365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 630
относно изневярата...имайте предвид, че съсипвате света на някого, за когото може би сте цялата му вселена...а и в живота нещата се връщат...и от двете страни съм била, говоря от опит...

От това ми е гадно. Не искам да наранявам никого. Но, имам чувството, че съсипвам себе си.

# 631
Много съм уморена и изтощена  .Ама много.Преяждам.Постоянно съм гладна.С наднормено тегло съм и продължавам да ям по много.Отчаяна съм.

# 632
  • София
Темата за тайни ли е или е спамо чат?
Джули93, разбрахме, че си против изневярата - ок , но какво ти пречи , че съм споделила и някой ми е отговорил?Това ,  което за теб е спам за друг е важно. Искаш тайна- ето ти още една- имам нелечимо заболяване, което не се знае как и колко и кога още може да ме свали надолу. За мен всеки ден е подарък, всяка усмивка също. И какво?-харесала съм си някой и веднага някой си тропва моралните възгледи- мерси , не са ми нужни, нека си живея живота както преценя АЗ- просто малко толерантност проявявайте , както когато на мен пък например не са  ми  интересни  терзанията ви за смяна на работа, но не коментирам пост след пост - форума е за всички!

Анонимен, мерси за мнението- и аз клоня повече, че няма да се стигне доникъде, аз съм пас и затова именно не разбирам защо ТОЙ продължава да се закача толкова много, непрекъснато пита как съм и ми праща поздрави по 3ти човек , а не е необходимо .Може би е някакво странно приятелство - не зная , не сме близки.Беше ми споменал нещо , че от 3тия път се решавали нещата - е сега е 3тия път и дори и общата работа приключва, поне по този проект. И понеже се отрезвявам именно като споделя, полезно ми е да получа различни мнения.
Изобщо не ме интересува изневярата. Щом искаш да споделиш проблемите си от различно естество и те да бъдат коментирани, отвори си своя тема, не разваляй тези, които са предназначени за друго. И това не се отнася само за теб, а за всички, които не зачитат идеята на авторката на тази тема.

# 633
Скочих  #ShockedОт толкова високо,че все още не съм стигнала твърдата и сигурна земя  Shocked.Но не може цял живот да се живее на сигурно,без риск живота няма смисъл.Дано е за добро,вярвам и усещам че е така  Praynig

# 634
  • В един копнеж!
   Повишиха ме, а аз съм стресирана дали ще се справя...Работата е много отговорна. Тази сутрин се събудих в 5,30 и няма заспиване от мисли. Не съм споделила с родителите си, знае е го само мъжа ми.
  Използвам моментите, когато мъжа ми го няма да се наслушам на силна музика. И да си попея на воля.   Мога да пея, а той не знае. Не съм се отпускала пред него никога...

# 635
Изгаря ме...вече е много силно.

# 636
policaykata, браво за смелостта! За добро ще е!
Льольо!, разбира се, че ще се справиш. Горе главата. Не са те повишили случайно  Peace

# 637
  • София
Тъжно ми е, че направеното добро в крайна сметка се обръща срещу теб и хилядите благодарности се оказват прах в очите...Истината е,че хората са неблагодарни  Sad

# 638
Не ми се яде. Вчера хапнах черпак леща с филия хляб, днес - две филии сух хляб. Наливам се с вода ( за днес два литра) и пуша много.
Била съм в този порочен кръг и мислех, че съм го преодоляла. Явно не съм ...

# 639
Биологичният ми часовник не тиктака, но понякога се прокрадва по някоя тъжна мисъл, че нямам никакво време и вероятно ще изпусна възможността да имам дете.

# 640
Поставена съм пред ситуация, в която каквото и решение да взема, все си мисля, че ще
съжалявам. Направо съм в патова ситуация. Confused

# 641
Поставена съм пред ситуация, в която каквото и решение да взема, все си мисля, че ще
съжалявам. Направо съм в патова ситуация. Confused
И аз...

# 642
  • На ръба..
Толкова съм изтощена от болести, страдания и загуба на близки хора..толкова много негативни емоции от 7 месеца насам и не им се вижда края. Нямам желание да правя нищо..единствено да помогна на близките си, а съм толкова безсилна пред случващото се и само наблюдавам като страничен човек как живота ги напуска един по един....

# 643
Психично болна съм. Вредя на себе си само, не съм опасна за другите. Лекувам се, но отказвам да си пия лекарствата. Макар да могат да ме спасят от необмислено деяние при евентуален рецидив на болестта. Родителите ми не знаят - само ММ и 2 приятелки.

# 644
Водна лилия, каква е диагнозата?

Имам нужда от едно "Браво, на прав път си!" Толкова хора около мен, а съм сама и няма кой да ми го каже.

Общи условия

Активация на акаунт