Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №5

• 245 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли нещо такова? ЛИНК
Мисля да го сложа на стената в кухнята. Разстоянието между долния и горния ред шкафове ми е 60см, а етажерката е 58.5cm. Харесва ми, че може да събере до 40 бурканчета, макар че на снимката са си 30 и предполагам са стандартен размер.

# 136
  • Варна
Момичета, имам нужда от хубав несесер за път, че ще съм на сватба на морето и трябва да нося всичко... Или комплект несесери. Някой нещо?

Виж тук,може да си харесаш нещо http://www.beauty.store.bg/c/p-l/c-2454/organajzeri-i-neseseri.html

# 137
Благодаря ти, но не си харесах, малки ми се струват, а и цените не ми харесват. Иначе марките са супер и цветовете Simple Smile

# 138
  • София
Благодаря ти, но не си харесах, малки ми се струват, а и цените не ми харесват. Иначе марките са супер и цветовете Simple Smile
Виж тогава в Джъмбо - там има много и евтини несесери.

# 139
Здравейте! Simple Smile

Необходимо ми е да си закупя по-голям брой (около 20-30) дървени закачалки, като показания по-долу на снимката модел. Пластмасовите не са ми по вкуса. Чудя се откъде да ги закупя, така че да ми излязат на по-бюджетна цена, защото ми прави впечатление, че на повечето места, където проверих, са скъпички. Метро? Джъмбо - там не знам дали ще има изобщо? Или някой специализирам магазин за мебели?

Моля за съвети и препоръки, мерси предварително!  bouquet

# 140
  • В сърцето на любимия човек
В Икеа се предлагат тези:
http://www.ikea.bg/hallway/Clothes-and-shoes-storage/Hooks-and-H … gers/52624/77754/
Излизат по 1.12лв бройката

# 141

Благодаря ти! Hug Точно ми ги препоръчаха и в темата, която пуснах в "На пазар". Laughing Явно тези са най-изгодният възможен избор.

# 142
# 143
О, и на тези ще им обърна внимание. Laughing

# 144
  • в морето до колене
Гърне без похлупак, със сигурност съм купувала точно такива като показаните от теб закачалки (само че байцвани - тъмни + хоризонталният елемент е от пластмаса, а не дърво) от МЕТРО, но нямам никакъв спомен за цената. Имаше и такива светли, разбира се. Просто на мен ми трябваха тъмни...

# 145
# 146
  • София
Относно закачалките, разгледай следващата брошура на МЕТРО, има такива...
http://broshura.bg/metro/view/metro-%D0%91%D1%80%D0%BE%D1%88%D1% … 0%B4%D0%BE-01-072

# 147
Не мога да разгледам брошурата,но ако са едни  за около 10 лв-не препоръчвам.Не са добре изшкурени и лакирани и тъканта на по-фините или плетени дрехи се закача по раменете на закачалката.

# 148
Да, за около десетина лева са. Спомням си, че съм купувала дървени закачалки от Метро, но беше преди доста време, така че не знам какво продават в момента. Иначе съм доволна от качеството.

# 149
Моите ги купих преди около 2 месеца,пак бяха на промоция.Затова предполагам,че са същите.

Общи условия

Активация на акаунт