Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 29 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 Мария, ти наистина си голям шемет! Браво! Simple Smile Много ми харесват такива хора, дейни. Ще стискаме палци и за сесията!

Didolino - нашите нощни лампи са с LED крушки, от най-слабите. Светлината е много мека, направо приглушена - не става за четене на книги, но точно да си свършиш нещо и да не събудиш другия.
Въобще в цялата къща сме с LED крушки и това е една от най-смислените ни инвестиции по къщата досега.  Такава детска докато не се пренесем в новото жилище и не стане време за детска стая няма да купуваме.

Леле, това с МАЙчетата верно е... новина! Да са живи и здрави!
Спокойно, момичета, не се панирайте!

# 646
Ние имаме лава лампа, много хубава работа върши.  Peace
Плюс един брой в ремонт, само че на банята. Добре, че нашите са в съседния блок и се къпем у тях. Само дано не настинем покрай цялата работа ...  ooooh!

# 647
ЧРД на Jasmin_veni и безаварийно на Мария!

Аз и друг път съм пускала лампата, която се оказа една от най-успешните ни покупки ever - икейска, ей тая

Конструирана е специално за детски стаи, нечуплива, лека, бутончето свети в тъмнината, и светлината е много приятна. Само дето нашата е оранжева. С първото дете със сигурност ми трябваше лампа, защото спалнята ни е много тъмна. А и в началото си водех отчетност всяко кърмене от коя гърда съм започнала, и пишех на едни тефтери (без майтап  Blush). Сетете се какви глупости съм пишела в 3 през нощта...

# 648
леле, момичета, вече и при МАЙ-четата има бебче!!!  Shocked
Бая ме хвана шубето...

Лелеее сериозно ли...?! И мен май ме хваща Shocked

Благодаря за предложенията, ама няма ИКЕА в Пловдив, ще проверя за поръчване и доставяне Thinking

Васето сега се сетих че и ние някъде на село имахме такава лава лампа Peace дали ще стане, ще пробвам....

# 649
Ние имаме едни малки нощни лампи от айко и на двете нощни шкафчета. В предния апартамент телевизора работеше цяла вечер и него ползвах за светлина като ставах до тоалетна (това в първите месеци на бременността). Но сега си мисля и за кошарата да купя от тези костенурки, тя по-скоро на скрина трябва да стой. Но ние определено имаме нужда от светлина в спалнята, че вечер е много тъмна с пуснати завеси.
Леле като ви слушам с тези ремонти #Crazy, аз добре че се отказах от пребоядисването. Че само това ми липсва, може лятото или есента да минем един латекс.

# 650
  • Под кленовите дървета
Момичетааа, пблагодаря ви за прекрасните пожеланияяя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да са ни честити тиквичките, чакаме новини Simple Smile

Аз да се похваля, днес получих и пратката от Ами_лий с комплекта за изписването, вълшебен е! Прекрасна плетка, мила, златни ръце имаш Simple Smile

Мария, лека и безаварийна, аз ще се явявам след раждането Simple Smile

Ето каква красота ми оплете Ами_Лий :) Heart Eyes

http://prikachi.com/images.php?images/692/7918692j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/693/7918693l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/691/7918691c.jpg

# 651
  • Sofia
Мария, браво на теб! Честито  Hug

Това с ремонтите си е много неприятно. Ние боядисвахме, слагахме паркет, сменяхме стъклопакетите на прозорците и мебелировката в хола. Всичко това продължи почти 2 месеца. Началото на декември вече си бяхме у дома. Да не говорим, че още стоим без лампи на определени места и нямаме пердета  Joy Joy

Ние имаме една нощна лампа в момента в спалнята, но ако нещо ми хрумне може да взема и още една. Да имам и от моята страна. Кошарата така или иначе ще е в края на леглото, отстрани място няма.

Ауу, jasmin_veni, страхотни неща! Ейми, браво!   bouquet

# 652
Аз също преди седмица реших да купя нощна лампа и се спрях на светещата костенурка. Съвсем случайно като реших да я купувам , във фейсбук ми излезе някакъв магазин , който я предлага до края на февруари намалена от 63 лв/ мисля/ на 25лв / или до изчерпване на кол./
Познайте каква лампа получух- китайско менте ама от най- гадните ментета  ooooh! и на всичкото отгоре не работи #2gunfire
Смятах да звъня и да се разправям, но реших, че единственото , което ще постигна е да си вдигна нервите . Затова и се отказах Crossing Arms
 Споделям  с вас, за да не се излъжете като мен .

