365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 348 959
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Докато сме на темата, да споделя, че и аз вече пречупвам нежеланието си за второ дете.  Flutter Даже, започвам да се чудя на себе си, как е възможно да съм се дърпала досега... дано и за нашето семейство има още една душа, която чака "удобния" момент.  Peace

# 31
  • при Дядо Коледа
Аз не искам второ дете. Преди месец свеки се изцепи "Пази дрехите за второ". Обичам дъщеря си, наслаждавам се на майчинството, но не мога да си се представя с две деца. Нещо се пречупи в мен след раждането.

# 32
И на мен много ми се иска трето дете напоследък.
Спира ме единствено факта, че трудно ще издържим финансово.
Тайната ми е, че ако стане "случайно" ще бъда колкото притеснена, толкова и щастлива.

# 33
# 34
Имам едно детенце, а честно казано искам да имам три. Много ми се ще да имам близнаци (от двата пола по едничко), ама съдбата едва ли ще е толкова щедра. Та едва износих едно, камо ли две. От друга страна жилището ми е малко, финансово сме на никъде... Ама аз си искам Simple Smile

# 35
Всяко зло е за добро. Така е трябвало да стане... или просто аз така се успокоявам  Tired

# 36
Иска ми се да вярвам в себе си и в хората повече. Но не знам как да го направя. Опитвам се да си повтарям, че вярвам в себе си, но май не си хващам вяра много. Тежи ми, защото не съм щастлива и дори да постигна нещо, рядко го отдавам на способностите си.

# 37
  • София
Аз пък искам едничко, като за начало. Но ще трябва да почакам може би година.   Sad   

# 38
Имаше във форума татко на четирима.  Grinning "Първото" се оказали близнаци, след време се престрашили за трето, и хоп - още една двойка близнаци. Та, не се знае. Внимавайте какво си пожелавате, момичета!  Laughing Дано ви се сбъднат мечтите!

# 39
Имаше във форума татко на четирима.  Grinning "Първото" се оказали близнаци, след време се престрашили за трето, и хоп - още една двойка близнаци. Та, не се знае. Внимавайте какво си пожелавате, момичета!  Laughing Дано ви се сбъднат мечтите!
Първия път исках близнаци - едно е, втория път пак ми се искаше близнаци - пак е едно. Сега ми се иска 3 дете, но пък финансово вече не е изгодно, а и подозирам, че този път Господ ще вземе да удовлетвори молбата ми и вместо едно ще са 2. Та затова въобще не повдигам въпроса, а при нас случайно не вярвам да стане.

# 40
  • София
Когато си допаднем с човек, го приемам безрезервно.  Отчитам го като грешка и пак повтарям. Жена, която смятах за приятелка, ме разочарова. Обаче вместо да я преместя в графа "познати", аз тотално се дистанцирах.

# 41
Страх ме е от промяна...,страх ме е да си го пожелая даже,а май вече трябва.

# 42
Без да искам съм по темата. Embarassed Отдавна искам да го напиша.

Понякога, много рядко, но не случва тайно да "завиждам" на хората, които разполагат със свободното си време, нямат безсънни нощи и вечно мрънкащи деца. Друг път си мисля, че липсата на деца постоянно тормози пак тези хора и те дават мило и драго да се лишат от свободното си време и личния комфорт само заради едно дете.
Вчера ми стана много тъжно-срещнах колежка, чиято дъщеря е с умствено изоставане вследствие на проблеми при раждането.Вече е голяма-около 30 годишна.Колежката ми беше тръгнала в обедната си почивка да и помогне да се измие, тъй като била неразположена.Наистина много мъка има по този свят! Cry

# 43
Моля, ако Анонимен с открития хепатит от края на миналата тема чете, да напише какво става.  Praynig

# 44
Аз също искам второ дете, но не ми стиска. Като знам първия път каква мъка беше да забременея, после проблеми по време на бременността.. Страх ме е, а много искам дъщеря ми да си другар в живота.

Общи условия

Активация на акаунт