Месецът на виното и любовта, носи две черти на цялата тайфа (бъдещи мами над 35)

• 21 200
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • В градината...
аууу, джапанки, не те е срам  Naughty Ние днес сме със ските.

Ава, много да се обичате и спогаждате дълги години   bouquet

# 511
Ава, честита годишнина. Да я отпразнувате с нещо дантелено (бельо например)  Simple Smile
Какво стана с твоето закъснение? Още ни държиш в напрежение. Да не съм изпуснала аз развоя на събитията при теб?  newsm78

Дари, уникалните преживявания започват. Браво. Смело напред.

Рансън, да не се спънеш в някоя лаборатория  Simple Smile

Много се смях с Хоупчето и изкривената прогноза на синоптичния уред  Joy Joy Joy

# 512
  • София
Ава честита ви годишнина   bouquet Много да се обичате, разбирате и сте си подкрепа един на друг.

# 513
Даре, при нас е така, преди малко излизах на двора да се разходя и снимах

Скрит текст:

идеално време за джапанки.  Joy
Весело изкарване!

Ава, честита годишнина! Разбирателство и обич!
Иги, как сте?

# 514
Поздрави на денонощната ни тема  Grinning,
 с включвания от свещени и не толкова места от всички краища на света 24/7. Девойки над 35, обединявайте се!

Ава, честита годишнина, много мило ми става, когато видя, че някой празнува датата на събирането с половинката, при нас няма такава романтика. Но пък сме спонтанни и си създаваме приятни моменти без предварителни планове.

Рейнбоу къде си? Чакаме те за отчет.

Рансънче, кажи къде се спъна след пазара.

Пате, и аз посегнах към еклерите, че се спрях.После тайничко от себе си си взех  Sunglasses.

Хайде момичета, добре тръгва новата седмица, успех на всички!

Кей, Дарето сега ни дразни с тези джапанки...

# 515
Оффф, то и аз от кога се точа да изваждам джапанките  Shocked от октомври още  hahaha
Ава, честита ви годишнина! Да се обичате огнено и страстно!

# 516
Ай, то станало за добър ден докато успея да се включа...
Аз си имах татко този уикенд и понеже съм една много уфатна булка, не сколасах да се отчета. Но пък направих баница със сиренце и памук погача Party
Минахме в петък на 2 ФМ - дреболинка е половин кило и 30см! и всичко й е наред... Мамка й успя да иде след прегледа на работа, че и на тъй мечтания фризьор! Пътьом взех татко и той каза, че ако знаел, че било така приятно на фризьор, щял да си остави косата  Joy (татето ми няма много коса на главата много отдавна)... Посмяхме се, понапазарувахме  Embarassed Нацелихме някакво бясно намаление и ММ не се стърпя и купи кошче и столче за колата барабар със специалната поставка...
Жане, щях да ти звъня, че бях във вашия вилает, но с тези пързалки по пътя щях да окъснея и пропуснах... Мина ли прегледа днес? Рапортувай!
Мамче, събра ли багажа за насам?  Flutter Чакам те с банички, бухтички,палачинкии мекици!
Ивката, казах ли ти аз, че това е твоят опит! Браво за хубавото ЧХГ и лео бременеене! Ако позацапаш, не се шашкай много!  Hug
Рейнбоус, аз напишках един тест на 11 ден сутринта и ми показа втора черта, после правих и кръвен.
Тите  Hug ето ме, добре съм, уморена, но щастлива Simple Smile Мина ли разстройството? Цял месец се мъчихте?! ъх...
Уанче, гледам обсъдили сте спермограмите...  Hug Hug Hug Пиши какво казват лекарите.
Мира, как си ти?
Мимче, кажи колко е пораснала Ели?
Ина, добър брой фоликули имаш! Стискам ти много силно палци!
Ъх, забравих какво беше друго... четох малко на диагонал...  Embarassed

П.П. Ава, честита годишнина!
Танзу, не мога да ти се нарадвам на премяната! Мерси за чайчето и карай по-полека  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 13:27 от pussycat

# 517
Ava, честита годишнина и от мен. Живи и здрави да сте, да се обичате и уважавате още много по 13!
Ай,  , сакън! Чак за детска градина не съм готова! Wink Ама дано да растат хубавки фоликулчетата, пу-пу! Wink

