Голямата тема за малките масла - 10

• 91 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Aз напоследък също се чудя доколко са качествени маслата на Ривана. За капкомерите не ми се говори, страшна борба е с тях, само на чаеното е ок, както някой по-горе писа. До онзи ден ползвах жожоба, за пръв път ми беше, та не мога да го коментирам, но от 2 дни отворих и аргановото. Ами първо че не намирам никаква разлика в цвета и консистенцията с жожобато, освен това до преди няколко месеца ползвах арганово купувано от Мароко, ами това на Ривана няма нищо общо. Мароканското имаше един лек и деликатен мирис, усещането за гладка кожа на сутринта беше невероятно, а с това не по никакъв начин не ме подсети, че съм ползвала масло вечерта. Може би ще се прехвърля на айхърб за закупуване на масла, тези всички накупени оттук ще ги ползвам само за коса. Между другото купувах от Ремедиум масла на Хена Фокс, не че имам база за сравнение, но шипковото ми харесва. Плътно е, цвета е оранжеви и мириса му е малко по-различен от нищо. Купих си и масло от невен на тази марка, също ми харесва. Като минус отчитам, че разфасовките са им големи, съответно и цените по-високи.

# 601
  • София
Ривана за мен станаха Икаров номер две. Никой не може да ме убеди, че маслата им са хубави. Няма как 5 различни масла да са едни и същи в шишето. Нито на цвят, нито по мириз се различават, само дето аргановото е мааалко по-тежко от останалите. Не бих купила повече, със сигурност.

# 602
  • Стара Загора
Благодаря, ти Дивиана . В крайна сметка реших да си направя комбинация от маслата които предлагаш . Видях състава на Ривана и към техния състав ще добавя малко масла от предложените от теб , но ще бъде  по -качествени масла . Като задължително май ще бъде чаено дърво и лимонова трева и смрадлика

# 603
някой ползвал ли е новото масло на Лореал нутри голд ойл, не знам дали е подходяща темата, но гледам състава му има доста масълца? и също ако може да препоръчате нещо за тъмни кръгове и подпухнали клепачи, благодаря предварително!

# 604
Хора аз си взех ето това кокосово масло http://beecrazy.hk/en/deals/marina-organic-extra-virgin-coconut-oil-200ml надявам се да е добро за коса.Досега ползвах на Икаров,но според мен в неговото има нещо нередно-много е твърдо и ми прилича на парафин newsm78 и за това го смених.

# 605
Момичета за околоочен контур, какво масло бихте препоръчали? Искам да го използвам, вместо стандартния крем.

# 606
  • В полите на Пирин планина
Момичета за околоочен контур, какво масло бихте препоръчали? Искам да го използвам, вместо стандартния крем.

Шипково, жожоба, прасковено, кайсиево.

# 607
Какво масло може да използвам за тъмни кръгове  Sad  и на кремове много не се надявам и викам поне с масло да пробвам може да има ефект ? Вкъщи имам лавандулово и чаено дърво,но ги ползвам за против акне и лавандулата я ползвам и за нокти.

# 608
Здравейте,
Сега открих темата и за съжаление в момента нямам възможност да изчета всичко, но със сигурност ще го направя по-късно.
Искам да изпробвам аргановото масло. Моя приятелка е много доволна, но тя живее в Холандия и не знам кое е най-доброто арганово масло в България. Единственото, което разбрах, е да не си купувам на Икаров  Laughing
Може ли да ме посъветвате какво да си купя? Искам да го използвам за акне и екземи, суха кожа по лицето, както и за косата.

Благодаря Ви! Hug

# 609
Здравейте,
Сега открих темата и за съжаление в момента нямам възможност да изчета всичко, но със сигурност ще го направя по-късно.
Искам да изпробвам аргановото масло. Моя приятелка е много доволна, но тя живее в Холандия и не знам кое е най-доброто арганово масло в България. Единственото, което разбрах, е да не си купувам на Икаров  Laughing
Може ли да ме посъветвате какво да си купя? Искам да го използвам за акне и екземи, суха кожа по лицето, както и за косата.

