187 костюма смени, но на себе си верен бъди - немски карнавалени истории

• 62 365
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • The QC to be!!!
Маркит, мухъл по ъглите и теч по стена и таван, надула се мазилка на терасата и надул се ламинат в 2 от стайте заради теч от терасата от горе, шкафовете се разпадат и са сигурно от 70-те, баня с пожълтяла вана или по скоро ръждясала - калт мите + НК = 1040, 3 стай. Вярно супер изглед, но човек с изглед ли живее само? Явно е, че предишните наематели са дигнали ръце хората, като гледам какво е чудо. Не са могли да издържат и да се справят с бюрокращината. Мога и още примери да дам, но от тук на там ще и правя скришно снимки, та като ми каже някой, че не е баш така да си ги постна.  Mr. Green

# 706
Маркит, мухъл по ъглите и теч по стена и таван, надула се мазилка на терасата и надул се ламинат в 2 от стайте заради теч от терасата от горе, шкафовете се разпадат и са сигурно от 70-те, баня с пожълтяла вана или по скоро ръждясала - калт мите + НК = 1040, 3 стай. Вярно супер изглед, но човек с изглед ли живее само? Явно е, че предишните наематели са дигнали ръце хората, като гледам какво е чудо. Не са могли да издържат и да се справят с бюрокращината. Мога и още примери да дам, но от тук на там ще и правя скришно снимки, та като ми каже някой, че не е баш така да си ги постна.  Mr. Green
Ужасс.

# 707
Ужасс.

Чета и просто не мога да повярвам какви жилища описвате и на какви цени?! Нямам представа къде живеете, но в Берлин е точно обратно... за 1000 евро живееш в страхотно жилище, а за 1500 - в пентхаус!

# 708
  • Немция
Зависи много от района, от града какви ще са цените. При нас е евтиния, в центъра на Рурска област, слаб икономически вилает- градът ни е по-скоро малък, граничим с 2 по-големи градове. За 1000 евро наем, заедно с небенкостен, ще живееш в къща с добра квадратура, в добър вид и градинка.

# 709
  • HH
 P@ssiflora, ами явно не живеят на село. Три стаи за 1000 евро и в Хамбург на поносимо място са мираж  Wink

# 710
P@ssiflora, ами явно не живеят на село. Три стаи за 1000 евро и в Хамбург на поносимо място са мираж  Wink

Извинявай Катя, явно това, че до преди 2 години живеех в Eppеndorf за 1500 евро ме е подвело.

# 711
  • HH

Извинявай Катя, явно това, че до преди 2 години живеех в Eppеndorf за 1500 евро ме е подвело.

До преди 2 години Wink

# 712
Синьо, вероятно си права. Имам един куп бумаги - правилника на градината, от общината един документ в случай, че детето е болно еди какво си, други неща за попълване и подпис. Явно си е валидно като договор. Аз ги препратих на хазайката да ми преведе за какво иде реч, че щеше да ми отнеме 2 мес. с гугъл да си го преведа  Whistling Цените не видях да се споменават някъде.

ani_4ka, както споменахме вече има Тагесмутер, която може да ти гледа детето до обяд  Peace
Нашия душ пък е нормален.....  Mr. Green, тип телефон, на стената. Ваната е странна - на две нива  Crossing Arms И не мога да я напълня и да цабурна вътре двете чавета.
Аз няма да мрънкам - днес бяхме цял ден навън с хлапетата, времето - супер, срещнахме едно българче за компания - голяма игра падна  smile3521

# 713
Baby* такова старо на тези пари си заслужава само да го купите на по-ниска цена и да си го ремонтирате сами Peace

# 714
Добре де момичета,тъй като в момента и аз търся квартира,но във Франкфурт, ми попадат страхотни оферти. Или аз не мога да се справя с превода,ама за 500€ на месец попадам на двустайни и тристайни ....... Почвам да се чудя възможно ли е? Мъж ми е пуснал запитване за два от тях. Сайта,който гледам е kleinanzeigen.de. Специално този който харесах аз е 300 € на месец без разходите за ток и други,за 70 кв.м. обзаведен,пише http://www.kleinanzeigen.de/2-Zimmer-Wohnung-provisionsfrei-und-nebenkostenfrei,тоест аз разбирам че няма доп. такси и тем подобни. А депозита е само 300€. Аз ли нещо не съм в час,ама това не е единствената такава обява в този сайт? newsm78

# 715
  • Сф
Искам да попитам за евтини сайтове за пазаруване - немски- нещо като Продавалника тук; Знам само ибей.де  другите не ми ги казват  Wink , а в ибея ми се вижда скъпичко. Не сайтове за дрехи да уточня, а за дом. пособия, машини за ремонт, оборудване, такива неща за дома.Предполагам, че си имат категории самите сайтове.Нещо като онлайн битак. Благодаря!

# 716
  • DE
toromanova73, http://www.markt.de/    http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/stadt/mannheim/
Аз съм пазарувала от тук, доволна съм. Задаваш си параметри, място, до колко километра и тн. и готово.

# 717
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Специално този който харесах аз е 300 € на месец без разходите за ток и други,за 70 кв.м. обзаведен,пише http://www.kleinanzeigen.de/2-Zimmer-Wohnung-provisionsfrei-und-nebenkostenfrei,тоест аз разбирам че няма доп. такси и тем подобни. А депозита е само 300€. Аз ли нещо не съм в час,ама това не е единствената такава обява в този сайт? newsm78

обявата не се вижда, но ми се струва нереално.
в Дармщат плащахме 330Е за 40кв.м. калт.
във Фра е по-скъпо.

# 718
Има много фалшиви обяви. Умната!

Покачването на цените на наемите в атрактивни райони е логично. Последните години лихвите по ипотечни кредити паднаха драстично и всичко живо купува, така цените на имотите се качиха, което се отрази и на наемите. Увеличеният поток емигранти също си казва думата.

# 719
Да , самата обява не мога да дам линк на никой не знам защо. Ще пробвам да копирам текста само

2-Zimmer-Wohnung provisionsfrei und nebenkostenfrei
 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 1 1
 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 1 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 2 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 3 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 4 2 Zimmer Wohnung provisionsfrei nebenkostenfrei - Wohnung mieten - Bild 5
Kontakt
D-60438 Frankfurt am Main
Anfrage
senden
Artikeldetails
Mietpreis:
300,00
Immobilien-Standort: D-60438 Frankfurt am Main
Wohnfläche: 72 m2 Zimmer: 2
Beschreibung
2-Zimmer-Wohnung provisionsfrei und nebenkostenfrei

Preisinformationen: