365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 901
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 250
От два дни не спирам да плача. От години се раздавам за семейството си, спряла съм да живея за себе си, обезличила съм се. В крайна сметка установих, че всички ме приемат за даденост. Децата ми не ме уважават, съпруга ми непрекъснато се кара с мен за пари ( а няма основание). Пуша много и съм ужасно нещастна. Искам да излезна от тази дупка, а си нямам идея как.

# 2 251
Анонимен, недей. Помисли за себе си, не продължавай така.  Hug
Била съм в подобно положение, но си казах край. Дотолкова угаждах на всички, че ме приемаха за даденост, дотолкова че да ме нарекат "Добра е като теле".  ooooh! От тогава казах край. Направи го и ти, ще видиш че ще започнат да те уважават.

# 2 252
Сънувах моя приятелка. Не сме се чували от 2 години, тя живее в Германия. Истината е, че тя прекъсна контакт с мен, може би и аз имам вина. Всичко остана някак неизяснено. Тежи ми.. и мнооого ми липсва. Искам да я потърся, наскоро и се е родило детенце, искам да знам как е, искам да е част от живота ми. Но.. ме е страх да я потърся, защото не знам как ще реагира. Много ми тежи, много. Не знам как да постъпя. Надявам се да има нещо вярно в поверието, че ако сънуваш някой, значи му липсваш.

все едно аз съм го писала... само че годините са повече... разбирам оттук-оттам по нещо за нея - също живее в чужбина, имала също детенце.... мнооого често я сънувам, не знаех, че това се тълкува по този начин... мисля, че я сънувам, просто защото ми липсва... но аз направих опит да разбера какъв е проблема, в началото, когато усетих, че нещо се случва, но беше успешен...

# 2 253
Май не трябваше да споделям тайна тук .
Анонимността не е баш анонимна , модовете знаят  Grinning (а и те са хора)
Както и да е не ми е драма , май се разочаровах  Simple Smile но нищо , все пак  не познавам лично човека , така де не е драма  Peace

Отдавна се замислих за това, че всъщност анонимните не са баш анонимни  Grinning , поне не за всички, де.
То по-добре си пиши така или въобще не пиши, но да се скриваш, май няма много-много полза.  Peace

# 2 254
То по-добре си пиши така или въобще не пиши, но да се скриваш, май няма много-много полза.  Peace
Има! Поне дебнещите роднините и дебнещите колеги няма баш да знаят ти ли си, не си ли.  Crazy

# 2 255
Започна серия от странни и неочаквани срещи.
Единия го видях на едно кръстовище докато чаках да пресека. Докато се почудя той ли е и викна името му, той тръгна. Ако имах телефона му, щях да му звънна. Липсват ми срещите с него. Разплаквал ме е от смях.
Втория... Много са ми разнопосочни чувствата към него. Страшно се е променил.
И двамата са от отминал период от живота ми. Някъде от около пет години не съм ги виждала.
Дали ще има още срещи от тогава? Тръпна в очакване.

# 2 256
Има! Поне дебнещите роднините и дебнещите колеги няма баш да знаят ти ли си, не си ли.  Crazy

Peace
Или услужливи съфорумки да пишат на семейството ми..Wink

# 2 257
То по-добре си пиши така или въобще не пиши, но да се скриваш, май няма много-много полза.  Peace
Има! Поне дебнещите роднините и дебнещите колеги няма баш да знаят ти ли си, не си ли.  Crazy

Peace
Или услужливи съфорумки да пишат на семейството ми..Wink

Ужас  ooooh! И такива ли има...  newsm78
И аз преди време имах съмнения дали не ми четат постовете в нета, предвид, че работех само с ИТ специалисти  Grinning , но хич не ми пукаше... ама да разнасят, че и да предават на близки и роднини  Sick
Е как и къде успяват да намерят семейството ти, че и да му пишат  Rolling Eyes

# 2 258
  • Северозапада
Мине, немине и се сещам за първата ми голяма любов. Мисля си какво ли щеше да е, ако сме заедно. И двамата имаме семейства. Децата ни са родени с няколко месеца разлика. Мисля, че просто не изживях тази връзка, защото беше прекъсната от трети човек.

# 2 259
Какво се прави с неосъществените амбиции?
И недоизживяните моменти?

П.П. Това е тайният ми въпрос..

# 2 260
  • Бургас

Понякога човек има късмет, че не е доизживял някои моменти в живота си или че не е осъществил дадени планове.

# 2 261

Отказваш се от тях, прибираш ги в някое чекмедже и вярваш, че така е било писано да се случи - за добро. Peace
Животът е днес и утре, нямаме време да дълбаем във вчера, в пропуснатото, в "ако"-тата.
Онова от вчера е мил/лош/щастлив/болезнен спомен. Не се оставяй да живееш в спомени, вече не си това, което си била и нищо не е същото. По-хубаво е. Направи си го. Peace

# 2 262

Понякога човек има късмет, че не е доизживял някои моменти в живота си или че не е осъществил дадени планове.

Така е.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 17:51 от Анонимен

# 2 263
Life sucks.

# 2 264
Началото на края на семейството ми най-накрая дойде. Сега ме е страх да не постъпя отново като страхливка и да му позволя да се върне за пореден път. Ще стискам зъбо докрай. Тайна е, защото няма да кажа на никой (дори и на роднините си), защото или ще ми се присмеят или ще ме опрекнат. Сама с две деца, докъде я докарах, но сама съм си виновна за слабостта си....дано този път успея.

Общи условия

Активация на акаунт