Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имунни стимуланти се използват в момента и кои са ефективни?
Как се проявява нарушената чревна резорбция и какви могат да бъдат възможните причини?
Какви са мненията за имунните модулатори и какви са препоръките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имунни стимуланти се използват в момента и кои са ефективни?
Форумът обсъжда различни имуностимуланти, като Imunobor, Imunomixx, Samento, Biozin и други. Мненията са разнообразни; някои хора са доволни от тях, докато други не съобщават за значителен ефект. Някои се радват на ефекта на бета-глюкан и ехинацея, докато други твърдят, че не са почувствали полза от тях. Важно е да се отбележи, че ефектът на имуностимулантите може да варира в зависимост от индивидуалната реакция на организма.
-
Как се проявява нарушената чревна резорбция и какви могат да бъдат възможните причини?
Нарушената чревна резорбция може да се прояви чрез необичайни изпражнения, като топчета, смесени с каша и вода, наличие на слуз и други необичайни симптоми. Причините за това състояние могат да бъдат различни, включително хранителни алергии или непоносимост към определени храни, проблеми с храносмилането или други здравословни състояния. Въпреки че форумът не предоставя конкретни медицински съвети, важно е да се консултирате с лекар за подходяща диагностика и лечение на този проблем.
-
Какви са мненията за имунните модулатори и какви са препоръките?
Форумът включва различни мнения относно имунните модулатори. Някои хора споделят положителни резултати от употребата на имуномодулатори като изопринозин, докато други изразяват съмнения относно тяхната ефективност. Важно е да се отбележи, че изборът на имуномодулатор зависи от индивидуалната реакция на организма и конкретни здравословни проблеми. Преди да започнете приема на имуномодулатори, е препоръчително да се консултирате с лекар за подходяща стратегия за вас или вашето дете.
-
Какви са мненията за Сингулър и как мога да получа рецепта за него?
-
Какви са мненията за прахчетата от пчелен прашец и какви са препоръките?

Имам две кутии не отваряни пулмикорт,които искам да подаря!На сина ми го изписват,но го употребяваме само при нужда!Слава Богу скоро не ни се е налагало,но имам в повече!Мога по куриер,или за София лично предаване!Дано на никое детенце не се налага да ги ползва,но...Болните да се оправят!
Синът ми пак е с пристъп, последния беше (или по точно започна) около 20.04 Защо се получава не разбирам...къде греша. Ядох картоф а кърмя само сутрин и вечер, той има алергия и сме ги спрели, не яде и аз не ям. Може ли от едно ядене на картофи пък да получи пристъп егати
Утре сме пак при Малячкина по спешност да видим какво ще каже, но вече мисля към хомеопатия да прибегна. Друго не ми остана. Ходихме и на Пулмолог и тя същото каза.