365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 837
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Честит празник, lorennka  Hug Ще се намерите с твоето момче, хубавите неща не са лесни и бързи  Blush

Скрит текст:
Друг е въпросът дали се влюбваш или просто се хващаш за него сега, защото е реален образ, с отношение към теб. Ако имаше още трима - дали би го предпочела и избрала, особено, като занеш за другите момичета  Peace

Отскубни се навреме, преди сърцето да се привърже и да повярва в тази илюзия  Peace

# 106
  • Варна

.....

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 23:57 от lorennka

# 107
  • Ямбол
....
А станах само на 24 ,чувствам се като 40 годишна грозна стара мома ...
А ти откъде знаеш как се чувства една 40 годишна? Или е тайна?

# 108
  • в 1001-та нощ
Ах ,Аленка винаги си толкова права и успяваш да ме разбереш мисля че си написала самата истина .
Хванах се като удавник за сламка за него и се заблуждавам ,но се уморих да попадам на хора който не ме искат в последствие защото искам сериозна връзка и това ги карало да бягат от мен  ooooh!

Фиксираш се на желанието за "сериозна връзка", а това се случва във времето, не в самото начало. Отпусни се, забавлявай се, не очаквай нищо, пък ако си паснете с някого и сериозната връзка ще дойде Simple Smile

Изходната позиция може да е, че просто се забавляваш, а не че търсиш сериозност в отношенията, те стават сериозни във времето, то ги изпитва ...  Blush

Ще се повторя, но .... отпусни се, забавлява се и живей за себе си, а не за да му е приятно на някого с теб. Когато ти се забавляваш истински - излъчваш това, което привлича останалите и им се иска да са наоколо - така привличаш и хубави неща  Peace И някой ще бъде с теб, заради теб самата, а не защото му създаваш комфорт и му е удобно така  Peace

# 109
Ах ,Аленка винаги си толкова права и успяваш да ме разбереш мисля че си написала самата истина .
Хванах се като удавник за сламка за него и се заблуждавам ,но се уморих да попадам на хора който не ме искат в последствие защото искам сериозна връзка и това ги карало да бягат от мен  ooooh!

Фиксираш се на желанието за "сериозна връзка", а това се случва във времето, не в самото начало. Отпусни се, забавлявай се, не очаквай нищо, пък ако си паснете с някого и сериозната връзка ще дойде Simple Smile

Изходната позиция може да е, че просто се забавляваш, а не че търсиш сериозност в отношенията, те стават сериозни във времето, то ги изпитва ...  Blush

Ще се повторя, но .... отпусни се, забавлява се и живей за себе си, а не за да му е приятно на някого с теб. Когато ти се забавляваш истински - излъчваш това, което привлича останалите и им се иска да са наоколо - така привличаш и хубави неща  Peace И някой ще бъде с теб, заради теб самата, а не защото му създаваш комфорт и му е удобно така  Peace

Чела съм я Лоренка.... Иска да се омъжи и туй то... За какво бе момиче, само на 24????  На 24 бях студентка и мислех само за купони Crazy Отпусни се и си живей живота! Не умувай кой какво ти е казал и как точно го казал, и колко те засегнал ooooh! Сега ако мога да се "върна", изобщо няма да се омъжвам....
пп не съм разведена и недоволна тип "глиган в ангунг" Joy Joy

# 110
  • Варна

Мисля че е време да спра да пиша в тази тема .

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 10:09 от lorennka

# 111
Ами не е лошо, но като го търсиш целенасочено, се държиш като жертва и съответно привличаш лоши мъже.
Любовта идва, когато не я търсиш, не я превръщаш в самоцел.

# 112
  • Plovdiv
Напълно съм съгласна с Черния сапфир...Аз срещнах мъжа ми, точно в момент, в който спрях да мисля за връзки и мъже. Бях след дълга връзка и се бях отдала на себе си-неща, които ме радват мен, без и грам желание да срещам някой.

Виж ме сега  8 месеца вече сме женени. Не се вкопчвай в идеята за сериозна връзка, аз с ММ тръгнах да се занимавам с мисълта да си запълвам времето с него и да има с кой да правя секс (искрено си го признавам, дано не го прочете това). С времето се развиха нещата, бавно и постепенно.

# 113
Обикновено прекрасните новини не се пазят в тайна .
 Или се лъжа ...!?
Радвам се за теб EXQUISITE

Пазят се, пазят се.

За едни сватба, за други брадва.

Именно.
Нагледах се на фалшиви доброжелатели.. Sad

Истината е, че излизам  от много тежък и труден период и се радвам, че отново започнаха да ми се случват хубави (чудеса) неща.. Heart Eyes

# 114
  • В един копнеж!
Винаги съм искала да се "видя" в бяла рокля, да изживея сватбата си. Но моят е истински пън в това отношение и тъй като сме говорили по този въпрос, събитието сватба с него не трябва да очаквам.  Laughing Не е толкова трагично колкото звучи, но...Налага се да се правя, че и аз не я искам.

https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg&index=6&list … 0Q1b3dXu7W3vtU-CQ

# 115
Принудена съм да се "уча" от човек когото не уважавам.С поведението си,вечното скатаване и НЕнаучаването ми на нищо,буквално ми падна в очите.Проблема е че е стар семеен приятел,който трябва да търпя още месец.Съжалявам,че избрах той да ме обучава,но сглупих като не отказах да си помогнем взаимно,уж  #2gunfire.Сега се налага за всичко да се уча сама и допълнително  ooooh!.А уж си плащам  Tired

# 116

Та, вече си държа езика зад зъбите.

И аз стигнах до заключението,че това е най-добрата политика.Мълчанието е злато. Peace

# 117
Лоренка, съжалявам, но се смях на постът ти. Разбирам как се чувстваш, защото съм била на твоите години, но сега, от гледната точка на моите ми се струва детински.
На 40 не си никак стар, а и на 50. Най-странното е, че и на 10, 20, 30 и 40 все съм си аз. Може да съм помъдряла (съмнително е), но пак имам мечти и надежди и никак не се чувствам "стара мома".

# 118
Наливайте още масло в огънч. Че й е малко на момичето. ooooh!

# 119
  • София
Ами момичето е на 24 години все пак, какъв й е толкова зора. Ако така припира и натяга мъжете, тогава вече може и да си остане стара мома. Мъжете мразят да бъдат притискани и пришпорвани. С основание при това. Не е нормално, независимо дали припряността идва от мъж или жена.

Общи условия

Активация на акаунт