365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 892
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 220
Направо в червата ми се гади. Да си лъган, ама с години да си лъган.

# 2 221
 Заяц  Hug

# 2 222
  • Пловдив
Много е трудно да не може да си с човека който обичаш Confused

# 2 223
Нещо, което съм написала само тук ми се съобщи преди два дни от родата на мм. Явно ме четат...
АМАН значи от любопитни нахалници.

Ми поне си четете и мълчете ,но не то трябва да ми се каже ,че знаят.  Sick

# 2 224
  • Пловдив
Нещо, което съм написала само тук ми се съобщи преди два дни от родата на мм. Явно ме четат...
АМАН значи от любопитни нахалници.

Ми поне си четете и мълчете ,но не то трябва да ми се каже ,че знаят.  Sick

Simple Smile Остави им послание именно тук Simple Smile

# 2 225
  • София
Ох, това с четенето съм го преживяла и е крайно дразнещо! Като навлизане в личното пространство го чувствам.

На днешния ден преди 18 години се запознах с бившия си. Последваха 11 много щастливи за мен години, които за съжаление приключиха изключително травмиращо и за двама ни. Първо за мен, после и за него. Вярвате или не, това не се преживява!
По ирония на съдбата на тази дата преди 6 години се разведохме. За това, обаче, се сетих едва сега, докато ви пиша! За какво ви говори това? Embarassed

# 2 226
  • София/Варна
Сънувах моя приятелка. Не сме се чували от 2 години, тя живее в Германия. Истината е, че тя прекъсна контакт с мен, може би и аз имам вина. Всичко остана някак неизяснено. Тежи ми.. и мнооого ми липсва. Искам да я потърся, наскоро и се е родило детенце, искам да знам как е, искам да е част от живота ми. Но.. ме е страх да я потърся, защото не знам как ще реагира. Много ми тежи, много. Не знам как да постъпя. Надявам се да има нещо вярно в поверието, че ако сънуваш някой, значи му липсваш.

# 2 227
  • гр.София
Обади и се! Неможеш да си сигурна дали и тя не копнее да те има в живота и  Peace

# 2 228
Обичам го. Взаимно е. Всъщност, колкото и той да е по-затворен, а аз - по-експресивна, мисля даже, че той ме обича повече. Имаме връзка, а в същото време официално сме си... никакви. И то заради мен. Аз съм тази, която няма да обвърже живота си с него. Временно е и много скоро ще си тръгна. За втори път ще си тръгна от него. Пак ще боли. Но пък и не мога да остана още дълго.
Много мога да пиша за него. Обичам го, а не го искам в живота си. Ако не бях аз в тази ситуация, щях да го смятам за най-големият абсурд, който някой някога може да изрече.

# 2 229
Снощи ..поредното скарване, не мога повече изморих се вече. Искам да си тръгна, а мислех че той е Човекът...не е...

# 2 230
  • Бургас
Снощи се побърках. Трябва да ми идва и гърдите ме болят. Напипах си под мишницата един лимфен възел /дано да е това/ и тъй като е с топчеста структура си изкарах акъла. Утре си записвам час за ехография, че много се притесних.

# 2 231
Не се шашкай! Възможни са преди цикъл тези неща. Но си направила добре, че ще се прегледаш Peace

# 2 232
  • София
Снощи се побърках. Трябва да ми идва и гърдите ме болят. Напипах си под мишницата един лимфен възел /дано да е това/ и тъй като е с топчеста структура си изкарах акъла. Утре си записвам час за ехография, че много се притесних.

Хубаво е прегледа да се прави след цикъл, първите чисти дни.

# 2 233
Nadiin -  Hug наистина е много съжалявам, че така си се разочаровала, но не спирай да вярваш! Hug Човекът наистина е някъде там....

# 2 234

Хубаво е прегледа да се прави след цикъл, първите чисти дни.

Точно така, изчакай да мине цикъла и след това преглед ! И споко, не си вкарвай филми преди прегледа !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт