нещо, колкото да не е без хич...ей така...за жеста...

Може би подаръкът не е под елхата, погледни да не е под прозореца.

# 2 405
  • София
Не не съм била аз бременната.Както каза Тонка това ,че имам желание за др дете не означава че ще забременея.
Попринцип кризата в отношенията ни е от скоро.И аз понеже съм много крайна и веднага заговорих за развод.Ако споделя причините са супер глупави на фона.Понякога човек е доста объркан .И аз съм точно в такъв период.Изобщо даже не съм си и понислила ,че едно дете може да закрепи връзката.Напрототив даже.Става обратното.

# 2 406
Мина Коледата - очаквах да съм зле, подута от рев, нищо подобно, че Него го няма до мен с детето. Че обичам, обичам го, ама тази глътка въздух, която имам в момента ми действа екстра. Бяхме започнали да влизаме в криза. Натякваше ми, че не съм добра майка и неща от този сорт.....
 Crazy

# 2 407
Разбрахме се да не казвам за това нещо на други хора и да си остане между нас, но споделих на няколко човека да ми олекне малко.
И исках да прекарам НГ с него... имах планове за нас да си изкараме хубаво, да му кажа някои неща и най-вече да започнем първия си ден от новата година заедно и на чисто.
Коледа ми беше любимия празник до миналата година. Вече не я обичам, както и НГ.
Не се чувствам празнично хич. Sad
И нищо не потръгва.

# 2 408
От години не съм го виждала , нямахме дори истинска връзка, но го обичах , той мен също по някакъв негов си начин , може би ... съдбата ни раздели по начин, по който никога не съм очаквала, като в криминале , сега той изплаща грешката си , дори не предполага , че още се сещам за него, а на мен понякога така ми тежи. Имам някой до себе си, не мога без него, допълваме се, разбираме се , вече почти 4 години , но другият вече 7 години минаха от последният път , в който го видях , а го сънувам , мисля за него поне веднъж на седмица , тази нощ го сънувах отново, а не искам, искам да се отскубна от спомена за човек, който дори не зная дали ме помни, но е много , много трудно и боли. Това е тайна , която искам да скрия дори и от себе си ...

# 2 409

Сигурно го е страх да измъкне пари от семейния бюджет да не го усети жена му.

# 2 410
Анонимен от пост 2409, поне го имаш в сънищата си. Аз и това нямам.

# 2 411
Мъчно ми е, тъжно ми е, разочарована и предадена се чувствам. Искам да ми е леко и да забравя.

+ 1  Cry

# 2 412
  • София
Има ли нова тема?

# 2 413
Моля, който пуска новата тема да уточни в първия пост дали само ще бъдат споделяни тайните или ще бъдат и дискутирани.

# 2 414
  • Пловдив
Заемам се с направата на новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт