Отговори
# 420
Профи като не могат да се придържат към оригинала да не го правят и снимат да вземат да свимат някой дето е за тяхният зрител.Направо се гаврят с оригинала и ми става много тъпо тъй като съм го гледала и много го харесвах и не само аз и се напрягам като направо го правят лиготии.
Ама ти гледаш ли го Shocked

# 421
Рени не го гледам просто чета това което се коментира и снимките и общо взето се напрягам от това. Hug

# 422
Сермет как се разпозна у болестта на Ърмак Mr. Green

# 423
# 424
# 425
# 426
Шапката ми е като фототапет сега Joy Joy Joy Joy Joy

# 427
# 428
# 429
# 430
  • Варненска клюкарка
Профи като не могат да се придържат към оригинала да не го правят и снимат да вземат да свимат някой дето е за тяхният зрител.Направо се гаврят с оригинала и ми става много тъпо тъй като съм го гледала и много го харесвах и не само аз и се напрягам като направо го правят лиготии.

Ами Гале, те го правят за турските зрители и не ги е еня за оригинала, защото 80% от зрителите на Прилива са били в невръстна възраст когато се е излъчвал оригинала О.К. по света! Само не знам за чий им е римейк, като подобен лигоч можеха да си измислят и сами!

# 431
Заради тях станал убиец ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 432
# 433
# 434
Егати ooooh! едва влезнах в маммата. #Cussing out
Аз пиша-романтични сериали както винаги досега то ми излиза-невалиден адрес,  ooooh! аз пиша пак същото то пак ми изписва, че няма такъв адрес. #Crazy Накрая се принудих през една тема от нашите отпреди време да влезна, Shocked че да излезна в нашия подфорум #Shocked и да си дойда у дома. doh #Puppy dog
Сега не смея да излезна и, Cry ще трябва да вися в мамата без реално да съм в нея. Rolling Eyes
Мими. Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 21:18 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт