365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 348 648
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 355
BeyK...напълно те разбирам, не си сама. . Изпитвах дълго време вина от това, че може би съм наранила близките си с избора, който направих. После обаче осъзнах, че все пак става въпрос за МОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ. Ако трябва да угаждам на всички, не знам до къде бих я докарала. Сега съм щастлива, близките ми не са щастливи с избора ми, но свикват ( поне така мисля). Не живея за другите. Никой не може да знае какво има в бъдещето...Не знаем дали поемайки по един път той е правилен или грешен. Ако съм направила грешка -само времето ще покаже Peace. Послушай сърцето си- то ще ти покаже как да действаш. Peace

# 2 356
  • Варна
Не ми е коледно изобщо. Всичко и всички ме дразнят, особено ММ и сина ми. Къса ми нервите от сутринта. Искам всички да се разкарат и да ме оставят на спокойствие. И тъпите празници да свършват.

# 2 357
  • Пловдив
Месечинке, гледай ведро на нещата, бързо ще минат празниците

Няма да се съберем, трябва да се откъсна от миналото, искам да срещна точните хора и да ми се случат всички хубави неща, които искам.
Мъчно ми е, тъжно ми е, разочарована и предадена се чувствам. Искам да ми е леко и да забравя.

# 2 358
Коледа е, мъжът ми е в чужбина (от седмица), очаквах да съм страшно сдухана и тъжна, но не съм. Даже ми е весело, че няма никой на главата ми, който да ми казва постоянно какво да правя.  Embarassed

# 2 359
  • София
Коледа е, мъжът ми е в чужбина (от седмица), очаквах да съм страшно сдухана и тъжна, но не съм. Даже ми е весело, че няма никой на главата ми, който да ми казва постоянно какво да правя.  Embarassed
Завидях ти.
И аз да се оплача.
Обичам мъжа си ,обаче последно време ме влудява.
Мисля ,че за 13 години за първи път имаме семейна криза.
И двамата сме ужасно изнервени.
Характера му е толкова сложен .Все е в конфликт с някой.аз съм обратното.Това много ми тежи.Единствените хора ,които не го дразнят са семейството му.Вчера празнува рожден ден и не покани моите родители.
И попринцип това е било винаги.До сега някак си преглътвах нешщата ,но вече не мога.
В него живеят двама човека.Или е супер мил и спокоен или е сърдит и всичко го дразни.
Вече съвсем сериозно обмислям да се разведа.някак си всичко ми идва в повече.
Явно вече не го обичам толкова за преглътна тежкия му характер.
Онзи ден пак ме постави в неудобна ситуация .
малката го обожава.Като баща е уникален.Мен също много ме обича.Но наистина трудно се живее с такъв характер.Незнам какво да правя

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 15:09 от mmoonnii

# 2 360
Две семейства, които смятах за страхотни и им се възхищавах колко влюбени и щастливи изглеждат след 15г брак се оказаха грозен параван за пред хората. Сега виждам, че и друга млада и красива двойка се е разпаднала, понеже момичето има връзка с по-зрял (съмнително мургав, но видно богат) мъж. А дни преди раздялата уж са мечтаели за семейство. Много тъжно ми стана...

# 2 361
  • Бургас
Коледа е, мъжът ми е в чужбина (от седмица), очаквах да съм страшно сдухана и тъжна, но не съм. Даже ми е весело, че няма никой на главата ми, който да ми казва постоянно какво да правя.  Embarassed
Завидях ти.
И аз да се оплача.
Обичам мъжа си ,обаче последно време ме влудява.
Мисля ,че за 13 години за първи път имаме семейна криза.
И двамата сме ужасно изнервени.
Характера му е толкова сложен .Все е в конфликт с някой.аз съм обратното.Това много ми тежи.Единствените хора ,които не го дразнят са семейството му.Вчера празнува рожден ден и не покани моите родители.
И попринцип това е било винаги.До сега някак си преглътвах нешщата ,но вече не мога.
В него живеят двама човека.Или е супер мил и спокоен или е сърдит и всичко го дразни.
Вече съвсем сериозно обмислям да се разведа.някак си всичко ми идва в повече.
Явно вече не го обичам толкова за преглътна тежкия му характер.
Онзи ден пак ме постави в неудобна ситуация .
малката го обожава.Като баща е уникален.Мен също много ме обича.Но наистина трудно се живее с такъв характер.Незнам какво да правя
Явно наистина сте много изнервени. Отношенията ви просто може би преминават през кофти период. Това, че не е поканил родителите ти на собствения си рожден ден, е нелепа причина за сърдене.

# 2 362
  • София
miss juli наистина сме много изнервени по ред причини ,където се случиха .И някак си се бяхме затворили всеки в себе си.
Снощи обаче си говорихме доста ...
А за рождения ден се разсърдих ,защото го направи нарочно.Просто сега не ми се обяснява причината.
Дано нещата се оправят.
Сега след като си казах всичко и съм спокойна .

# 2 363
Понякога човек има нужда "да се изпразни"!
Дано да ти е помогнало и всичко е наред!

# 2 364
  • София
Изпращам една от най-кошмарните години в моя живот. Моля се, силно се моля следващата да е добра.

# 2 365
Бъдни вечер не е празник за мен. Тогава имам рожден ден и се превръща в най-тъжния ден от годината.

# 2 366
Изкарахме невероятна вечер с друга двойка, с които се запознахме за пръв път..

Супер зареждащо - напълно непознати, но на едни вибрациии до сутринта.

# 2 367
Нямам търпение да свърши тази година, защото е най-гадната в живота ми - всичко се срути, всичко. Радвам се, че поне детето ми е добре и че имам страхотни хора около себе си, които не ме оставиха за миг без грижа и помощ. За съжаление не вярвам, че доброто ще дойде с Новата година, както винаги е било до сега.

# 2 368
  • Пловдив
Явно тази година за доста от нас е почти омразна.
Искам да повярвам, че следващата ще е хубава, но как като и тази уж започна много, много добре...

# 2 369
Странно, но на мен изминалата годинами беше хубава. Надявам се другата да е още по - добра.

Общи условия

Активация на акаунт