Включете се в играта на Palmer’s - за вас и новия живот

• 4 859
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Предотвратява образуването на стрии по време на бременност

# 76

Продуктите на PALMER’S предотвратяват образуването на стрии по време на бременността

# 77
Реших да се доверя на прехваления ви крем и си го закупих. Въпреки ежедневното мазане все пак ми излязоха стрии на кожата. Това обаче не е най-фаталното, за капак получих ЗВЕРСКИ ОБРИВ ПО ЦЕЛИЯ КОРЕМ. Не смятам, че за целия си хипоалергенен състав и високата цена това е желан ефект. Обяснението, което получих от доставчика за България е, че имам алергия към какао и , че вината не е в продукта?!?!?! Позволявам си да знам по-добре дали имам алергия към нещо. Изключително грозно измиване на ръцете. В заключение, моля всички жени, които искат да си спестят стреса(който е това деликатно състояние е опасен) да не правят експерименти с телата си.

# 78
  • Бургас
Предотвратява образуването на стрии по време на бременността.

# 79
Предотвратява образуването на стрии по време на бременност

# 80
Нaмaлявa, предпaзвa и предотврaтявa обрaзувaнето нa стрии.

# 81
  • Ловеч
Продуктите на PALMER’S предотвратяват образуването на стрии по време на бременността.

# 82
Продуктите на Палмърс предпазват от образуването на стрии през бременността (и не само през този период, бебо е вече на три годинки, а аз все още използвам маслото, защото все още отслабвам-продуктът ме предпазва от стрии и при свиването на кожата,защото отслабнах с 25кг,а имам да свалям още... Палмърс благодаря, че Ви има!)

# 83
Серията против стрии Palmer's намалява, предпазва и предотвратява образуването на стрии по време на бременност.

# 84
Продуктите на PALMER’S предпазват от стрии по време на бременност.

# 85
  • София
Продуктите на PALMER’S предотвратяват появата на стрии по-време на бременност.

# 86
предпазване и предотвратяване образуването на стрии по време на бременност

# 87
  • София
Предотвратява образуването на стрии по време на бременност.

# 88
Продуктите на Palmer's предотвратяват образуването на стрии по време на бременността, а също и подобряват еластичността на кожата.

# 89
Предотвратява образуването на стрии по време на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт