Новите ни козметични похождения 65

• 84 547
  • 723
  •   2
Отговори
# 360

NAPURA S|00 Stamigen Шампоан за възстановяване на фоликулите 200 мл.

Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care 250 мл + Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 100 мл

Кератинов шампоан с коприна CHI Keratin 355 мл + Кератинов балсам с коприна CHI Keratin 355 мл

# 361
  • София
Лу, ще ми бъде любопитно сега, когато имаш олиото на Кларанс, да го сравниш със стъкленият глос на MAC. Flutter

# 362
  • София
И аз с
И понеже се чудя за глоса на МАС също ще ми интересно сравнението между двата продукта, най-вече като ефект върху устните. Ясно ми е, че Clarins е и грижа.

# 363
  • Belgium
Lodsi, направих сравнението в темата за MAC и Сефора, надникни да не повтарям един и същи пост и в тази тема  Peace

# 364
  • София

Chanel Le Volume                                        Sephora Outrageous Curl

# 365
Здравейте, мами!   bouquet Извинявам се, ако не е тук мястото.
Искам да ви помоля да ми препоръчате добра и водоустойчива очна линия, която я има и в тъмнокафява гама, тъй като черното ми стои грубо.  Blush

# 366
# 367
  • София
Здравейте, мами!   bouquet Извинявам се, ако не е тук мястото.
Искам да ви помоля да ми препоръчате добра и водоустойчива очна линия, която я има и в тъмнокафява гама, тъй като черното ми стои грубо.  Blush

Ако харесваш гелообразни очни линии в бурканче, то МАС има голямо разнообразие от цветове, аз също не харесвам черна.

# 368
  • София
Lodsi, направих сравнението в темата за MAC и Сефора, надникни да не повтарям един и същи пост и в тази тема  Peace
Видях, благодаря   bouquet

# 369
# 370
  • Бургас
Олиото и молива от пролет. колекция на Кларанс  Heart Eyes и тотално разочарована от Black Opium YSL направо си е версия на Манифесто.

# 371
  • Street of Dreams
Така ли ти мирише? Shocked На мен ми мирише на кафе с малко ванилия, не намирам никаква прилика...

# 372
The Best of Sephora Hug

# 373
# 374
  • София
Така ли ти мирише? Shocked На мен ми мирише на кафе с малко ванилия, не намирам никаква прилика...
Само на мен ли ми прилича на la vie est belle?

Общи условия

Активация на акаунт