Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 207
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро!

Чака ни прекрасна, положителна седмица! Много стиснати палчета за всички!

И аз съм за сушилните, но ми трябва нова баня и пералнята ми е в страхотна форма, така че ще чакам. Губене на време е( за мен) - вадене, простиране, гладене. Покрай това забързано ежедневие, предпочитам това време да го използвам за нещо по-полезно. Определено откакто родих и спрях да спя, прецених, че тези неща са си чисто губене на време и се старая да си ги спестявам определено. Иначе ядем само домашен хляб и други такива екстри.

Стискам палчета момичета!

# 496
Добрутро, говорили, говорили, кафе посред нощите пили... Wink
Аз днес съм като Рансън- почивка и силна храна , и естествено ще ви наглеждам Simple Smile Днес на отчет е Рейнбоу, после... Нежи и Рансън , нали така? ( някъде сряда четвъртък ми се върти)
И Танцу, спри са малко се тез мекици! На пъпа ми излязоха начи! Точно ги забравя, и хайде пак! Да не ти давам адрес да пращаш колети  Joy

# 497
  • В градината...
Иве, чудесен резултат - все така да расте. Чакаме сърчице  Hug

Ина, много добре си се справила с яйцата  Peace

# 498
Здравейте, момичета! И аз съм в чакащите за този любовен месец! Тъкмо идвам от лекарката с фоликули 25 мм и 17 мм, каза довечера да правим секс и утре. Стискайте ми много палци да видя две черти този месец, че се изморих вече година и половина, а всички около мен забременяват, много депресиращо значи........ Успех на всички чакащи!

# 499
Добър ден направо!
Едвам ви изчетох, а колко работа имам.
Иви браво, много се радвам.Все така да се развива и до термин.
Ината и на теб браво за хубавите резултати.Пожелавам ти и на теб другия месец прекрасен резултат.
Дарето замина вече, но пак и желая лек път и прекрасни емоции.
Фокси и на теб също.
Рейнбоу днес теб те мисля и стискам палци.
Жанчето и Рансън - само така.Днес е ден за бременен мързел и  релакс.
Пате браво за мармалада и се радвам, че ти харесаха еклерите.Страхотни са станали.
Стискам палци на всички, които имат нужда тази седмица.
За сушилните съм "за" с двете ръце.Моята е до пералнята в мокрото.Мисля си, че ще ми е шумна в друга стая обаче.Моята е http://www.technopolis.bg/b2c/details/681808/P11100201/Sushilnya … ONIC-NH-P80-G2WGN за сега съм много доволна.Родих се с нея.
За конденз и влага - в стария апартамен имаше малко в началато, а сега в новия никаква.И ние имаме влагоуловител, но вече година в новия апартамен не сме го пускали.
Хубав ден на всички!
Накрая да ви почерпя кой с каквото иска - днес имаме годишнина от сватбата  с мм, 13г  Heart Eyes

# 500
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Добро утро, момичета

Честито, Ава
Честито на Ивето!  Hug Леко бременеене!
Рейнбоу, успех в тестовете!  Hug После да си ми на късмет и аз да пълня чорапчето  Party
Уанче, спокойно и твоя ред ще дойде
Пате, честита ти кола
Нежи, добре дошла и късмет!
Ината, смело напред
Шери, браво и на теб
Даре, лек път и весело изкарване

Приятен ден на всички и не ме забравяйте в четвъртък  Praynig

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 11:49 от donna forte

# 501
Ава, честита годишнина  bouquet Бъдете здрави и щастливи и се обичайте все повече с всяка изминала година Heart Eyes
Мен не ме свърта днес, отивам на пазар и дано не се спъна в някоя аптека Joy

# 502
Ава,честита годишнина.Бъдете винаги влюбени и опора за другия в трудни моменти.

Донна имаш ги от сега fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 503
Поздрави от светите земи!
Ава, честита годишнина!!!!

# 504
Ава, честита годишнина:)   bouquet  ще празнувате ли ?
( вчера му разправям на ММ че правим осем години този месец , той ми вика , ааа не- три! Ще му се да е по- младичък ама нямааа Joy )
Да се радактирам- Дареее, отивай да се забавляваш !

# 505
Ава, честита 13-та годишнина от сватбата! Желая ви още много и дълги години заедно в здраве, разбирателство и любов!
Ние празнувахме нашата 13-та годишнина през септември. Heart Eyes
Скрит текст:
13-та годишнина - Дантелена сватба
Тази сватбена годишнина е своеобразно предупреждение: не забравяйте да поддържате блясъка на своя брак! Купува се спално бельо.

Даре, добре пристигнала на свещена земя!

# 506
ава, честита годишнина, добре да си отпразнувате и да имате такива мноооого baloni smile3510
Танзу, мерси мила  Heart Eyes

# 507
Дари, я марш оттука да разглеждаш и да снимаш - отчети имаш да даваш, пък имаш само две седмици време Naughty

# 508
Ава, честита годишнина, много да се обичате и уважавате с мъжа ти   bouquet
благодаря на всички за разясненията  Simple Smile

# 509
отиваме де .... до извадя само джапанките от сака
много е красиво да видиш изгрева от самолет

Общи условия

Активация на акаунт