"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 782
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
но аз друго си мисля...тази Ели, как се върти все около него, що за самочувствие Mr. Green...казал е че е свобобен и не се чувства обвързан и ти пак с него или около него hahaha...не мога да го приема
ако ще още операции да си направи, никога няма да стане жена с главно Ж сори

# 121
оо тя със всяка операция...да не казвам става по-грозна...но по странна...да hahaha hahaha опитва се да докара външния вид на химена...а по зле става... hahaha обаче така като ги гледам и тримата кой по луд,чисто ментално...наистина не съм сигурен...и химена е бая зле...уилям....не е за коментар,ели също...

# 122
аз вече не ги деляна грозни красиви жени и мъже....но след като и тримата постоянно раздуват и хвърлят димки по своему....и тримата хич не се и уважават....и толкова...като искаш хората толкова много да знаят за личния ти живот...стани кажи в прав текст без много приказки и циркове...ако не искаш...скрий се,млъкни...и не ни занимавай с профи живота си и толкова....така че и тримата на пангара....

# 123
 Mr. Green  Mr. Green Mr. Green сладури

# 124

ох това трябва ли да го пиша..... Mr. Green

още от както се говореше за раздяла...между...аз бях първия който ви уверяваше, че това не  е така...а вие не ми вярвахте... hahaha винаги съм го казвал..а много от вас твърдяха,че съжетелстват за доброто на децата си...госпожи и господа...тук може да видите и доказателството....мои близки са ги видели да пристигат заедно във сегафредо...щастливи влюбени..лъжа е че са разделени и че са живеят заедно само заради децата си..поздравления за уилям леви и елизабет гутиерес hahaha hahaha
Тони,мерси! Peace
Сега ще очакваме и реакцията на Сеньор Кореа..... Angry

# 125
аз вече не ги деляна грозни красиви жени и мъже....но след като и тримата постоянно раздуват и хвърлят димки по своему....и тримата хич не се и уважават....и толкова...като искаш хората толкова много да знаят за личния ти живот...стани кажи в прав текст без много приказки и циркове...ако не искаш...скрий се,млъкни...и не ни занимавай с профи живота си и толкова....така че и тримата на пангара....
  thumbsup

# 126
Искам да пусна на БГ силите клипа на Хуанхо...обаче като линк....не искам да ми излиза на стената като видео....как да го копирам... newsm78 Thinking

# 127

">#t=44[/video]

# 128

ай ай...

много много доволен за колумбия...тя е жена която умее да се движи...уникално вървеше с роклята си ,с банския си....сигурността с която вървеше,с която отговори на въпроси си....всъщност въпроса и не ми хареса особено,но това по никакъв начин не попречи на намерението ми да я направя номер едно

# 129

ай ай...

много много доволен за колумбия...тя е жена която умее да се движи...уникално вървеше с роклята си ,с банския си....сигурността с която вървеше,с която отговори на въпроси си....всъщност въпроса и не ми хареса особено,но това по никакъв начин не попречи на намерението ми да я направя номер едно
Ох, само ядове с този Уилям... ooooh! ooooh! но поне признава,че не е интелигентна...обаче  това не  е толкова  важно... ooooh! ooooh! ooooh!...

# 130

ай ай...

Ох, само ядове с този Уилям... ooooh! ooooh! но поне признава,че не е интелигентна...обаче  това не  е толкова  важно... ooooh! ooooh! ooooh!...
не че не е важно...но по никакъв начин не пречи hahaha hahaha

# 131

Тони ,това ли е...поправи ми го... Praynig
la verdadera pregunta y no me gustó mucho, pero esto no impide que tengo la intención de hacer que el número uno

# 132

Тони ,това ли е...поправи ми го... Praynig
la verdadera pregunta y no me gustó mucho, pero esto no impide que tengo la intención de hacer que el número uno
оу това ми е сложно..хич не мога да помогна тук..всимсъл ще го объркаме съвсем...като цигански български hahaha hahaha

# 133
нищо  Peace....ще минем без това...
Аз много внимание обърнах на Уилям ..ще си разгоня сериозните следващи... Wink

# 134
Сега искам Химе да се ядоса ....да млъкне за малко в Туитър....и очаквам снимка на Уилям...утре,вдруги ден...с  някакво философско послание.... Thinking
Ех,...надежда... Wink Wink Praynig

Общи условия

Активация на акаунт