187 костюма смени, но на себе си верен бъди - немски карнавалени истории

• 62 364
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
не пише в какво състояние е апартамента, но да му искат само 1 наем кауцион ... ми се струва съвсем зле . Също не знам доколко популярна е тази 4аст на Фр. http://de.wikipedia.org/wiki/Frankfurt-Kalbach-Riedberg и на колко шумна улица е . Или пък е над кофите? Не знаешдокато не видиш/питаш . Аз мисля тези са за ловене на 4ужденци, които търсят от дистанция. После им взимат 1 кауцион и 1 наем и го пускат пак. Но мже разбира се да се лъжа  Peace
Също не е ясно колко ще са ти общите разноски  Peace Ако парното и топлата вода ти е на ток и имаш големи витрини и ползваш 4есто баня Outta Joint
Също има и кооперации в които при някои жилища (тавански, крайни, отстрани ... )
 сметката за парното е по-висока от наема  Peace
Нямат право да дават обява за наем без да са публикували енергиаусваиз (сори за китайския) Peace  

# 721
Aко снимките,които са качили, са реални,той е меко казано луксозен.
Но не разбрах как така е за ловене на чужденци. Все пак нали ако го наемем сключваме договор за определено време , те имат ли право да го пуснат пак?

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 12:48 от p_paneva

# 722
Няма логика луксозен апартамент, на който всичко му е наред, да е на тази цена и с толкова малък провизион.
Вероятно обявата не е реална. Или ще искат предварително пари "да ви го запазят" под някаква форма, или ще ви кажат, че "току-що го наеха, ама имаме тук един подобен, трябва да побързате", или някаква друга форма на измама.

Не превеждайте пари преди да сте да сте видели и проверили състоянието на жилището лично и да сте подписали договор!

# 723
E, в никакъв случай не сме тръгнали да превеждаме пари. Мъжа ми е пуснал запитване и чакам да видим дали и какво ще отговорят,но просто ми прави впечатление, че имаше доста такива обяви,които даже на мен,която не съм и помирисала още чужбината, ми се струват нереални.....все пак доста неща прегледох и изчетох. Ако пък наистина е така,то ще поканя всички ви на гости  Sunglasses
Пак ще опитам да кача страницата.......едва ли ще я отвори,но.....все пак
http://www.kleinanzeigen.de/Voll-moebliert-3-Zm-Wohnung-im-Weste … 92455-bilder.html

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 13:53 от p_paneva

# 724
Всъщност това е друг апартамент,но пак от лъжовно ниските по отношение на цените,поне за мен.

# 725
Трудно е да я помиришеш реално от 2000 км. р-е и по снимки.
Имах в предвид, 4е ти искат от там за да ти запазят апартамента депозита и поне един наем предварително, ти ги даваш, идваш, озоваваш се в някакъв боклу4арник и се отказваш, но понеже не си спазила условията на договора да канселираш с 3 м. предупреждение (стандартно е толкова) ти задържат и наема и кауциона и го пускат пак.
Не казвам, 4е е това, просто си го помислих.

# 726
  • На зелено
По времето, когато търсех жилище, най-вече в петък /имовелт.де/ излизаха фалшиви обяви с голяма квадратура, цялостно обзавеждане, кауцион около 300-500 евро, нисък наем и небен костен. Не съм им писала запитване, защото знам как вървяха цените в района, където аз търсех. После, вече се бях натъкнала и на обяснена схема за измама в тази връзка, как собственика е в чужбина, трябва да направите превод и т.н. Успех с намирането на жилище  Peace

# 727
  • The QC to be!!!
Обявата е скам! Ще получите отговор на Англ. и ще пишат, че само те държат ключовете, че вие да си дадете имена адреси къде да ви ги пратят и не знам си коя си агенция ще се оправя с договора и т.н.

Това което написах на предната стараница е за апартамент до 1 от каналите в Шарлотнбург, Берлин. И тези 1040 вкл. може би и парко място, но сега точно нямало парко място. И сори, но ако знаете пентхаус за 1500 в този район, чисто нова, моля давайте веднага обявата!  Peace

# 728
Е  за щастие,както казах в предния пост,мъжът ми е там,тъй че ако му отговорят ,нищо не му пречи да намине да в види предварително.

# 729
  • Немция
Нямаме още 50-та страница, но сега намерих време да пусна ново заглавие, така че ХАЙДЕ, НАРОДЕ, В НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт