87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 838
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • с трима мъже :)
Нийл пак смени костюма Simple Smile
Обаче костюмите му са брилянтни и са му шити по перфектна мярка - стоят му превъзходно ...

Ето и този филм не съм гледала  Sad

# 646
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, наистина няма настроение нещо.... Едни шеги, уж се смеят, ама пък чак толкова.. Confused

И Анистън чорлава, божее ooooh! Не ми харесва тази година тя! Нещо роклята не е за нея.

# 647
  • София
Ха, ето я и най-голямата изненада, макар и не чак толкова голяма и все пак нещата тръгват в малко по различна светлина...
Монтажа или братовчеда на режисьора отиде у Том Крос (Бафта и Независим дух) за Whiplash и така се изравнява с Хотела с по 3 оскара. Големите фаворити Бърдмен и Бойхуд са все още само с 1 оскар, Снайпериста и той с един. Силно намаляват шансовете за най-добър режисьор за Линклеър, някак си ще стои доста празно. Монтажа много често върви с режисурата. Ако му го дадат обаче въпреки всичко, то това по-скоро ще е потупване по рамото заради 12 те години тежък и упорит труд. Ще видим, ще видим...

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 06:02 от Diavolo

# 648
Абе и аз това се чудех, Къмбърбач каза поне 2 шеги, на които никой не реагира  newsm78

# 649
  • с трима мъже :)
Защото публиката не е подгрята... Самият водещ си внесе такова сковано настроение и някак си ги скова и тях Sad
А хората си влязоха вътре с настроение

Тази година ще остане такава - идват, взимат си статуетките и си отиват ... Не можехме да ги видим в по-различна обстановка, в нещо по-разчупено и по-запомнящо се

говоря за шеги, танци, идейки, майтапи

# 650
Той и Нийл си казва шегите, ама и на тях много, много не се смеят. Но то от началото си тръгна така, като изгубиш инерцията, иди я тръси после.

# 651
Той добре си прави Бени. Придвидливо си е взел едно малко шешенце във вътрешното джобче Laughing Човеке знае, има опит с подобни церемонии и за всеки случай,ако е скучно си носи забавлението Wink

# 652
Аз това щях да питам, как се справя Н. П. Харис? Аз не го харесвам особено и не възлагах особени надежди, ама си мислех, че просто съм черногледа.

# 653
  • София
Добре бе това не сме го коментирали май, как може Селма да има само 2 номинации, като едната е за песен и влиза в категорията на най-добър филм за годината?! Или щото е за Мартин Лутър Кинг. Политическа номинация отвсякъде. Още ме е яд за Интестелар, че не го уважиха. Но хайде ако не той можеха да номинират, Лешояда, М-р. Търнър или Foxcather. Както и да е, ясно е, че е само за пълнеж в категорията, но за статистиката си остава за всички времена.

# 654
Мда, няма как да има филм с политически привкус и той да не е номиниран за най-добър филм...

# 655
  • София
Е, искахте нещо наистина смешно и закачливо и го получихте Wink
Добра закачка с името на Бенедикт Къмбърбач, Бен Афлек и Джон Траволта с оглед миналогодишния гаф на последния  Laughing

# 656
Е, то си има шегички, ама не е така силно, както явно очаквахме.

И ето го първия Оскар за Селма.

# 657
Много хубава песен Heart Eyes

Айде, след Гага идва часът на истината Mr. Green

# 658
  • София
На тия двамата никой не смее да им пусне музиката, че после ще има обвинения в расова дискриминация

# 659
Само на мен ли патоса и сълзите в очите ми идват в повече?

Общи условия

Активация на акаунт