Как да се детоксицираме – пролетта ще дойде

• 25 487
  • 293
  •   1
Отговори
Дано да не ви стряскам с тази темичка,момичета,но покрай цялата скука,която ме е обхванала след празниците и цялото похапване се чувствам ТЕЖКА! Мисля,че имам нужда от тотално пречистване на организма.Ясно е -без вода няма да ми се размине,но можете ли да намигнете как вие се отървавате от шлаките и излишната вода.хайде всяка да си каже как се справя. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 08:29 от Редактор*

# 1
Прочетете темата за Детксикация с Д-р Михайлов. Днес е подходящ ден за започване.

# 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=803805.0;topicrefid=20

Днес е първия ден според лунния календар (2 дни преди пълнолуние).
Лично аз съм на грейпфрут и белтъци. Миналият път се пробвах с 2л сок от цитруси на ден, трудно издържах, но свалих кг и се чувствах по-добре  Peace

# 3
мерси за насоката момичета.прави ми впечатление,че се препоръчва навсякъде детоксикацията да се прави съгласно лунния календар.на мен обаче луната много ми влияе и освен,че не мога да спа ми се повишава страшно много апетита.обичам плодовете и мисля,че ще мога да се справя ако карам с тях. хрумна ми и искам да ви попитам вие използвате ли допълнително някакви средства за детоксикация.не говоря за отлсабващи, а примерно за смес от някакви билки,чайове и подобни с които да спомогнем изхвърлянето на токсините.ще се радвам да споделите и за някоя отвара която използвате.

# 4
Аз днес започнах някакъв чай тиенс антилипиден,пише хубави неща за него, ама ще видим.

# 5
Вредните вещества от организма се изхвърлят с много цитрусови плодове. Може да пробваш сутрин на гладно да пиеш вода с лимон обаче не знам дали няма да ти тръгнат киселини, на мен ми се е случвало

# 6
Здравейте момичета! Интересувам се и аз от детоксикацията и бих искала да ви попитам за съвет: от близък човек получих много добра обратна връзка за център в Княжево: http://www.detoxcenter.eu/ и в частност за Колон Хидротерапията. Информацията в сайта е следната "Колон Хидротерапията е най-ефикасният метод за детайлно и качествено изчистване на цялото дебело черво, ефективно елиминиращ натрупването на екскременти и разлагащ се материал върху чревната лигавица. Този естествен процес на прочистване елиминира всеки симптом пряко или непряко свързан с лошото функциониране на червата". Някой има ли мнение за подобен тип процедури и ефекта им?
Бих искала да се допитам и за мнения тук, защото цената на 3 процедури е около 200 лв. и не ми се иска да рискувам. Благодаря предварително.

# 7
пробвала съм с топла вода,лимон и мед,обаче ми става лошо от тази комбинация.мисля,че ми пада кръвното.по скоро някакъв чай.този липидния какво представлява?

# 8
пробвала съм с топла вода,лимон и мед,обаче ми става лошо от тази комбинация.мисля,че ми пада кръвното.по скоро някакъв чай.този липидния какво представлява?

Хм, странно, възможно е наистина да ти идва много сладко с този мед. но такъв чай не съм пила..

# 9
 За детокс всяка година ми влизат в употреба капсули зелен чай и алое гел за пиене. Въпросът е, че трябва да ги намерите с добро качество, мога да споделя на лични фирми с добри отзиви за качеството

# 10
Аз съм правила режим преди пълнолуние (както беше вчера) - ям само плодове и пия фрешове. Иначе за изчистване на вредните вещества от червата течното алое наистина е много ефективно, пълно прочистване и детоксикация. Аз си взимам една бутилка и обикновено ми стига за няколко месеца.

# 11
Като се разровя в нета има доста информация за различни начини на пречистване на организма..  важното е да се намери най-подходящия за твоя , някой дали е пробвал с такива капки за алкализиране на вода: http://apteka.framar.bg/30040696/%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%B7% … 5-5-%D0%BC%D0%BB-

# 12
за алоето не се бях сетила. вярно ли е обаче,че предизвиква неприятни болка в корема? а пък за тези капки чувам за пръв път.какво представлява това алкализиране на водата?

# 13
за алоето не се бях сетила. вярно ли е обаче,че предизвиква неприятни болка в корема? а пък за тези капки чувам за пръв път.какво представлява това алкализиране на водата?

Е не, никакви болки не предизвиква алоето. Много е приятно да се пие, пълно е с витамини и прочиства доста добре организма.

# 14
Неука съм по тази тема, но тази година съм решила да се изчистя от отровите. Алоето от аптека ли да го купя,  за капките пишат доста интересни неща, но някой дали ги е пробвал.

Общи условия

Активация на акаунт