Благодаря Ви! Hug

За акне си купи чаено дърво и лавандула,също така и мащерката и шипковото масло са благоприятни,но аз лично използвам лавандула и чаено дърво и съм доволна, нямам нужда от скъпи кремове против акне,защото маслата вършат по-добра работа дори.Даже аз използвах веднъж лавандуловото масло за коса и беше много добър ефекта,макар и в комбинация с други продукти.За коса също е добре аргановото и бадемовото масло.Аз имам на Ривана,не е зле,не съм ползвала други и не мога да кажа,но пише 100% етерично масло съмнявам се да лъжат.Чаеното дърво ми го донесе майка ми от Германия,няма разлика с тези в България Simple Smile  за 30 мл е платила около 1,2 евро,което е по-евтино с това в България.

# 610
Здравейте,

Благодаря Ви! Hug

За акне си купи чаено дърво и лавандула,също така и мащерката и шипковото масло са благоприятни,но аз лично използвам лавандула и чаено дърво и съм доволна, нямам нужда от скъпи кремове против акне,защото маслата вършат по-добра работа дори.Даже аз използвах веднъж лавандуловото масло за коса и беше много добър ефекта,макар и в комбинация с други продукти.За коса също е добре аргановото и бадемовото масло.Аз имам на Ривана,не е зле,не съм ползвала други и не мога да кажа,но пише 100% етерично масло съмнявам се да лъжат.Чаеното дърво ми го донесе майка ми от Германия,няма разлика с тези в България Simple Smile  за 30 мл е платила около 1,2 евро,което е по-евтино с това в България.

Аз си купих чаено на Ривана, понеже само тази марка имаше в аптеката. Направих първото мазане на пъпките  Laughing Ще си сложа и в шампоана. А утре ще си поръчам от Зоя и аргановото масло.
Не знаех, че темата за етеричните масла ще е толкова интересна! Ще имам да чета доста Simple Smile))

# 611
Купи си за пъпки и лавандула, на мен повече ми харесва от чаеното дърво,май по-голям ефект видях, и мащерката е също много добър вариант.Купи си за коса арганово и иланг-иланг.Можеш също бадемово,кокосово и други,за други не се сещам сега,но тези като цяло на мен са ми от фаворитите.Ако си от Варна в Елитис продават цял щанд с масла на няколко марки има масла,голям избор има и цените са с 2 3,4 лева даже по-ниски отколкото в аптеките.А за тези масла,които пишат био,мио не знам си какви и продават за по 18 20 лева шишенцето,абсолютноооо много преувеличават и цените са нереални,просто пишат,че са био и от там надуват цената,значи излиза,че другите фирми лъжат,като пишат,че е 100% етерично масло.

# 612
Купи си за пъпки и лавандула, на мен повече ми харесва от чаеното дърво,май по-голям ефект видях, и мащерката е също много добър вариант.Купи си за коса арганово и иланг-иланг.Можеш също бадемово,кокосово и други,за други не се сещам сега,но тези като цяло на мен са ми от фаворитите.Ако си от Варна в Елитис продават цял щанд с масла на няколко марки има масла,голям избор има и цените са с 2 3,4 лева даже по-ниски отколкото в аптеките.А за тези масла,които пишат био,мио не знам си какви и продават за по 18 20 лева шишенцето,абсолютноооо много преувеличават и цените са нереални,просто пишат,че са био и от там надуват цената,значи излиза,че другите фирми лъжат,като пишат,че е 100% етерично масло.

Не съм от Варна, но и тук имаме Елитис. Още утре ще проверя какво има Simple Smile)

# 613
Здравейте,

Благодаря Ви! Hug

Аз ползавм арганово масло на Arganyca и съм много доволна. Вечер преди лягане си почиствам лицето и мажа. Кожата ми е в много добро състояние. Използвам го и за детето, което е склонно към дерматити и определено бързо успокоява кожата.

# 614
... цял щанд с масла на няколко марки има масла,голям избор има и цените са с 2 3,4 лева даже по-ниски отколкото в аптеките.А за тези масла,които пишат био,мио не знам си какви и продават за по 18 20 лева шишенцето,абсолютноооо много преувеличават и цените са нереални,просто пишат,че са био и от там надуват цената,значи излиза,че другите фирми лъжат,като пишат,че е 100% етерично масло.

Цените изобщо не са нереални. Хубавите масла са скъпи.
Но всеки е свободен да си купува нискокачествени смеси, предлагани за "етерични" масла от по 2-3-4 лева. Peace

Общи условия

Активация на акаунт