87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 524
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Ænima/Albuquerque
Използвай бутона "Редактирай". Двойни постове не се толерират. Или може би си решила да трупаш мнения?

# 151
Не. Просто ме мързи. Ще имам предвид това за двойните постове.

# 152
  • в морето до колене
Аз понеже винаги казвам, че в техническите категории падам малко лаик - та с интерес бих изслушала/прочела аргументи, какви чудеса от визуалност и ефектност показват Маймуните или Хобитът в стравнение с Интерстелар, та да са по-заслужили.
Щото като гледах клипчетата на БАФТА - ми работили са хората, всички по нещичко са "доправяли" и "дорисували"... не мога да преценя, кой е по- по- най-  Thinking

И пак ме карате да съжалявам, че нямам на служебния комп котарака Леополд!  Twisted Evil

Keep_The_Change, укроти малко страстите, моля!
Всички си имаме предпочитания, но това не е повод да се предизвикват подобни сблъсъци в темата.  Crossing Arms

# 153
  • срещу двата комина :)))
ей, и тука ли се стигна до такива грозни спорове  Tired все едно съм в Клюкарника ...

# 154
Няма страсти, говорим си дружелюбно.

От категорията за специални ефекти не съм гледала само Маймуните. Във филма на Нолан нямаше нещо, което да не сме виждали досега.

# 155
  • с трима мъже :)
Ох, сега виждам, че пак имам филми за гледане...от оскарските номинации...
Ей, ще дойдат ОСкарите, а аз още не съм "готова" Simple Smile

Снощи не догледах Лешояда, просто заспах изтощена Sad
Ама и то доста натоварен ден ми беше  running  prostor  family4 clean clean cook

# 156
  • София
Аз се чудя дали да си го изтегля този Бойхуд  newsm78 Струва ми се ужасно скучен

# 157
  • София
То награда не се печели щото в някой фил има нещо невиждано. Категория за "невиждано филмово чудо" няма.

# 158
Аз се чудя дали да си го изтегля този Бойхуд  newsm78 Струва ми се ужасно скучен

Една от запомнящите се черти на този филм е, че нищо не се случва и въпреки това стоиш и гледаш с интерес.

# 159
  • Ænima/Albuquerque

Ужасно скучен е.

и въпреки това стоиш и гледаш с интерес.

А това не е вярно.

Mr. Green

# 160
Хайде спрете личните нападки. Всеки си има мнение, никой никого няма да убеди в противното, най-малкото пък с обиди.

# 161
  • София

Една от запомнящите се черти на този филм е, че нищо не се случва и въпреки това стоиш и гледаш с интерес.
Мерси. Пропускам го значи  Laughing

# 162
  • В светлината на слънцето
То награда не се печели щото в някой фил има нещо невиждано. Категория за "невиждано филмово чудо" няма.

В киносредите има един много любим лаф - след Чаплин няма нищо ново в киното. Mr. Green

# 163
  • в морето до колене
Е, айде сега - след Чаплин.
Аз бих добавила и Мелиес.  Mr. Green Ей така, за разкош.   Wink

Ама не съм от "киносредите", та може и да не се брои добавката ми. Лаишка 'сепак.  bowuu

# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
начи, не съм гледала Теорията, само трейлъра, но като начин на игра Еди адски много ми прилича на Бени в Hawking и някак не мога да приема сериозно наградите му  Peace

Е, ква да е? Той Хокинг да не би да се разболява два пъти, ама по различен начин?

Надали има начин да се покажат кой знае какви актьорски вариации при портретирането на един и същ, при това особено специфичен, физически недъг. Предполагам, че в такуъв случай натежава кой филм гледаш първо- и след Бени еди ще бледнее, както и обратното за тези, които тепърва ще гледат Хокинг.

Ей тва, ама с повече думи.  Mr. Green

Е, аз писах още ред неща, та докато успея да публикувам, си казала тежката си дума Wink

За ефекти моята слабост си остава "Ной". Съвсем лаишки, просто ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт