Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 29 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ехее, пак съм с цяла тема назад. Само се записвам, че докато ви изчета може и да съм родила Grinning

# 181
За в момента и предвид времето това е едно добро шредложение за почивка с малки деца

http://www.visit.bg/hoteli/spa-hotel-augusta-hisaria-202

Миналата година ходих там и бях изключително доволна и на децата много им харесва в малкия басейн с топла вода.

# 182
  • Пловдив
Ани Иванова_429091 аз съм с 15 ръце ЗА Хисаря. Дори от как съм забременяла, говоря как ще ходя редовно там, много обичам из парковете да обикалям (а и съм на половина от там  Joy ) . За басейн се чудих и все още се чудя, дали ще заведа Малчо първата година, но на разходки задължително. Ако баща ми и мъжо се трогнат да оправят малко там (имаме къща, но е в леко окаяно състояние), цяло лято мога да кисна там  Party

# 183
Аз съм планувала, живот и здраве, още като се стопли и бебка да я водим малко на плаж (без да прекаляваме със стоенето). И почивка съм планувала, но ще е някъде на планина, нали си имаме море.  Laughing Ние много обикаляме и искам бебка от малка да свиква с пътувания и почивки.
Ани Иванова_429091, ние лятото бяхме в Хисаря, останах очарована, макар и лошото време, което улучихме. Даже приятелят ми се базика, че там сме направили бебка.  hahaha

# 184
Ани Иванова_429091 аз съм с 15 ръце ЗА Хисаря. Дори от как съм забременяла, говоря как ще ходя редовно там, много обичам из парковете да обикалям (а и съм на половина от там  Joy ) . За басейн се чудих и все още се чудя, дали ще заведа Малчо първата година, но на разходки задължително. Ако баща ми и мъжо се трогнат да оправят малко там (имаме къща, но е в леко окаяно състояние), цяло лято мога да кисна там  Party

Радвам се ,че и на вас ви харесва,догодина с малките сме пак там.

# 185
  • Перник
Ах морето....и ние мислим, ако имаме възможност да отскочим до морето. Изобщо не ме притеснява, че ще бъдем с 4-месечно бебе. Даже отначало обмисляхме и варианта за къмпингуване в планината, но май не е подходящо толкова малко бебе да спи в палатка, може би догодина  Crazy

# 186
Ние сме влюбени в Турция.
Признала съм им и обслужването, и хотелите, и яденето и природата и отношението към туристите...всичко.Тази година обаче няма да имам смелост да пътувам до там, а сина ми още от сега пита кога отиваме на море  Laughing

# 187
И аз живот и здраве не искам да се лишавам от морето.На нашето ли, в Гърция ли-ходи ми се и това е!!!  Crossing Arms ММ се дърпа, че с малката е по-трудно, но да свиква от малка с пътувания и калявания, хайде де, няма да я изнежваме толкова.Свеки се гласи да й я оставя за седмица пък ние да сме ходили където искаме, но тази няма да я бъде-или с бебка някъде, или всички вкъщи!!!  Naughty

# 188
Giada, питах в Тина Киркова и лекарката ми каза,че мога да разчитам на 100% на акушерките.Били много мили и добрички.Условията съм ги виждала и лично на мен ми допада обстановката.Не е мизерия.Каза,че родилното е ремонтирано и било много уютно.Бебето го дават 2 часа след като родиш и ако искаш ти го оставаят .Идват само за тоалета.Сега пък започнах да се замислям дали изобщо да плащам за екип.Всички ,които съм питала за там казват,че не си струва и персонала се държат много мило с теб.На 05,03 ще ходя на преглед при доки и тя каза,че тогава ще говорим за самото раждане.
В този хотел в Чифлика съм била преди време.Не е лош,но не очаквай кой знае какво.

Аз си поръчах тези чаршафи,че ми писна да гледам и да се чудя.
http://roxymadream.com/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B … D0%B1%D0%B5%D0%BB и това
http://bubamara-bg.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B … product-5467.html Мисля,че два са достатъчни.
Po3u мога да ти дам идея за обиколника,но аз нямам време да търся.На пряката до Халите,където са магазините за пердета,видях,че продават плат за кувертюри за легла.Имаше интересни(не детски),които са пълни с някакъв материал,който се пълни и обиколника.Трябва само да си харесаш и вземеш колкото метра ти трябват и това е.Аз това го видях в последния магазин и се сетих,че може да ми свърши работа,но ме мързеше да се връщам и да гледам наново.
Момичета в ebay има доста слингове caboo.
Kalitarka супер ми се вижда местенцето.Пиши на лични къде се намира точно и някакви ориентировъчни цени.Ако е удобно разбира се.

