Hart of Dixie - тема 2

• 11 342
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
И аз си поплаках, а не съм от ревлите. Няма по- цветен сериал и по- прекрасно градче, в което ми се ще да се заселя Simple Smile . Много ще ми липсва това филмче. Кажете с кое ще го заместим.

# 106
  • София
И аз това се чудя  newsm78

# 107
  • София
Най-после изгледах финалния епизод  Heart Eyes Не съм гледала толкова положителен финал на сериал, честно!  Heart Eyes Досега любимият ми финален епизод беше  на Приятели, но този категорично го би отвсякъде  Heart Eyes Сега ми остана за гледане само New Girl, който ми е много симпатичен и Кухня, ако благоволят да пуснат новия сезон ...

# 108
  • Вестерос
Бях писала по-горе. че подобно настроение ми носеше Ugly Betty и сега се допълвам с Gilmore Girls , този сякаш най се доближава Simple Smile

# 109
  • NE
Gilmore girls е същият ранг приятен сериал. Много любим ми беше. Heart Eyes

# 110
  • Вестерос
Даа и накрая пак ревах Simple Smile

# 111
И аз го изгледах, много сладък финал, а Рейчъл милата с голям корем до последно...как ли не го покриваха. hahaha
Определено ще липсва,и не виждам друг толкова лек и приятен сериал.

# 112
Прекрасен сериал. И аз го свърших и се чудя какво да гледам сега. Много мразя така.  Tired

Не ми допаднаха трейлърите на Gilmorе girls, нито на New girl.

В чуденка съм за Клюкарката.

# 113
Клюкарката е много як, но само до 4-ти сезон някъде, после става боза. Затова и не го завърших и до ден днешен не съм изгледала всички серии.
Затова много харесах Hart of Dixie, защото е необикновен, свеж сериал, който не се изчерпа.
Такива сериали рядко се срещат.
Момичетата Гилмор е също много хубав, но и не го довърших. А гледах серия, след серия.
Общо взето много рядко завършвам сериал, защото повечето стават досадни след 3-тия сезон.
Така се случи и с вампирите и с Трий хил-един от най-хубавите и култови сериали, които съм гледала.

# 114
О, да Трий хил и на мен ми е най-любимият сериал, който от сантименталност гледах до край. До 5-ти сезон беше много добре...после...не чак толкова. Но просто ми е толкова любим, че лоша дума не мога да кажа.  Laughing Heart Eyes

# 115
Сега и аз търся хубав сериал, но не мога да си намеря.

# 116
О, да Трий хил и на мен ми е най-любимият сериал, който от сантименталност гледах до край. До 5-ти сезон беше много добре...после...не чак толкова. Но просто ми е толкова любим, че лоша дума не мога да кажа.  Laughing Heart Eyes
И аз съм така...гледах до 4 сезон, а години по-късно изгледах останалите. И все пак от сантиментална гледна точка си остава един от любимите ми сериали. И сега мога да си пусна първи сезон и пак да го гледам с кеф Simple Smile

Подли камериерки гледала ли си, също е приятно сериалче.

# 117
Да, гледам го. В очакване съм на новия сезон, догодина  Laughing

# 118
  • Вестерос
За мен Гилмор Гърлс стана по-интересен Рори като замина за колежа,. Клюкарката накрая последните 2,3 серии бяха много добри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт