365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 913
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 180
Ако съм мъж и някоя кифла ми хвърли цветето в коша, това ще ѝ е последният подарък, който получава, ако ще и хиляди пъти да ми е декларирала, че не обича рози.
+ 111

Имам рожден ден и ми е адски тъжно!
Hug

не е тайна и може би не е за тази тема, но често се чудя защо, когато съм мила и внимателна, не получавам от другата страна това, което очаквам - нежност, внимание и т. н.
в момента, в който ми дотегне цялата ситуация и се разфуча брутално, изведнъж един куп хора скачат да ми обясняват колко съм ценна, прекрасна и незаменима
не може ли да получавам това, което е нужно и желано от мен, когато съм спокойна и добра?

# 181
Ако съм мъж и някоя кифла ми хвърли цветето в коша, това ще ѝ е последният подарък, който получава, ако ще и хиляди пъти да ми е декларирала, че не обича рози.
+ 111

Имам рожден ден и ми е адски тъжно!
Hug

не е тайна и може би не е за тази тема, но често се чудя защо, когато съм мила и внимателна, не получавам от другата страна това, което очаквам - нежност, внимание и т. н.
в момента, в който ми дотегне цялата ситуация и се разфуча брутално, изведнъж един куп хора скачат да ми обясняват колко съм ценна, прекрасна и незаменима
не може ли да получавам това, което е нужно и желано от мен, когато съм спокойна и добра?
Ами ние все се правим на по-силни,отколкото сме,искаме да покажем,че се справяме сами с всичко,и в един момент хората край нас свикват,че нямаме нужда от помощ,от комплименти или просто от една добра дума понякога.Докато не ни писне и ни избият балансите! Това е моята грешка,работя да я поправя.

# 182
  • София
По принцип не се имам за късметлийка. Винаги всичко съм си постигала сама и с труд. Но за пореден път в живота ми се случи така, че точно когато имам най-голямо затруднение, лошото изглежда неизбежно, изведнъж се случва нещо непланувано и нещата ми се подреждат толкова добре, колкото не съм очаквала, колкото не съм си и мечтала...

Животът е непредсказуем. Heart Eyes

# 183
По принцип не се имам за късметлийка. Винаги всичко съм си постигала сама и с труд. Но за пореден път в живота ми се случи така, че точно когато имам най-голямо затруднение, лошото изглежда неизбежно, изведнъж се случва нещо непланувано и нещата ми се подреждат толкова добре, колкото не съм очаквала, колкото не съм си и мечтала...

Животът е непредсказуем. Heart Eyes

Heart
Толкова ме зареждат такива постове! Дано винаги ти се получават нещата по най-добрия начин!

# 184
  • София
Много съм се депресирала... Не вярвам в себе си и собствените си възможности..Въртя се в омагьосан кръг  Sad

# 185
Много съм се депресирала... Не вярвам в себе си и собствените си възможности..Въртя се в омагьосан кръг  Sad

Добре дошла в клуба  Peace

# 186
Много съм разочарована от хората напоследък. И по-специално от един човек. Сигурно и той е разочарован от мен Sad

# 187
 Моля се за чудо.

# 188
И аз...много искам да вярвам,че чудеса се случват...всъщност вярвам,поне през повечето време.

# 189
Всички които се молят за чудо им желая да го получат ! Simple Smile

# 190
И аз...много искам да вярвам,че чудеса се случват...всъщност вярвам,поне през повечето време.
Докато дишам ще се надявам на чудо, макар и вече да не вярвам в чудеса..

# 191
  • София
Клю, Мамче, от сърце ви желая Чудото!  Hug

# 192
  • Пловдив
незнам какво искам  Crossing Arms

# 193
Чувствам се в най-странния и депресиран момент от живота си дотук.. И не мога да излезна от това състояние.

# 194
  • Пловдив
Чувствам се в най-странния и депресиран момент от живота си дотук.. И не мога да излезна от това състояние.

и аз
 и не мога да се позная просто толкова няприятности ми се струпаха че съм изключила нормалното  Sick

Общи условия

Активация на акаунт