# 189
  • София
Здравейте  wavey

Козметиката - предния път ползвах Мустела, като се прибрахме от болницата, дупето беше подсечено и го намазах веднъж с крем Пенатен. На следващото преобуване нямаше и следа от подсеченото! Препоръчвам го с две ръце  Peace
Този път не знам каква козметика да взимам..Тази по аптеките ни я препоръчват уж за медицинска, но май не е..Чета ви, че някой мислите да капвате няколко капки масло във водичката. И аз като, че ли натам клоня. Аз много обичам всякакви мазила и козметики  Flutter , но предпочитам за бебка нещо минимално  Peace

Тиквичке тази нощ и аз се събудих по никое време посред нощите. Събудиха ме капките по металния перваз по пеозореца. Кап, кап, кап и дрънчи на ламарина, беше като някакво китайско мъчение  Shocked .Трябваше да стана и да се чудя какво да подложа, за да спре това мъчение  Tired  Слагах тоалетна хартия.. Shocked  Shocked  Crazy

За дървените колела - моят син така се научи да кара колело с педали  Peace  2 години някъде го покара дървеното и после направо без помощни си подкара другото  Peace

За морето сина ми го заведохме на море на 2 седмици  Grinning  Но на плаж не съм го водила, само няколко пъти след 17:00ч. И тази година живот и здраве ще сме там цяло лято  Peace  Със сигурност е по-добре, откоклото тук в прекрасната София  ooooh!

Сиси фешън много сте сладки  Wink

Вчера си купих някакъв лосион за тяло и лице на Здраве бебе /нова серия/. Понамазах се и не се обринах  Party , а по принцип от почти всичко ме сърби кожата на другия ден  Peace

# 190
  • Под кленовите дървета
Добро утро Simple Smile

Ние Ники го заведохме на 4 месеца на море за три седмици. И на плаж и го топихме и се кърмихме по плажа Simple Smile Като са малки е по-лесно Simple Smile Следващите години беше по-тегаво Simple Smile

Ние си намерихме малък семеен хотел на Журналист, над Кабакум. Храната беше прясна, готви се същия ден...малко като в соца де, сутрин си избираш готвено за вечеря, а сутрешната закуска е тип Балкан турист, на блок маса, винаги имаше или палачинки или пържени филийки или нещо такова. Басейна го замерваха 3 пъти дневно за чистота на водата и го чистеха още толкова. Нямат проблем с децата, имат огромна детска площадка точно до мястото за храна. Едно лято Ники вкара една топка навътре в басейна в 23 часа и ревна за нея, хората ми я извадиха Simple Smile
А отделно плажът на Кабакум е супер чист и нямам оплаквания за 4 години. Ние ходим края на юни, или средата, когато няма навалица.

За Гърция...ееех, тук само Гърция ми липсва hahaha Ние няма как да идем на почивка, че милото ще учи, после аз ще уча, но тук има прекрасни басейни почти във всеки парк, с части за бебета. Има и така наречените патожуари, което са пръскалки и всички се разхлаждат на тях Simple Smile

Зимата живот и здраве дано отидем на море в Куба. До зимата ще се гледаме в Монреал Simple Smile

# 191
  • София
Ех, че хубава тема сте отворили за моренцето. И ние много се чудим дали да ходим, ама баткото не може да лишим от моренце, а и на нас ни се ходи. А и наистина ако се кърмим с бебо ми се струва, че сега юе е по-лесно да сме изцяло на кърма без да се налага да мисля за друга храна за него. ама ще видим, има време още да помислим, за толкова неща има за мислене преди това Simple Smile Но все пак не смеем в чужбина с бебе, сигурно на нашето ще идем за няколко дни.

# 192
Това трябва да ви го разкажа, защото ми се струва несправедливо само аз да се треса от смях и да огласям кооперацията.
Лежа си блажено и си играяс телефона, разглеждам си приложението "Брой до 10" и се радвам на хубавите му цветове. ММ (помните го, нали???) ме гледа съсредоточено 7 минути и после раздразнено казва:"Не, бееееее.... дай да ти покажа как се прави!!!"
От изумление замръзвам, а той нахъсано издърпва телефона от ръцете ми, стартира приложението уверено и започва да ЦЪКА КАТО ОБЕЗУМЯЛ ви казвам. Пред слисания ми поглед нещо изнервен казва:"Аааааа не успях!!!!!", стартира приложението отново и докато успея да си отворя устата, ми подава екрана с широката усмивка на победител в Тур дьо Франс. Секундарникът е заковал на 0:00:00.
"Какво, за Бога, ПРАВИШ???" - чувам изумения си глас.
"Ами това нали е приложение за това, да нацъкаш 10 пъти за най-малко време- уверено казва ММ - виж, аз на работа тренирам и вече съм го свел до 10 за по-малко от секунда!"
"Защо??? - хриптя вече аз - ЗА КАКВО ти хрумна, че е това приложение???"
"Че то за това си е - самоуверено ми отвръща Саш - тренажор за това,колко са ти бързи реакциите и дали ставаш за родител!!!"
.... докато си поемам глътка въздух, преди да избухна в див кикот, чувам последно:
" Ама аз ставам, виж резултата, СПОКОЙНО!!!"

