Новите ни козметични похождения 65

• 84 593
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сетът съдържа червилото Givenchy Le Rouge Couture в цвят Rose Dressing, както и две капачки за него - класическата черна и "празничната" с принта на цветя. Имало и чантичка.

# 436
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Да има червило разбира се и има някаква чанта.
ясно, мерси  Hug

# 437
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Сетът съдържа червилото Givenchy Le Rouge Couture в цвят Rose Dressing, както и две капачки за него - класическата черна и "празничната" с принта на цветя. Имало и чантичка.
мерси  Hug

# 438
# 439
  • София
 Heart Eyes

# 440
  • Пловдив
EOS SUMMER FRUIT

JESSICA SIMPSON FANCY NIGHTS
- много сполучлив парфюм, но не е моят аромат. Отива в размените.

# 441
  • София
MAC Bare Study Paint Pot

# 442
Дами,както казах,тази събота имам път до Лили .. Какви хубави пудри имат? Че на Голдън роуз е овратителна.  #Cussing out Много изсушава. Мислих за една на Есенс ..

# 443
  • гр. София
MY LITTLE Frenchie BOX

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 19:51 от Shokoladche

# 444
  • Щастлива мама на 3 слънца

комплект с около очен

# 445
Дами,както казах,тази събота имам път до Лили .. Какви хубави пудри имат? Че на Голдън роуз е овратителна.  #Cussing out Много изсушава. Мислих за една на Есенс ..

Това е супер индивидуално и с препоръки, трудно се нацелва. Зависи каква ти е кожата, тенът, с каква четка нанасяш...

Аз лично отдавна не ползвам дрогерийни пудри, но преди време бях доволна от пудра на Есенс. FIT ME на Мейбълин също не е лоша. Но както казах, наблюденията са ми стари.
Ако имаш възможност, бих препоръчала да дадеш малко повече пари за пудра, но поне да не я изхвърлиш след няколко месеца. Това е супер икономичен продукт и се ползва с години  Wink Пък и се слага на цялото лице. Може да отидеш в някой по-нормален магазин, в който да те гримират с някоя. Или дори половината лице с една, а другата с друга. Да ги поносиш през деня и да видиш как ще ги почустваш  Wink Иначе винаги се купува на принципа проба-грешка и накрая пак си дал 30лв +  Sunglasses

# 446
  • София

Няма пудра, която не изсушава.
Такова животно не съм виждала. Rolling Eyes

# 447
  • София

Ааааа има  Laughing
http://www.sephora.com/halo-hydrating-perfecting-powder-P228100

# 448

Aм,защо трябва да ме обиждаш ?  newsm78  #Crazy  и,Да има пудри които не изсушават! Но са малко,и никога не съм имала такава,но казах МНОГО изсушава.  Laughing

# 449
Дами, темата не е дискусионна.

Общи условия

Активация на акаунт