Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 039
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
С много чекмеджета да, реших, че като ще е гарда, да е рошава, веднъж го правя. Макар че много се оскъпява така, хем материал, хем механизми. Но пък наистина много по-удобно ми е.
Същата фирма, или поне част от нея. Същият човек, с който преди правихме кухнята, сега работи към Елеганс. От към неговата работа предполагам, че няма да имам забележки, дано и фирмата се справят. -)
Бук ще е пак Simple Smile. Тъмен с спалнята и бял в коридора, че и там поръчвам гардероб. Да видим какъв бял цвят ще измисли.

# 91
  • На брега
Здравейте! Благодаря за полезната тема!
Според вас удобен ли е този вариант за прибиране на обувки или би ме ограничава с някой модели?

# 92
Според мен единствено за ботуши би бил проблем. Иначе става за всякакви Simple Smile
На стена ли се монтира?

# 93
  • На брега
Нямам представа! Излезе ми, като наличен за малко в един от ВИП Амазоните, но вече не е. 23 Евро беше. Аз зазиждам една врата и в нишата ми се отваря място за някакъв тесен рафт за обувки за това се загледах в модела.

# 94
Здравейте!
Попаднах на това клипче:
Скрит текст:

Идеята страшно много ми допадна за такъв вид организатор за шкафове
Намерих го на две места
Скрит текст:
и
Цената, обаче, ми се струва малко висока. Някой да го е виждал някъде?

# 95
Този уред за обувки изглежда удобен, но ми се струва, че ако няма нещо, което да се затвори и да покрие обувките, много ще се цапат.
Аз си търся нещо за обувки, което да мога да сложа в килера и да наредя обувки, които не се ползват в дадения сезон, но не съм срещнала подходящото.
В момента са наредени в кутии и когато търся даден чифт, трябва да отворя всички кутии, докато намеря моя  Grinning Много е неудобно. Може би да ги наредя на рафтчета и да надпиша кутиите  Thinking
Едно е сигурно, искам да са прибрани и затворени.
Вие как съхранявате обувките?

# 96
Аз понеже съм с ужасно много обувки правех точно това - в кутиите извънсезонните и всяка кутия надписана.
По-готин вариант (за който все не ми оставаше време) е да направиш снимки и да ги залепиш на кутиите, т.к се почват едни описания по марка, височина на тока и понякога е трудно да се сетиш само по надписа.

Сега в новия апартамент си направих голям гардероб за обувки в антрето, от пода до тавана, с много рафтчета и чак ми е невероятно как успя да ми събере почти всички. Прибрах само няколко чифта ботуши в кутии на друго място, а обувки които не съм слагала в последните 3 години разкарах и така за всичко имам място.  Peace

# 97
  • ENGLAND
Моите обувки са в прозрачни кутии за обувки, тук ги продават има и за ботуши. Направих си снимки на всички обувки, ламинирах ги и ги прикрепих с блу таг, нещо като пластелин, на всяка кутия. Така като размествам обувките, размествам и снимките. А всичко това е в кооридора на втория етаж, имам голям вграден гардероб. Сестра ми падна като и показах какво съм направила, но аз съм Дева и обичам всичко да ми е подредено.
Снимка нямам, ама мога да направя.
А това, което е открито е доста неудобно, имах малко подобно. Тук продават  какво ли не . Има едни като плат с много джобове. Но всичко зависи от мястото с което разполагаш.
http://www.ebay.co.uk/itm/20-Pair-Over-Door-Hanging-Shoe-Storage … der-/221701954127
Ето различни варианти http://www.ebay.co.uk/bhp/shoe-storage

# 98
Doret ,а би ли направила снимка на гардероба,че ме заинтригува описаното Simple Smile

# 99
Здравейте!
Попаднах на това клипче:
Скрит текст:

Идеята страшно много ми допадна за такъв вид организатор за шкафове
Намерих го на две места
Скрит текст:
и
Цената, обаче, ми се струва малко висока. Някой да го е виждал някъде?

това е уникално! аз търся точно такова нещо и вече се чудех как да си го изобретя сама. благодаря, ще си закупя едно такова да пробвам Simple Smile

# 100
  • София
Дамските ми чанти са напъхани тук-таме из гардероба и не ми е особено удобно. Ето такова нещо мисля да си ушия.
Скрит текст:

# 101
Дамските ми чанти са напъхани тук-таме из гардероба и не ми е особено удобно. Ето такова нещо мисля да си ушия.
Скрит текст:

Това за дамските чанти е много удобно.

# 102
Удобно е, но е много тежко и ще заема доста място. Помислете само - чантите са тежки. Има готови такива, но за обувки

# 103
  • София
Гардеробът ми е масив, тръбата е метална. Мисля, че ще издържи. Или бъркам?  newsm78
Другото, което ми хрумна е да ползвам телените кошници за сандъчета. Да направя нещо подобно. Но тази конструкция не мога да я прибера в шкаф, трябва да я закача на стената. Няма да е много красиво.

# 104
http://media.snimka.bg/s1/4480/035204172.jpg

ето подредените подправки Simple Smile
благодаря за идеята  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт