"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 687
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  Mr. Green
Dramas Queen @dramasqueenx  ·  14h 14 hours ago

W burlándose de las zorretes de forma masiva y las pendejas ni cuenta se dan..!! 😂😂😂😂 Se debe estar desco... liflorando de risa..!

# 106
това е стария поздрав на химе...но не се бях замисляла че точките са 7 hahaha hahaha

Dirty bitch @Juanpa_C12p0  ·  18h 18 hours ago

"@ximenaNR 😛😘❤️💋😍😊🙆 besos muy grandes Love you ......." / loye you 7 puntos W.I.L.L.I.A.M 😍😍❤❤😏 mjs muy claro

това са точки...защо не  слага 3,4,5,6,8,9 hahaha hahaha винаги се старае да е много символична hahaha hahaha не дай си Боже да не се сетим за кого е Mr. Green Mr. Green ....

# 107
Добър вечер!

уилям обаче радва.... hahaha само не разбирам-подиграва ли ни се...или той просто е прекалено прост...че ако е първото,хич не е за симпатии ....имам чувството че главата му е като кубчето на рубик....няма подреждане hahaha hahaha

това е стария поздрав на химе...но не се бях замисляла че точките са 7 hahaha hahaha

Dirty bitch @Juanpa_C12p0  ·  18h 18 hours ago

"@ximenaNR 😛😘❤️💋😍😊🙆 besos muy grandes Love you ......." / loye you 7 puntos W.I.L.L.I.A.M 😍😍❤❤😏 mjs muy claro

това са точки...защо не  слага 3,4,5,6,8,9 hahaha hahaha винаги се старае да е много символична hahaha hahaha не дай си Боже да не се сетим за кого е Mr. Green Mr. Green ....
въъъй Mr. Green Mr. Green това нали беше за нас феновете hahaha hahaha или тя тук назовава по именно някой свой горещ фен..със седем букви Joy hahaha

# 108
Тони,малката сладурана прилича на теб! Wink

Уилям вече ще е ..Уилям Ферари Йозил...невидимия... Mr. Green

Обаче БГ силите казаха,че щом иска дискретност...ще го подкрепяме.... Wink Значи не сме видяли точно.... Joy hahaha

# 109
Тони това ли е господин Мърко hahaha hahaha той колкото детето...с кво го храните тоя кот hahaha

каква дискретност....искал ooooh! той по-публичен живота не може да си го направи hahaha hahaha че и подкрепа...каква подкрепа то вече...за подкрепа ли е

няма ли Уилям турбо секса...ли какви му бяха прякорите hahaha hahaha

# 110
Бг силите по-възможно е да се е*ват с него hahaha hahaha ами какво да очакваш...той си мисли....че всички са му поклонници или какво...кажем надясно...надясно..кажем наляво наляво hahaha hahaha не става така брат

уилям иска всичко друго но дискретност...пффф.... hahaha hahaha

Еми със какво да го храним..с котешка храна...такъв му е гена hahaha аз на луд станах днеска...трябваше да работя вкъщи че малката се разболя и в яслата не я искаха...не се кротнахме....тия дни котката ни е много мързелива..и малката като се ядоса,цял ден я влачи из апартамента и и се кара че не можела да спи толкова...че котките трябвало да играят и как ли не я разчеква hahaha ...на луда калинка станах,не ме бива по дисциплината въобще Thinking

# 111
за дисциплината в повечето случеи са майките hahaha hahaha

абе тоя уилям...ако иска в книга да си опише живота и да я издаде... hahaha като иска всички да са такава неизменна част от неговия така неприкосновен живот hahaha hahaha стига само химена да се освести...че с нейните сърца точки...любовни трепети....става несериозно...и тя междудругото ...обича много така да....запознава със своя живот...личен hahaha hahaha в това са си паснали...но уилям го прави по  хитро...дърпа конците отдалеч...да излиза все едно той е джентълмен който не говори hahaha hahaha .....

# 112
Бг силите по-възможно е да се е*ват с него hahaha hahaha

Wink  hahaha Чудя се как да ги провокирам...по-сериозно да се правят на слепи...ама железни бе... Wink

# 113
Бг силите по-възможно е да се е*ват с него hahaha hahaha

Wink  hahaha Чудя се как да ги провокирам...по-сериозно да се правят на слепи...ама железни бе... Wink
аа инатливото магаре hahaha hahaha не можеш да го пречупиш,но успех hahaha

вижте какво имам за вас.. hahaha hahaha не е сашка васева спокойно hahaha може да ви се стори тематично hahaha

Скрит текст:

# 114
# 115
ох това трябва ли да го пиша..... Mr. Green

още от както се говореше за раздяла...между...аз бях първия който ви уверяваше, че това не  е така...а вие не ми вярвахте... hahaha винаги съм го казвал..а много от вас твърдяха,че съжетелстват за доброто на децата си...госпожи и господа...тук може да видите и доказателството....мои близки са ги видели да пристигат заедно във сегафредо...щастливи влюбени..лъжа е че са разделени и че са живеят заедно само заради децата си..поздравления за уилям леви и елизабет гутиерес hahaha hahaha

# 116
това вече е крайно несериозно hahaha но този път и лучо,приятелят на уилям, прописа hahaha hahaha много е противоречиво и навързано всичко....наистина си мисля...че те си правят театър за публичност....няма друго реално обяснение... Thinking другото е уилям да е с диагноза сериозна...шизофрения...да не знае кой е..да има повече от едно аз hahaha hahaha

# 117
 Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes искам и аз да стана мис вселенко...ако така ще ме хранят Grinning Grinning Grinning

# 118
aуу какво сладурче си имаме, Тони много е сладка да ти е жива и здрава Peace
какво значи една снимка и съответно как се тълкува hahaha....сетих се за новогодишния купон в Мексико и за коментарите на снимките и установих разлика...там седяха един до друг в една от снимките, а тука неее...защото така се държат влюбените...ушким са на едно място, но на разтояние hahaha

# 119
Тони какво е това сега....аз съм на диета ooooh! тия миски добре се угояват hahaha сигурно имат голямо доверие на бързия си метаболизъм hahaha

Жули,те от любов явно не могат да се допрат....експлозивна любов hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт