Hart of Dixie - тема 2

• 11 403
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ооо, чак сега виждам тема за този сериал, надявам се приемате нови попълнения  Simple Smile Не пропускам епизод , много сладко филмче  Heart Eyes Искам , т.е. исках Анабет и Лавон заедно, но едва ли, а и последния епизод, особено краят му ясно подсказаха за искрата между Джордж и АБ  Heart Eyes И този вариант ме устройва  Laughing

# 46
  • NE
Лемън или Джейми Кинг очаква бебе № 2. Grinning

http://celebritybabies.people.com/2015/02/19/jaime-king-pregnant … hild-kyle-newman/

# 47
  • Вестерос
 Shocked Много бързо, миналата година около НГ роди

# 48
  • София
Леле, какъв бебевалеж в този сериал  Crazy

# 49
  • NE
Shocked Много бързо, миналата година около НГ роди

Всъщност октомври 2013 г.  Peace То става малко като фикс идея. Wink

# 50
  • Вестерос
Объркала съм се значи  Laughing Спомням си , че около НГ видях снимка с бебето й в профила на една актриса, която много харесва, а двете са приятелки  Joy

# 51
Иха, страхотна новина за Джейми  Flutter
Леле, чакам с нетърпение епизода, така да го обичам тоя филм  Heart Eyes Бях си казала, че ще почакам да излязат всички серии и после да си ги гледам на куп, ама не мооогааа  Mr. Green

# 52
Момичета, отново имам проблем със тъпите субтитри. Няма никъде, в адиктид теглих, има проблем, не ми тегли файла, а някакви настройки. Серията е излязла отдавна, а не мога да я изгледам и много се ядосвам.
Моля ви кажете къде да ги намеря тези субтитри.

# 53
  • NE
Miss_Bingley Последната серия си я гледах точно с адиктед субтитри.
http://www.addic7ed.com/serie/Hart_of_Dixie/4/7/The_Butterstick_Tab

# 54
Miss_Bingley Последната серия си я гледах точно с адиктед субтитри.
http://www.addic7ed.com/serie/Hart_of_Dixie/4/7/The_Butterstick_Tab

моля те, ако не те затруднява да ми ги пратиш на пощата, самия файл, аз щети дам мейл.
не мога да ги изтегля оттам, нещо има проблем и ще ми прецака компютъра.

# 55
Трябва да махнеш отметката под субтитрите "Use our download manager and get recommended downloads".

# 56
H0uSse_Baby много, много благодаря   bouquet оказа се, че точно това е проблема  Naughty

# 57
Момичета, има ли вече инфо дали със сигурност сезонът е последен?  Shocked
Не ми се иска да свършва  newsm45

# 58
  • София
Момичета, има ли вече инфо дали със сигурност сезонът е последен?  Shocked
Не ми се иска да свършва  newsm45
И аз не искам да свършва  Sad

# 59
И аз не искам да свършва,но не виждам какво още може да се случи и предпочитам това да е финала отколкото да го развалят,защото ако го продължат това е неизбежно.Двойките са нагласени,всичко е супер няма какво повече да дават.Това ще си е идеалния финал.Много различен,забавен и хубав сериал.

Общи условия

Активация на акаунт