Благодаря ви, мацки, както винаги сте много внимателни и подкрепящи.
Аз си пропуснах обаждането от клиниката и съответно не знам утре да започвам ли новото лекарство или не... Но утре ще им звънна в ранни зори, дано да има сестра на разположение, която може да ми отговори на въпроса. Отидох на плуване със Сава, в началото си държах телефона в ръцете и после забравих защо го държа и го прибрах, съответно в шумотевицата не съм чула, че е звънял... Следобед между 4 и 5 се обаждат, за да съобщят резултатите и да дадат инструкции за прегледи, лекарства и т.н.
ММ и той чака на педал, за да си пусне отпуска и да си организира полета. Ще е доста жалко да имаме ЯйЦа, пък да липсва мъжки матРиал. Wink
Аз съм скапана, а е едва понеделник... ДО края на седмицата и една торта трябва да произведа, а къщата в какво състояние е не ми се мисли...

Хубава вечер на всички, ще ви държа под око, че нали чакаме разни отчети. Simple Smile smile3530

# 518
Коте, точно си мислех , че ако не се отчетеш до утре, ще те тормозя на вайбъра! Нека се постопли, ще намерим време да се видим, не се коси Simple Smile сега е едно грозно навън , бррр. Прегледа ми е в четвъртък късния следобед, до тогава мързелувам яко.( днес съм на немски и си чакам мотивацията дали ще се появи , да ходя да изкарам два часа  newsm78)

# 519
Ей, Дарето с директно включване, страхотно, и аз ще чакам разказ после  Hug
Ава, честита ви годишнина, все така да се обичате и скоро да сте пет   bouquet
Ивка, супер резултат, още един път честито
Коте, много хубаво, че татко ти е на гости и честити покупки , те са си важни  Simple Smile
Ина, много добре изглежда резултата засега, сано всичко тръгне наред от първия път
Уанче, Даре, ще купуваме къща, но търсим все по-надалеч от центъра, последната беше на 40 мин от центъра. Уанче, добре сте си изкарали  Hug
Рейнбоу Praynig

# 520
  • На остров
Ава честита годишнина   bouquet ! Много да се обичате и да сте щастливи заедно  Hug !

Ината стискам палци за успешни реколти  Simple Smile !

Всички с тестове от всякакъв вид да се явят на отчет.

Много хубава седмица от мен   bouquet !

Даре още веднъж приятно изкарване в любимият ми Израел  Heart Eyes .

Мимче много е хубаво с къща  Hug , нашата е 45/50 мин от града и супер, аз бих искала и още, но сега поне имаме и гт, ако му потрябва на човек.

# 521
Инатче, яйцеклетки се замразяват, така че не го мисли толкова. Защо не им звънеш още сега?

# 522
  • В градината...
Мимче, супер за къщата. В къщата е по-различно. Там си човек  Peace

# 523
Мимче, и ние търсим къща поне от 6 месеца, но нашата още я няма... Ние предпочитаме и да продадем нашата преди да купим друга, а засега купувачи няма. Започнахме дори да мислим да дадем нашата под наем (чрез фирма, защото на мен не ми се занимава директно с наематели) и да купим друга... Но не знам дали банките мислят и те като мен  Crazy
Жане, ще те проверя в четвъртък, тъкмо ще съм се прибрала...
Уанче, много хубаво звучи уикенда ти... Ако знаеш как ми се излиза ей така с приятелки по женски на чайче и раздумка... Ние пускахме на дядото да слуша сърчицето на дреболина, показвахме снимки от ултразвука и го изпратихме щастлив и нетърпеливо броящ дните до раждането...

# 524
Amini, клиниката работи до 5 часа, както в общи линии всичко тук... Звънях веднага щом се светнах, че съм пропуснала обаждането, но ми се включи секретар. Утре в 7:30 ще съм на линия, пък дано има и свободна сестра, която да разговаря с мен. Те от съображения за запазване на личната информация и подробности около лечение и процедури не оставят съобщения, когато се обаждат по телефона, а и за да са сигурни, че съобщението е предадено. Всички тел. разговори се регистрират в дневника на всеки пациент и се запосва съдържанието им.
аз по принцип си слагам инжекциите рано сутрин, та просто ще изчакам, докато се свържа с тях.
Мимче, дано скоро намерите вашата къща. Simple Smile И ние все още е оглеждаме, но сякаш не можем да намерим точно тази, която търсим.

Общи условия

Активация на акаунт