# 653
amy_lee, вълшебно е, просто прекрасно! Наистина имаш златни ръчички, толкова нежно, красиво и пипнато  Heart Eyes Любимият ми цвят в момента е корал!
Шльоки, хаха, смях се с глас на постинга ти, въпреки, че съм сигурна, че изобщо не ти е смешно. Картинки ще си окача човекът  Crazy Той сигурно е далечен братовчед на ММ, който също получава факсове от време на време и така ме ядосва като се паникьоса и разбърза от нищото, както стои спокоен и невъзмутим до последния момент. Един мини скандал никога не е излишен, потвърждавам, без ядосване, но със страст и чувство- ей така, само да даде искра на динамото  Grinning
Маце, много е красива и стилна лампата, въобще икейските неща са на добри цени и идейни  Peace Ние имаме ъъъ на играчките на кошарките, които харесах, вградена лампа с мека светлина.

11ALIS99, изобщо няма какво да си вдигаш нервите, има ЗЕТ –Закон за Електронната Търговия, според който в рамките на 2 седмици от датата на покупката можеш да я върнеш и да си изискаш парите, минус сумата за транспорт обратно до тях на ментето, БЕЗ ДА ПОСОЧВАШ ПРИЧИНА. Така, че без нерви им звънни и ги УВЕДОМИ, че ще им върнеш покупката. Трябва да предоставиш и банкова сметка на свое име, на която да преведат ПЪЛНАТА СУМА за покупката обратно.
Ако не поискат или ти се отварят, пиши ми на ЛС.

# 654
  • София
ALIS, звънни им и спокойно ги заплаши с Комисията на потребителите. Може да не ги глобят, но проверка ще им пуснат.  Peace Повечето търговци биха върнали парите.

Момичета, никакви раждания вече този месец! Рано ни е.

И ние се местим в последния момент. Поне няма майстори и ремонти, само преместване и малко (абе не съвсем малко) покупки.

# 655
Аз също преди седмица реших да купя нощна лампа и се спрях на светещата костенурка. Съвсем случайно като реших да я купувам , във фейсбук ми излезе някакъв магазин , който я предлага до края на февруари намалена от 63 лв/ мисля/ на 25лв / или до изчерпване на кол./
Познайте каква лампа получух- китайско менте ама от най- гадните ментета  ooooh! и на всичкото отгоре не работи #2gunfire
Смятах да звъня и да се разправям, но реших, че единственото , което ще постигна е да си вдигна нервите . Затова и се отказах Crossing Arms
 Споделям  с вас, за да не се излъжете като мен .
Аз тези костенурки, които гледах бяха от продавалника (olx) на цена около 20лв. Май да не поръчвам, щом са такива боклуци?
Благодаря, че сподели 11ALIS99 ! Hug

# 656
Честито и от мен за бебоците'дано всичко е ок Praynig
И аз се моля да устискам до средата на април че и ние сме в основен ремонт и мебели чакаме,сега не му е времето поне в близкия месец Party
Аз да питам някой вече има ли списък с нужните неща за болницата?Погледнах в нета,но честно казано само мъжа ми къде липсваше в тоя списък  newsm78

# 657
  • София
Мале Ейми златни ръце бре жена! Браво! Вени ЧРД! а малката ще е толкова изтуфана за изписването Heart Eyes чак ми се прииска да имам и момиче някой ден!

За Икеа тъпо е че няма доставка. Вариянт е някой познат от София да ви го купи и изпрати по куриер. Иначе нещата са им качествени и наистина евтини.
За тия  списъци за болниците... Пак ли... Да си замълча ли  Blush Mr. Green #2gunfire #Cussing out аааа тресат ме хормони главата ме болеше цял ден отказах се накрая и глътнах един парацетомол.

# 658
Аз във връзка с лампите, но не нощни, да ви попитам в Бг срещали ли сте нагряваща лампа за бебето? В Германия    това е едно от задължителните пособия за бебе, тук никой не говори за тях, а и не съм ги виждала по магазини. Днес бях в Шейново и казаха, че бебешките  легълца, където слагат бебето непосредствено след като се роди ги отоплят с лампи, но дали са същата технология...

# 659
  • София
Май имаше някаква опция да си поръчаш на Еконт да ти закупят и доставят стоки от Икеа срещу комисионна.

Аз също мислех за някаква стенна детска лампа от там. Иначе детето има костенурката, много я обича и без нея не си ляга.

О, и аз имам много готини терлички кецки от Ейми, страхотни са Grinning

Общи условия

Активация на акаунт