# 193
  • София
Браво за хубавите новини, за дамите били на ЖК.
Бенджи - видях, че си писала, но като съм вкъщи на компютъра ще те добавя, че от телефона ми р сложно.
Аз си взех колан като на Мацето - cArriwell. Пробвах го, да, засега е супер! Направо сякаш има кой да ми държи тумбака;)

Ние днес цял ден сме навън по задачи, направо съм забравила, че през зимата човек трябва да се облича повечко, бррр...Wink но бях почерпена с приказна разходка, ето поздрав:
http://prikachi.com/images.php?images/57/7907057n.jpg

Lady vanilla - biohazard, но (странно за мен) са ги турили редом до one republic:) но,да, за същия фест става дума.

Иначе за моретo - и аз не бих изложила бебенцето на плажа от малко. Ама аз, въпреки че обожавам морето, почти не седя на плажа:) на верандата пред бунгалото, по баровете... Ще я видим тая работа. И ММ се притеснява от излизане от България, макар и евентуално през септември, та може и да отложим. Здраве да е;) тепърва ни чакат моретата:)
За Талата - много наши приятели вече ходят само там. Ние основно до Тасос отскачаме, от по-близките. Има едни къщички на едно от закътаните плажчета, с веранда, излаз на брега, градинка, барбекю... Ох, размечтах се. Само за семейства с деца са:) и На Лефкада е райско, но пусти му 900км...
Ние сме си хаймани, все си търсим накъде да щипнем, така че и с бебка ще се нагодим:)

Ada - и ние сме от байкърската порода, моя мъж още не се е зарибил по състезателното, макар че вече ходи на две. Може да се познавАт с твоя:)
Както и да е, исках да пиша за зум зум - те са точно направени да са регулируеми, да стават и за дребчовци. Не са типичното дървено колело. Иначе другия вариант е custom - моя мъж горе долу сам сглобява, сега прави моето, имаме и помощници. но иначе драг имат добри модели за по-малките, но доста скъпи.
А това за ранцата и слинга - доста наши приятели така си разхождаха бебетата, на едни бебето прекара първите си месеци в разходки из Созопол и околията на подобно приспособление, стига да си внимателен според мен е даже по-удачно, безопасно и удобно от столче.

Cvety83 - мерси за ориентира, още другата седмица ще проверя:)

Смехораниииии, с твоя мъж сте ни фаворити, честно!!!!! Simple SmileSimple Smile:Wink Прати му поздрави от едни фенове, хехехе:)

И за да не ми р супер сладникав и весел поста - пак имам зъбобол!!!!!! Ще се гръмна! Нещо ме наболява от 1-2 дни, ама инцидентно и предимно при топло. Днеска пак. Чекна се ей сега пред огледалото- ново място, до прясно правеното ми зъбче. И е точно на дъвкателната повърхност една тъъъъънка лентичка. Уф!!! Калитарке, дай съвет.... Не ме боли на умирачка, ама да бягам ли да ми го правят или да изчакам да родя? Моята зъболекарка ми каза, че след 7м вече е опасно, защото можело да се предизвикат контракции - я от болка, я от стрес...

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 10:14 от Po3u

# 194
  • София
И аз съм за море. Някъде или края на юни или началото на септември. Ходим на близо - Неа перам ос или Амолиани. Имаме си вила в Рила и ходим всяка седмица. На басейн ходим в Интерхотел Сандански.
Ние карахме Puky - http://www.puky.net/en/mod_produkte_produkt/kategorie/laufrad_lr … anblue/index.html. Купихме го за втория рожден ден. На три минахме на драг и за един следобед се научи да кара без помощни. Важното при колелата е да се съобразяват килограмите и височината. Всяка година купуваме ново и продаваме старото. Излиза по-скъпо но е по-добре за детето.
Аз раждах в ТК, останах доволна от персонала и отношението като цяло. Не съм имала проблеми. Сега ми се струва далеч от Младост да се дигна до там, но още не съм решила. Някой мисли ли да ражда в Окръжна?

Общи условия

Активация на акаунт