365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 411
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 765
  • ГО
Погледнат отстрани - животът ми изглежда идеален, но все не мога да намеря душевно спокойствие.

# 766
Хем ми се иска опит за второ  дете, хем ме е страх Sad

И аз съм като теб  Hug  Embarassed
И аз бях така доста дълго време,ама накрая дойде сляпата Неделя-престраших се.Не е хич лесно.

# 767
  • Sofia
Хем ми се иска опит за второ  дете, хем ме е страх Sad

И аз съм като теб  Hug  Embarassed
Моя тайна също,   много искам едно сладко момиченце, но не ми стиска.

Другата тайна - таткото не иска, страх го е - а от въздуха няма как да се случат нещата  Embarassed  годинките си минават. И все по-невъзможна става тази моя мечта.

# 768
Всеки ден по няколко пъти покрай работното ми място минава една моя бивша учителка. Първия ден в който я видях не успях да я поздравя, и от тогава я избягвам, защото имам лош спомен как преди около година още преди да успея да си отворя устата тя ми се развика как тя ни помнела имената, пък ние даже не поздравяваме.

# 769
  • На ръба..
Винаги, когато някой си отиде от този свят си първоначално си мисля, че това е временно като на сън и след миг ще отвори очи и ще стане..но уви... минава много време преди да си призная, че не е така.

# 770

Представи си как ти се пада някоя инатлива мъжкарана, дива за пет момченца. Ако още ти се иска, давай смело.  Laughing

# 771

Представи си как ти се пада някоя инатлива мъжкарана, дива за пет момченца. Ако още ти се иска, давай смело.  Laughing

Звучи страхотно даже. Давай смело!

# 772
  • Sofia
Ако един ден наистина имам второ дете, бих желала едно сладко розово мило момиченце този път  Flutter

# 773
Пола не децата не идва по поръчка. На някои им се налага да опитват много пъти.  Laughing
бебетата стават най-лесно при тези, които не ги искат.  Confused Имам позната, която прави по 2-3 аборта по желание на година.

# 774
Пола не децата не идва по поръчка. На някои им се налага да опитват много пъти.  Laughing
бебетата стават най-лесно при тези, които не ги искат.  Confused Имам позната, която прави по 2-3 аборта по желание на година.

+1, напълно вярно! Peace

# 775
Искам, много искам още едно дете, но нямам подходящ баща. Преди година отказах на бащата на детето ми, да направим опит за второ, защото е твърде рисковано. Най-малкото имаше вероятност детето ми да си остане без баща в един момент, не мога да си позволя този риск. А може би това ми беше последния шанс за бебе... Сега имам нов кандидат баща, почти перфектен, с едно малко изключение. Бизнесът му е в пълен застой. Той иска бебе, но не и докато не е сигурен, че ще може финансово да подсигурява семейството. Нямам време, вече съм на 39, а и при мен става само с ин витро. Най-вероятно ще си остана само с мечтата за още едно дете. Някакси трябва да се примиря с тази мисъл, а не мога.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 01:46 от Анонимен

# 776
  • Sofia
Тайничка е, че не зная как се скрива текст в самото мнение, това първо  Embarassed
Тайничка е също така, че не знам как мога да вляза да пиша като Анонимен, това второ  Embarassed
Риъл Уоман, разбира се, че полът на детето не идва по поръчка  Peace  спокойно, аз и момченце няма да върна  Praynig  Peace  Просто подобно на последната Анонимна, писала тук, все повече губя вяра, че ще имам второ дете един ден... Вече съм на 37. Мъжът ми отказва да ми направи. Е, щъркелът ли да ми го донесе?!

# 777
  • Пловдив
Много искам дете, точно от мъжа, с когото не е сигурно че ще останем заедно...от много време сме заедно, но като тръгне нещо на зле...искам чудо  и не спирам да си повтарям, че който иска нещо много силно му се случва...

# 778
Какво представлява и от какво идва потребността за второ дете? Не се заяждам, искам да разбера другата страна, защото аз никога не съм искала повече от едно. Потребност за дете разбирам - искаш да си родител, да дадеш живот, да отглеждаш дете, да продължиш род, т.н. Но когато вече един брой е налице - какво представлява силното желание за второ?

# 779
  • Пловдив
Аз също понякога си мисля, че с две деца ще се чувствам ок /нямам деца към този момент/. Защото съм израснала в семейство с повече деца, а и един ден, когато родителите си отидат, детето ще знае, че има някой близък на този свят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт