365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 348 886
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 45
Предлагам темата да се преименува- Колко деца искам/стиска ми да родя.

# 46
Не вярвам в себе си. Страхувам се, че няма да успея да се справя с това, което ме очаква.  cry

# 47
Скрит текст:
Miçi, как така няма да можеш - ще се справиш Simple Smile, само не се шашкай на нищо. Давай смело напред. Ако не си уверена, се преструвай на такава и си повтаряй, че си се справяла с далеч по-трудни неща Simple Smile!

Страхувам се да си взема отпуска... Чувствам се все едно предавам колегите си.

# 48
Моля, ако Анонимен с открития хепатит от края на миналата тема чете, да напише какво става.  Praynig

Meрси че питаш , много мило  Simple Smile

Скрит текст:
Записахме час чак средата на месеца се пада  Simple Smile Ще се направят изследвания да се види в какво състояние е черният ми дроб и там каква разновидност на хепатит ц имам  Crazy . Всъщност имам антитела на хепатита (което е добре ако може да се каже  Laughing )
Намерих форум на български , инаформирам се , малко като че ли се успокоих  Rolling Eyes
Има семейства , жени с хепатит С  деца имат , раждат , водят нормален начин на живот  Grinning
Хубавото е че знам че го имам  Crazy тъй като няма симптоми   Crazy и се разбира обикновенно когато е твърде късно , т.е. много хора живеят с това без да знаят  Confused
В чужбина съм и тук където съм има терапии , лечение даже има разработена ваксина но още не се лансира т.е. в поцес е .
Терапиите , лекарствата кото се ползват в Бг идват именно от тук.

Все още ми е тъжно , днес си поплаках ..... Остава ми да си направя нужните изследвания и да се надявам че резултатите няма да са лоши  Praynig

# 49
  • в 1001-та нощ
Все още не е сигурно, не се настройвай така  Hug Стискам палци всичко да бъде наред  Peace

# 50
  • София
Моля, ако Анонимен с открития хепатит от края на миналата тема чете, да напише какво става.  Praynig

Meрси че питаш , много мило  Simple Smile

Скрит текст:
Записахме час чак средата на месеца се пада  Simple Smile Ще се направят изследвания да се види в какво състояние е черният ми дроб и там каква разновидност на хепатит ц имам  Crazy . Всъщност имам антитела на хепатита (което е добре ако може да се каже  Laughing )
Намерих форум на български , инаформирам се , малко като че ли се успокоих  Rolling Eyes
Има семейства , жени с хепатит С  деца имат , раждат , водят нормален начин на живот  Grinning
Хубавото е че знам че го имам  Crazy тъй като няма симптоми   Crazy и се разбира обикновенно когато е твърде късно , т.е. много хора живеят с това без да знаят  Confused
В чужбина съм и тук където съм има терапии , лечение даже има разработена ваксина но още не се лансира т.е. в поцес е .
Терапиите , лекарствата кото се ползват в Бг идват именно от тук.

Все още ми е тъжно , днес си поплаках ..... Остава ми да си направя нужните изследвания и да се надявам че резултатите няма да са лоши  Praynig
Скрит текст:
Имам въпрос, който е важен за мен, и исках да пратя на лични, за да не спамя темата, но това не е възможно, защо?

# 51
Едва издържам вече.Много ми идва напрежението и стреса напоследък.На моменти просто имам чувството,че ще избухна.Не ми се ляга,не ми се става,не ми се чете,не ми се гледа телевизия.Нищо!А не трябва да се отпускам,трябва да съм силна.Но пък и никой не ме попита как съм..  Sad

# 52
  • София
Много ми е минорно при уж прекрасно изживян ден......Приемат ме за повърхностна и никой не знае какво се крие зад тази повърхност.. Натъжих се, че това е всичко, което привлича в мен важен за мен човек, просто не го натоварвам.. Не ми олеква

# 53
  • Варна
Мразя изпращанията и това с последните прегръдки преди тръгване ....натоварвам се адски много !
А следд половин час с майка ми ще се изпращаме ,тя от снощи не е спряла да плаче а аз аз го тая вътрешно.Много сме привързани една към друга и е тежко ...

# 54
Ако се замисля повече,осъзнавам,че ме е страх.Много ме е страх,от всичко случващо се в този свят.От войни,от болести,от катаклизми..Как да живея,като всеки ден си мисля,дали няма да се разболея от нещо тежко?Или пък близките ми?Как да се радвам на живота,като отвсякъде ме залива информация за убийства,войни..Винаги съм искала да имам деца,но все по-често ми минава мисълта,че този свят не заслужава..С кой да поговоря?На кого да кажа?Кой ще ми помогне?Не знам... Cry

# 55
Анчето  Hug Много често се чувствам така, но не съм казвала на никой.
Не знам дали има решение , всичко е в главите ни.

# 56
Ако се замисля повече,осъзнавам,че ме е страх.Много ме е страх,от всичко случващо се в този свят.От войни,от болести,от катаклизми..Как да живея,като всеки ден си мисля,дали няма да се разболея от нещо тежко?Или пък близките ми?Как да се радвам на живота,като отвсякъде ме залива информация за убийства,войни..Винаги съм искала да имам деца,но все по-често ми минава мисълта,че този свят не заслужава..С кой да поговоря?На кого да кажа?Кой ще ми помогне?Не знам... Cry

Можеш да започнеш веднага да се радваш, че ти и близките ти все още сте живи и здрави. Я се случи някога нещо, я не; а ти обещавам, че дори да се случи, ще намериш начин да се справиш.

Не мисли за убийствата и войните, няма да спрат никъде, а новините винаги ще са повече негативни, защото това се търси и предлага.

Децата не ги раждаш на света, че да заслужава или не, като им дойде времето, ще разбереш защо и дали да ги раждаш. И след като  всички тези притеснения те нападат, когато се замислиш по-дълбоко, мисли по-малко. Ако си по-заета, няма да се замисляш толкова.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 03:08 от Nickkie

# 57
zveti81,аз изпадам в още по-голям ужас,ако си представя,че винаги ще съм така.Дано да е моментно състояние свързано с неприятностите,които имаме напоследък. Hug

Nickkie,благодаря за съветите!Съветът,който ми е даван и преди,и който и ти ми даваш-да мисля по-малко,би ми бил от голяма полза,стига да успея да го постигна.Опитвала съм се многократно,но успявам за ден-два-пет.Цял живот съм си такава,мисля за всичко и винаги,дори и в  съвсем елементарни и битови ситуации.Права си и за заетостта. Peace   bouquet

# 58

Има хора Живеят  Grinning живеят и ценят всеки миг  Flutter

Аз съм в очакване на изледвания от които може да излезне кофти резултат.  Crazy

# 59
Много съм ревнива...Много.  Крия се. Надявам се да е тайна.

Общи условия

Активация на акаунт