365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 645
А ако не си на прав -окуражителната лъжа върши ли ти работа!?
  Може би ти е нужна подкрепа и приятелско рамо.

# 646
Водна лилия, каква е диагнозата?

Имам нужда от едно "Браво, на прав път си!" Толкова хора около мен, а съм сама и няма кой да ми го каже.

Имаш едно "Браво" от мен но,
Скрит текст:
млада си, учи! Една по-квалифицирана работа ще те "бутне" в друга среда и ще си много по доволна от живота!

# 647

Имам нужда от едно "Браво, на прав път си!" Толкова хора около мен, а съм сама и няма кой да ми го каже.
Булимия. Тя е следствие, де, не причина. Но в пиковия си момент, преди години, имах сърдечни проблеми, концентрацията я нямаше никаква, докарах си гастрит и СРДЧ. Напоследък се страхувам от рецидив, на моменти едва се удържам. А знам, че тръгна ли пак натам, нещата са лавинообразни и не знам ще се измъкна ли жива този път. Упорито си разчитам на волята и отказвам да пия медикаментите.
И от мен браво  Hug

# 648
  • София
Water_Lilly, волята е хубаво нещо и не всеки я притежава (например аз), но при положение, че осъзнаваш много добре проблемите си, защо не пиеш идиотските лекарства??? Иначе си я имай волята.
 Hug

# 649
Защото булимията се овладява сравнително лесно когато се отстрани причината. Лекарства... не всичко се лекува с проклетите лекарства! Понякога болката е в душата, а лекарства за душѝ още никой не е открил. Tired

# 650
  • Бургас

Булимия. Тя е следствие, де, не причина. Но в пиковия си момент, преди години, имах сърдечни проблеми, концентрацията я нямаше никаква, докарах си гастрит и СРДЧ. Напоследък се страхувам от рецидив, на моменти едва се удържам. А знам, че тръгна ли пак натам, нещата са лавинообразни и не знам ще се измъкна ли жива този път. Упорито си разчитам на волята и отказвам да пия медикаментите.
И от мен браво  Hug
Пожелавам ти много сили и кураж да се справиш  Hug. Мисли и се оповавай на близките си хора. Бори се заради тях и заради себе си.

# 651
Реших да дам съвет на приятелка - този път непоискан конкретно, но винаги по този точно  въпрос ме е питала и подчертавала, че цени мнението ми. Нещо от финансов характер. Е, какво и стана не знам, но се държа доста рязко. От което тя ще загуби, а от тук нататък ........всеки  си има глава на раменете.

# 652
От известно време правя големи глупости. Не знам ММ как ме търпи!Мисля, че изживявам някаква криза на възрастта. Снощи му  наговорих едни неща..Не знам защо го правя.Отделно ми е мъчно за един човек, ама много   Sad

# 653
Преди 3 месеца загубих своя близка приятелка. Губила съм и други близки, но тази травма не мога да я преживея. А трябва.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 15:35 от Клю

# 654
Здравейте отново.... аз отдавна не съм писала, но вече имам напредък.... успях да събера смелост и да се разделя с приятеля си... направо се гордея със себе си  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 655
 Клю, времето затъпява болката, но не я премахва  Peace Аз вече 4 години не мога да превъзмогна загубата. Беше ми повече от сестра  Confused  Дори сега пиша със сълзи на очи, винаги като мисля за нея /а няма ден, в който да не го правя/ е така  Cry

Water_Lilly, стискам палци!!!

Естел Бързоход , продължавай все така!!!

# 656
Естел, защо винаги питаш за диагнозите на потребителите, споделили, че имат някакъв проблем?
За да го напиша ми е направило впечатление и не е за първи път. Има едно първично и неприкрито любопитство  в теб.

# 657
Не знам какво стана, наистина нямам обяснение от къде и как дойде всичко. И двамата бяхме нервни, вино на гладно и жега=агресия.Той ме нагруби, а аз го зашлевих..После и двамата си крещяхме и пак го зашлевих, а той ми удари едно кроше. Embarassed Shocked ooooh! После и двмата се гледахме втренчено и безумно. Умът ми не го побира как се стигна до това. Абсолютно умопомрачение.

# 658
  • Лутаща се
Скрит текст:
Не знам какво стана, наистина нямам обяснение от къде и как дойде всичко. И двамата бяхме нервни, вино на гладно и жега=агресия.Той ме нагруби, а аз го зашлевих..После и двамата си крещяхме и пак го зашлевих, а той ми удари едно кроше. Embarassed Shocked ooooh! После и двмата се гледахме втренчено и безумно. Умът ми не го побира как се стигна до това. Абсолютно умопомрачение.

Надявам се, че си добре!
Успокоихте ли се вече?

# 659
Да, всичко е на ред.
Той се чувства супер виновен, аз - също. По-скоро ме тормози това, че не намирам обяснение как и защо се стигна до там.  Embarassed Все едно бяха тотално други хора, а не ние. Като на филм.

Общи условия

Активация на акаунт