Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 220
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Някой да ми драсне на лични за Бурак,не мога да ви насмогна.
Нежи,какво стана с теб,писледно в опит май беше,добре дошла тук./left]
Дано няма болни,наздраве и ние сме на домашно мелнишко,днес имаше празник там,уважихме го фамилията.
сигурно има новини,ама...а и ЧХГ то на Иви ми хареса,тая година за розови гащи се чува да е.

# 481

никакъв чай ... имам нужда от 3 такива в този час!
Стискам палци на всички дето имат да правят тестове! Рейнбоу, Рансън ... и забравих кой още.

# 482
Тъй, тъй и аз очаквам положителни тестове да завалят. Simple Smile
Добро утро и от мен. Аз съм на училище и си чакам следващия час.
Сутринта бях на кръвни и ехограф. 10-тина фоликула между 1.4 и 1.8см си отглеждам и повече от 6 малки. В сряда пак и ще ми кажат кога ще събират реколтата.
 Пиша
 от тел си и съответно не виждам какво... Прави ми номера и в някакъв момент ми скрива текста.
Хубав ден на всички и стиснати палци на нуждаещите се.

# 483
Добро утро и от мен и да има много положителни тестове.

Аз не успях да спя добре, що ли  Mr. Green, и сега съм smile3507 но дано кафето успее да закрепи нещата.

Ще се боцна преди работа и дано да е станало Praynig не знам за колко време излиза резултатът, но ще го постна тук при първа възможност. Мерси за подкрепата, момичета, невероятни сте  bouquet

Инатче, звучи много добре реколтата Mr. Green айде да продължат да нарастват и да крият годни яйчица Hug

Нека всяка от нас има една прекрасна седмица

# 484
Добро утро
Дари се е погрижила за кафето, докато ние сме спинкали  Mr. Green
От мен ще е чайчето
Рейнбоу  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 485
Добро утро  bouquet Цяла нощ активност тука, та се чудя какво става, а вас сън не ви лови от нетърпение - кой за път, кой за тест Sunglasses Не че аз спах нощес, сънувах някакви кошмари и в 4 сутринта ви четох, ама сега след разходката с кучо вече съм свежа и само чакам ММ да се наспи (че и той не спа заради мен) и да пием кафе.
Рейнбоу, много се надявам да ни изпляскаш един хубав тлъст резултат Praynig Ще чакам със стиснати палци fingerscrossed
Ината, браво на теб - добро производство, звучи ми като цяла детска градина newsm10
Аз днес мисля да си почивам и да гледаме филми, стига да намеря нещо интересно... Пълен релакс, нали съм бременна до доказване на противното (затова и не бързам с тестовете вече де Wink  Mr. Green

# 486
Амини, нашият влагоабсорбатор е като голяма печка – калорифер /ще опитам да намеря линк/ и е на колелца, местим го от стая в стая. Включва се в контакта и започва да бръмчи, т.е. събира влагата. Не е професионален, купен е от Метро, но върши работа.
Звазда, честит ви празник  Hug
Ината, добре ми звучат нещата  Hug
Рейнбоу, станало ще е  Hug С теб сме всички, моля се за прекрасен резултат Praynig  Praynig  Praynigfingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover Днес аз ще рефрешвам цял ден   Joy
Рансън  Hug

# 487
Много пишете,ей.Не ми стига едно кафе да ви изчета.

Много стиснати палци за тази седмица на всички ,които имат нужда.
Рейнбоу,чакам да се включиш с хубав резултат.

Иви ,браво за твоите показатели.Все така да ни радваш.

Пате,страхотни еклери.Както е писала Рансън,трябва да трия клавиатурата после.

Амини,виж тези уреди.Показват Т и вън и вътре,час и влага.

Звезда,не казваш как в Звездолин.

Ината,прекрасна реколта.Дано всичко при вас се развие по план.

Нежи ,намерила си точното място.Както ,писаха момичетата тук гладна и жадна няма да останеш.

Хубава седмица и нека има прекрасни новини от всички.

# 488
  • София
Добро утро, момичета.
Рейнбоу стискам палци за положителен резултат днес  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и се моля да е станало  Praynig
Ината добра реколта, браво.
Рансън благородно ти завиждам за релакса.

И аз снощи не можах да спя добре ...  Thinking

# 489
  • София
Здравейте!
Дъгичке пожелавам ти искания резултат!
Много ми де спи, до 3 гледах филми и една цока, направо.. има един филмов канал, на който дават постоянно интересни игрални филмчета и все има да се загледа човек, май трябва за спра да го пускам нощем.

# 490
Рейнбоусче, стискам палци!
Дано  Praynig Praynig Praynig
Ината, май в петък ще има пункция Hug

# 491
На всички, които са в очакване на най-мечтаното, дано се сбъдне. Flowers Four Leaf Clover
Хубава седмица и дано имате повече положителни емоции!

# 492
хайде Реинбоуче, хайде Снежи- нека теста е +!
ха така Рансън- почивка и спокойствие до доказване на противното hahaha
При мен лелката си бушува, ама кво да се прави. А и днес ще се поработи малко пак но гласа ми е като дърта пушачка и не ставам за записа с презентация който ме карат да правя...
Магнетче- това си е мания с филмите, внимавай Wink
Даре, Танзу мерси за напитките. Няма ли нещо по така днес за закуска- я бухтичка, я нещо друго с тесто поне очите да нахраня, имам апетит вече  Heart Eyes
Амини и аз си мислех ,че е просто, ама уви  #Crazy
Атита- мерси за хубавите пожелания. Да бързо минава времето. Успях да разгледам албумчето- страхотни сте  Heart Eyes

# 493
Добро утро!

Дари, хубаво пътешествие и да се върнеш заредена с много енергия и достигнала душевен мир.

Ивката, поздравления за хубавия резултат. Лека и безпроблемна бременност.

Дъгичкаfingerscrossed  за теста днес

Добре дошла на Нежи и успех

Ина, добра реколта  Hug

Ние ходихме в Трявна за почивните дни. Хубаво беше. Имаше сняг и си направихме хубава разходка. Много е живописен града със старинните къщи и планината наоколо.

# 494
Креми, специално за теб

Общи условия

Активация на акаунт